Zonnepanelen plaatsen: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Zonnepanelen plaatsen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Waals Brabant
Verbruik verminderen met zonnepanelen te Pietrain
Wij zonnepanelen te plaatsen op ons pannendak dat zuidelijk is georiënteerd. Het dak is 2,5 m tot 3 m hoog en de woning is 11 m breed. Onze elektriciteitsrekening bedraagt maandelijks € 43 en wij willen ons verbruik verminderen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen plaatsen op roofing (regio Bierbeek)
Op mijn dak wil ik zonnepanelen plaatsen en dus ben ik nu op zoek naar offertes. Het is een plat roofingdak van 36m². Waar we panelen leggen, hangt af van de prijs.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor nieuwbouw-woning in Tienen
Voor op mijn woning(nieuwbouw) wil ik zonnepanelen. Ruwbouw is bijna af, hellend pannendak en ik denk zuidoost gericht, 2 personen. Panelen voor in het voorjaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen in De Klinge
Ik wil graag zonnepanelen laten plaatsen op het dak van mijn jaren 70 woning. Het dak is aan de achterkant naar het zuiden gericht en bestaat uit zwarte dakpannen die 12 jaar geleden geplaatst werden.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor supermarkt op plat dak plaatsen
Ik heb een supermarkt en verbruik zeer veel energie (140.000 kwh per jaar). Ik wil dan ook mijn verbruik drukken door te investeren in zonnepanelen. Ik heb een groot plat dak en een stuk hellend dak ter beschikking.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen op plat dak te Laakdal
Zonnepanelen worden op een plat dak geplaatst. Het huishouden bestaat uit 3 personen. De woning is gebouwd in 2013.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op plat dak in Westerloo
Zonnepanelen op een plat dak. Het huishouden bestaat uit 3 personen. De woning is gebouwd in 1969.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Zwevegem
Dit is een halfopen woning van de jaren 60 waar we sinds juni zijn komen inwonen. We zouden nu graag wensen bekijken wat de opties zijn voor zonnepanelen te plaatsen een een pannendak.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Ronse
We zijn van plan om zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Dit is een woning van de jaren 60 . De dakpannen zijn wel reeds vervangen, geïsoleerd en voorzien van onderkant. Planning om te plaatsen in het voorjaar of de zomer.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in De panne
Ik wens eventueel zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak met dakpannen. Deze woning is volledige vernieuwd, dak vernieuwd en er zijn reeds voorzieningen voor zonnepanelen onder het dak. Het dak is gelegen naar het zuidoosten aan de achterkant van de woning.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Tielt
Ik wil zonnepanelen voor op men woning. Hellend pannendak (met isolatie) en achteraan zuidwest gericht, 4200 kwh, opp. genoeg. Misschien dit jaar nog.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Sint Katelijne Waver
We zijn momenteel aan het kijken of het mogelijk is om zonnepanelen te plaatsen op een lang plat dak van een bijgebouw. Ik schat zo'n 20m². maar er zit wel een koepel. Geen idee van verbruik. De woning zelf is van 1930 maar volledig gerenoveerd. Plaatsing voor in het najaar.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Hoeselt
We hebben een halfopen woning van de jaren 60. We zouden graag een offerte hebben voor het plaatsen van zonnepanelen op een nieuw dak dat we zouden plaatsen ofwel op de bestaande woning. We zouden graag in juni een afspraak. Dak zal bestaan uit dakpannen. Oriëntatie en oppervlakte zijn nog niet opgemaakt. Tot vrijdag zijn we bereikbaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Oud Turnhout
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak. Dit is een woning waar we recent naar verhuisd. Dit is een roofing dak van 2016. Dit is een nieuwbouwwoning. De woning is 9x9m. De oppervlakte is volledig beschikbaar. Plaatsing voor dit jaar nog.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Pittem
We zijn van plan zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak met dakpannen. Helling van 30° Enkele zijde is +- 100m². Dak oost en west gericht. Woning van 2008. Plaatsing voor na de zomer.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in lendele
3576 kw verbruik. hiervoor zoeken we nu een offerte voor dit te krijgen via zonnepanelen. Plaatsing mogelijk op een zuidelijk gericht dak aan de achterkant of de zijkant. Graag had ik dit met iemand ter plaatsen bekeken want indien de offerte binnen ons budget valt wens ik deze zo snel mogelijk te plaatsen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Koksijde
We zoeken een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen voor zeker 7000kw. We kunnen het dak van het hoofdgebouw gebruiken. Dit zijn dakpannen van 11x6m met zuidwest gericht. Panelen zo snel mogelijk te plaatsen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Maldegem
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor een verbruik van een gezin van 4 personen. Aan de plaatsing dacht ik aan het dak van de woning. Dit dak bestaat uit dakpannen en de achterkant is zuidelijk gericht. Er zijn enkele veluxen in het dak maar de totale oppervlakte is zo'n 6x12m. Woning van 2000.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Gent
Ik wens de zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak van het hoofdgebouw. +- 60m² maar er komen wel nog veluxen in. Oost en west oriëntatie. Dit zijn dakpannen maar dak wordt in de zomer vernieuwd.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Haaltert
We wensen de opties te bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een dak van hoofdwoning. Dit is een dakpannen dak. Geen idee van oriëntatie maar ik vermoed zuidwestelijk gericht. Enkel een velux. Indien de offerte binnen mijn budget wens ik dit vanaf maart april te plaatsen.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Wijer
We vermoeden dat we de zonnepanelen te plaatsen op een bijgebouw op een dakpannen dak. Dit is een gebouw van 2008-2009. Geen idee van de oppervlakte.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Deerlijk
Het dak is zuid gericht en we hebben een verbruik van 3500kw. Dak bestaat uit dakpannen. Geen idee van de oppervlakte. Graag had ik bekeken wat ik kan doen voor mijn woning door hier zonnepanelen te plaatsen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Erpe Mere
We hebben nu een verbruik van rond de 3000kw; Ik ben erover aan denken hier een zonnepanelen te plaatsen op een zuidelijk gelegen dak met een oppervlakte voor zo'n 12-14 panelen. Woning van 25 jaar oud. Ter vergelijking zoek ik nu een offerte voor deze instalatie.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Halle
Ik heb een woning van 1938 met een pannendak. Ik wens hier zonnepanelen te plaatsen maar verbruik is wel nog niet opgemeten, alsook de oppervlakte. Het dak waarop ik de zonnepanelen ga plaatsen is wel zuidoost gericht
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Haaltert
Ik zoek een offerte voor het plaatsen zonnepalen op een woning van de jaren 60. Het dak wordt vernieuwd met nieuwe dakpannen. Zadeldak waarvan de achterkant zuidelijk gericht.

Zonnepanelen plaatsen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.