Zonnepanelen plaatsen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonnepanelen plaatsen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een piramidedak | Poperinge
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een piramidedak met dakpannen. De oppervlakte is nog nooit nagemeten. De woning is 21 jaar oud.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen om verbruik zwembad op te vangen
Ik wil zonnepanelen plaatsen. Ik heb een plat EPDM dak van 200 m², dus er is plaats genoeg. We zijn met 4 thuis en hebben een zwembad, waardoor we een hoge energiefactuur hebben.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op metalen dak of roofing?
Ik zou zonnepanelen wensen te plaatsen op het dak van een bijgebouw met metalen dak of een plat dak, bedekt met roofing. De roofing is 5 jaar geleden vernieuwd.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor mijn huis in Heusden-Zolder
Ik wil zonnepanelen offertes voor de woning.
We willen ze op ons dak plaatsen (is een hellend pannendak). We wonen hier met 5 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Installateur van zonnepanelen in Sint-Andries gezocht
We hebben besloten om zonnepanelen te plaatsen op ons huis. Nu zijn we op zoek naar een goede installateur uit het Brugse. Ons dak dateert van 2004 en er liggen rode dakpannen op.
Zonnepanelen
Antwerpen
Tegen de zomer zonnepanelen plaatsen in Schilde
Ik zou de opties wensen te bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen. Mijn huis is van 1975, maar de woning is wel reeds twee maal gerenoveerd. De plaatsing van de zonnepanelen zou voor tegen de zomer zijn.
Installatie zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor 3 woningen in Zottegem
Ik wens offertes te vergelijken voor zonnepanelen voor 3 woningen: een koppelwoning met een plat dak (de ruwbouw wordt momenteel afgewerkt) en een alleenstaande villa met een zadeldak (dat nog gelegd moet worden). Deze woningen zijn eigendom van mij en mijn zoon.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bungalow in Hamme
Wij zouden graag zonnepanelen plaatsen op het dak van onze bungalow (1977). Dit is een hellend dak van ongeveer 100 m², bestaande uit leien, zuid/west georiënteerd. Ons gezin bestaat uit 2 personen met een geschat jaarlijks elektricteitsverbruik van 4.000 kWh. Wij willen de werken in september 2018 laten uitvoeren.
Installatie zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen in Assebroek
Ons huis heeft een hellend dak met pannen dat zuidoostelijk georiënteerd is. De oppervlakte van het dak is 60 m² en ons gezin van 3 personen heeft een gemiddeld jaarlijks elektriciteitsverbruik van rond de 4.000 KWh. Van zodra ik een kwalitatieve installateur over de vloer heb gekregen die prijs/kwaliteit een goede offerte aanbiedt, mogen de werken direct worden uitgevoerd.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen plaatsen op een bijgebouw (woning in Zonhoven)
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een houtberging van ijzeren industrieplaten. Deze berging staat achteraan de woning, dit is de zuidkant van de woning. De oppervlakte van het dak is zo'n 40 à 45 m².
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op hellend dak plaatsen, Lendele
We zouden wensen te bekijken of we zonnepanelen kunnen plaatsen op een hellend dak met dakpannen. We hebben geen zicht op ons verbruik. Het gebouw is van 1923, maar het dak is vervangen in 2005.
Installatie zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen plaatsen op een pannendak te Mol
We hebben een woning van 7 jaar oud met een pannendak met onderdak. We zouden voor 6000-7000kW panelen willen plaatsen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op woning of garage - Vilvoorde
We zouden de opties wensen te bekijken om zonnepanelen te plaatsen op het dak van onze woning zelf (met dakpannen). Of op het platte dak van onze garage die los staat van de woning. De woning is 12 jaar oud.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op een oude boerderij in Maldegem
We zoeken offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op ofwel een oude boerderij of een nieuwe loods. De loods heeft daken in golfplaten en de woning heeft een dak in dakpannen. Het gebouw is meer dan 100 jaar oud. De loods is geplaatst in 2008.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op vernieuwd dak (Gentbrugge)
Ik zou offertes willen vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een recent vernieuwd dak in dakpannen. Het gebouw is oorspronkelijk van de jaren 30. We hebben een verbruik van ongeveer 4000kW en het dak is zuidoostelijk en zuidwestelijk gericht.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op hellend dak (Herzele)
We zouden offertes willen vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een woning van 1950. Het gaat om een hellend dak met dakpannen dat drie maanden geleden vernieuwd werd, ongeveer 36 m² per dakhelft. Het dak is bovendien geïsoleerd.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een nieuwe woning in Zele
Ik zoek offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak. Dit is voor een recent aangekochte woning. Ik heb momenteel nog geen sleutel maar ik kan wel reeds binnen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op pannendak in Aalter
Wij wensen offertes te vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op dak van Boomse dakpannen De woning werd gebouwd in 1990.
Installatie zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen plaatsen op hellend dak, Zoersel
We wensen zonnepanelen te plaatsen op een woning van 25 jaar oud. Het dak is nooit vernieuwd. Momenteel hebben we een verbruik van rond de 10.000 kW, maar ik ben van plan elektrische verwarming bij te plaatsen, waardoor verbruik naar boven zal gaan.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op een huis in Stekene
We zouden offertes willen vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op het hellend dak van onze woning. Het dak bestaat uit dakpannen. De woning dateert van de jaren 30. Maar de dakpannen werden wel volledig vernieuwd zo'n 13-14 jaar geleden.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een weide in Neerpelt
Ik wil offertes vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een weide die zich op zo'n 60 m van de woning bevindt. De woning is een oude boerderij van de jaren 30, maar werd volledig vernieuwd. Ik wens voor zeker 10.000 kW aan zonnepanelen te plaatsen.
Zonnepanelen
Waals Brabant
Verbruik verminderen met zonnepanelen te Pietrain
Wij zonnepanelen te plaatsen op ons pannendak dat zuidelijk is georiënteerd. Het dak is 2,5 m tot 3 m hoog en de woning is 11 m breed. Onze elektriciteitsrekening bedraagt maandelijks € 43 en wij willen ons verbruik verminderen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen plaatsen op roofing (regio Bierbeek)
Op mijn dak wil ik zonnepanelen plaatsen en dus ben ik nu op zoek naar offertes. Het is een plat roofingdak van 36m². Waar we panelen leggen, hangt af van de prijs.
Installatie zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor nieuwbouw-woning in Tienen
Voor op mijn woning(nieuwbouw) wil ik zonnepanelen. Ruwbouw is bijna af, hellend pannendak en ik denk zuidoost gericht, 2 personen. Panelen voor in het voorjaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen in De Klinge
Ik wil graag zonnepanelen laten plaatsen op het dak van mijn jaren 70 woning. Het dak is aan de achterkant naar het zuiden gericht en bestaat uit zwarte dakpannen die 12 jaar geleden geplaatst werden.

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.
Haal de zon in huis met zonnepanelen