Vochtproblemen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vochtproblemen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht in badkamer op gelijkvloers Herentals
Er is vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Aan de badkamer opstijgend vocht daar, geen lek, huis van jaren 60.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtprobleem op binnenmuur te Wetteren
Wij denken de onze binnenmuur door onze aannemer niet op een correcte manier bezet is geweest. Wij hebben vochtige vlekken op onze binnenmuur. De isomoplaten zijn tegen de binnenmuur bevestigd zonder een spouwruimte waardoor zich condens vormt. Want onze aannemer zegt dat hij geen fout heeft gemaakt. En wij weten zelf niet wat juist is. Daardoor condens of ventilatieproblemen, huis van voor 1950.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht in de binnenmuren | Merksem
Er is vocht in de binnenmuren op het gelijkvloers van mijn huis. Vooral aan de trap is er een grote vochtplek. Het probleem sleept al een jaar aan.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Landen
Er is vocht in de kelder(volwaardig) van mijn huis. Opstijgend vocht aan de keldermuren, geen lek, bouwjaar rond de 100 jaar oud.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Herent
Er is vocht in de muren van ons huis (gelijkvloers). Schimmel op de muur van de slaapkamer, geen lek, lijkt opstijgend vocht. Bouwjaar 1970.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Tongeren
Er is vocht in de muren van mijn appartement (gelijkvloers). Lijkt op condens of koude brug, ook schimmel. Bouwjaar 2007, geen lekken.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Meise
Er is vocht in de kelder (volwaardig) van mijn woning. Kelderopp. 50m², geen lek normaal, staat soms grondwater in. Bouwjaar 1969.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Hemiksem
Er is vocht in de muren van mijn appartement (2de verdiep). Schimmel/condens op de muren en aan de ramen, bouwjaar 1970 ergens, standaard geen verluchting daar.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Antwerpen
We hebben een vochtige kelder(volwaardig) van +- 30 m2 waardoor we deze ruimte momenteel verliezen. Graag hadden we dit vochtprobleem opgelost en de vloer betegeld. Er staat geen water in, maar het vocht zit in de muren (schimmelvorming). Geen lekken, bouwjaar voor 1960.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Nijlen
Er is vocht in de muren van een huis dat ik verhuur(gelijkvloers). Schimmel op de muren, probleem sinds slecht weer, lijkt opstijgend vocht. Geen lek, bouwjaar 1968.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Assebroek
We hebben vocht in de muren van mijn huis(gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht +10 lopende meter, geen lek, bouwjaar onbekend later bijbouw gezet.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Zemst
Er is vocht in de muren van mijn huis (1ste verdiep). In de kinderkamer, schimmel daar en geurhinder, condens of ventilatie. Geen lek, bouwjaar 2003, contact vanaf 17u aub.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtprobleem na renovatie
Vochtprobleem na renovatie van mijn woning: Er is vocht in de muren van mijn huis(2de verdiep).
Woning onlangs ruwe renovatie gehad. vocht binnen aan de muur onder het de dak van de gevel. Bezetting valt binnen er af, geen lek.
Bouwjaar 1940.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Molenstede
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloer). Bouwjaar 1963, opstijgend vocht lijkt het, geen lek dat ik weet.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Diepenbeek
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht in de keuken en nog 2 ruimtes, geen lek nu, bouwjaar voor 1950.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Ninove
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht +10 lopende meter, geen lek, bouwjaar voor 1950.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Turnhout
Ik heb vocht in mijn kelder (volwaardig) muren in de keuken(gelijkvloers). Er zijn blazen te zien in het behangpapier, lijkt opstijgend vocht +1 lopende meter. Ook zelfde vochtprobleem in de kelder. Geen lekken, rijhuis van jaren 50 later totaalrenovatie in 2006.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Willebroek
Er is vocht in de kelder (volwaardig) van ons huis. Lijkt opstijgend vocht in de kelder, geen lek, staat soms water in, bouwjaar +50 jaar.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Assebroek
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht in zeker al 2 slaapkamers, geen lek, bouwjaar rond 1960 later volledige renovatie.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Temse
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht zeker +10 lopende meter, geen lek, bouwjaar rond 1980. Iets met de waterkering normaal.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Putte
Er is vocht in de kelder(deels volwaardig) van mijn woning. Vochtige vloer/muur naad, geen lek dat ik weet, huis volledig onderkelderd, bouwjaar 1991.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Schoten
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht +10 lopende meter, geen lek, bouwjaar rijhuis 1970.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Heist-op-den-Berg
Ik heb vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Opstijgend vocht +3 lopende meter zeker, geen lek, woning van voor 1970.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Turnhout
Ik heb vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Opstijgend vocht op enkele muren, geen lek dat ik weet, rijhuis van rond de 100 jaar oud.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Beerse
Er is vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloer). Opstijgend vocht in de berging, +3 lopende meter, geen lek. Bouwjaar 1957, probleem sinds begin dit jaar.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders