Wij hebben een hellend pannendak: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Wij hebben een hellend pannendak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Hofstade
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, in ons dak hebben wij 3 dakvensters, wij kennen de grootte van het dak niet precies, wij verbruiken elektriciteit met 2 personen, wij zijn tevens eigenaars van de woning, wanneer wij de zonnepanelen wensen te plaatsen hangt van de prijsofferte af.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Beveren
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, in ons dak hebben wij 3 dakvensters, wij kennen het dakoppervlak niet precies, wij verbruiken elektriciteit met 6 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Dessel
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, wij hebben 2 dakvensters in ons dak, het dak meet maximaal 100m² in oppervlak, wij vebruiken elektriciteit met 4 personen, wij zijn eigenaars van deze woning.
Zonneboiler
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonneboiler te Bredene
Wij zoeken offertes voor een zonneboiler, wij hebben een hellend pannendak, ons dak is naar het zuiden gericht, wij hebben 2 dakvensters in ons dak, wij zijn eigenaars van de woning.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Kortenberg
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet 60 tot 70m² in oppervlak, wij hebben geen dakvensters of dakkapellen in ons dak, wij verbruiken elektriciteit met 4 personen, dit is een project dat wij in 2018 wensen te verwezenlijken (indien de prijsofferte dit toelaat), wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Dakisolatie
Limburg
Aanvraag dakisolatie te Herk-de-Stad
Wij zoeken offertes voor dakisolatie, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet +/- 90m² in oppervlak, onder het dak hebben wij een volwaardige zolder, graag isoleren langs binnenkant, wij zijn eigenaars van de woning.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag dakisolatie te Oudenaarde
Eigenaars, wij hebben een hellend pannendak, wij hebben 3 dakvensters in ons dak, onder het dak bevinden zich kamers, +/- 60m² dakoppervlak.
Dakwerken
Antwerpen
Aanvraag dakwerken te Kapellen
Eigenaars, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet maximaal 100m² in oppervlak, graag wensen wij een nieuw dak te laten plaatsen.
Zonnepanelen
Limburg
Aanvraag Zonnepanelen te Zutendaal
Eigenaars, wij hebben een hellend pannendak, wij hebben +/- 150m² dakoppervlak, wij verbruiken +/-2500kW/jaar.
Zonnepanelen
Limburg
Aanvraag Zonnepanelen te Houthalen
Eigenaars, wij hebben een hellend pannendak, wij hebben plaats voor 12 panelen op ons dak, ons dak is naar het zuiden gericht, verbruik van €150/maand (wij verwarmen met stookolie).
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Merelbeke
Eigenaars, wij hebben een hellend pannendak, wij hebben geen dakvensters of dakkapellen in ons dak, wij hebben een elektriciteitsverbruik van 3 personen, wij kennen de grootte niet precies.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Kampenhout
Eigenaars, wij hebben een hellend pannendak, wij hebben 1 velux en 1 dakkapel in het dak, wij hebben een verbruik van 2 personen (+/- 5000kW/jaar), wij kennen de grootte van het dak niet precies.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Kontich
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet maximaal 100m² in oppervlakte, wij hebben geen dakvensters of dakkapellen in ons dak, wij verbruiken elektriciteit met 4 personen, wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Zonnepanelen
Limburg
Aanvraag Zonnepanelen te Hasselt
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet 60m² in oppervlakte, het dak is naar het zuiden gericht, wij hebben geen dakvensters of dakkapellen in ons dak, wij verbruiken elektriciteit met 1 persoon, de hellingsgraad van ons dak bedraagt 35°, wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Destelbergen
Wij wensen offertes te ontvangen voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet meer dan 100m² in oppervlakte, in ons dak bevinden zich 2 dakvensters, wij verbruiken elektriciteit met 3 personen (ik ben onthaalmoeder en ik kook voor 8 kinderen, wat het verbruik opdrijft), wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Zonnepanelen
Limburg
Aanvraag Zonnepanelen te Maasmechelen
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet +/- 80m² in oppervlak, wij hebben 1 dakvenster in ons dak, wij verbruiken elektriciteit met 5 personen, wij zijn tevens eigenaars van de woning.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Arendon
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet +/- 60m² in oppervlak, op ons dak hebben wij geen dakvensters of dakkapellen, het dak is naar het zuiden gericht, wij verbruiken elektriciteit met 5 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Geel
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij zijn eigenaars van onze woning, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet ruw geschat 150m² in oppervlakte, wij hebben 2 dakkapellen op het dak, wij verbruiken elektriciteit met 1 persoon.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Meise
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet +/- 150m² in oppervlak, wij hebben geen dakvensters of dakkapellen in ons dak, wij verbruiken elektriciteit met 2 personen, wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Kerkom
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet meer dan 100m² in oppervlak, wij hebben geen dakvensters of dakkapellen in ons dak, ons elektriciteitsverbruik bedraagt +/- 4000kW/jaar, wij zijn tevens eigenaars van de woning.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Oostende
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet +/- 120m² in oppervlak, op ons dak hebben wij ook 4 dakvensters, ons verbruik bedraagt +/- 19000kW/jaar, wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Vosselaar
Eigenaars, wij hebben een hellend pannendak, wij kennen de grootte van ons dak niet precies, wij hebben geen dakvensters of dakkapellen in ons dak, verbruik van 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Lier
Eigenaars, wij hebben een hellend pannendak, in ons dak hebben wij 1 dakvenster, wij hebben +/- 45m² dakoppervlakte, verbruik van 4 personen (2800-3000kW/jaar).
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag zonnepanelen te Assebroek
Eigenaars, wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet +/- 50m² in oppervlak, 2 dakvensters, verbruik van 4 personen.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Aanvraag dakreiniging te kruishoutem
Eigenaars, wij zoeken offertes voor dakreiniging, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet meer dan 200m² in oppervlak;regenwaterput die gebruikt wordt; Welke werken moeten worden uitgevoerd? : Dak ontmossen, Dak coaten en beschermen || Welk type dak wilt u laten reinigen? : Hellend dak (dakpannen of leien)

Wij hebben een hellend pannendak

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.