Website: Ontvang nu meerdere offertes voor Webdesign (website design)

 
 

Website: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Website

Webdesign: een paar tips bij het bestellen van een nieuwe website of het aanpassen van een bestaand website:

  • In theorie zou u voor een complete dienstenpakket (webdesign, onderhoud, hosting, e-maketing, SEO, ...) een korting kunnen bekomen van uw leverancier. Maar er bestaan slechts weinig firma's die al deze diensten samengebundeld kunnen aanbieden, daar ze meestal gespecialiseerd zijn in slechts één van de diensten. Wij raden u trouwens aan om rechtstreeks contact op te nemen met elke specialist afzonderlijk, om zelf de beste leverancier uit te kiezen.
  • Veel webdesigners zijn vaak ofwel technisch onderlegd, ofwel heel creatief. Het is niet altijd evident om beide eigenschappen bij één enkele designer terug te vinden. Daarom is het soms aangewezen te werken met twee verschillende teams (een technisch en een creatief). Om tijdens het project onaangename verrassingen te voorkomen, is het absoluut noodzakelijk dat u bij het begin van een project een duidelijke kijk hebt op zowel de functionele (technische) elementen, als de grafische ("look and feel") elementen van uw (toekomstige) website.
  • Veel website ontwerpers hebben een goede relatie binnen de wereld van de online marketing en communicatie. Zij kunnen u eventueel helpen bij de promotie van uw website, door de site beter te laten scoren bij zoekmotoren zoals Google. Het is niet voldoende om een mooie website te hebben, de site zal ook goed moeten scoren in de zoekmachines.

Zoektermen: