Vochtproblemen: Ontvang nu meerdere offertes voor Vochtbestrijding

 
 

Vochtproblemen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Tongeren
Er is vocht in de muren van mijn appartement (gelijkvloers). Lijkt op condens of koude brug, ook schimmel. Bouwjaar 2007, geen lekken.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Meise
Er is vocht in de kelder (volwaardig) van mijn woning. Kelderopp. 50m┬▓, geen lek normaal, staat soms grondwater in. Bouwjaar 1969.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Hemiksem
Er is vocht in de muren van mijn appartement (2de verdiep). Schimmel/condens op de muren en aan de ramen, bouwjaar 1970 ergens, standaard geen verluchting daar.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Antwerpen
We hebben een vochtige kelder(volwaardig) van +- 30 m2 waardoor we deze ruimte momenteel verliezen. Graag hadden we dit vochtprobleem opgelost en de vloer betegeld. Er staat geen water in, maar het vocht zit in de muren (schimmelvorming). Geen lekken, bouwjaar voor 1960.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Nijlen
Er is vocht in de muren van een huis dat ik verhuur(gelijkvloers). Schimmel op de muren, probleem sinds slecht weer, lijkt opstijgend vocht. Geen lek, bouwjaar 1968.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Assebroek
We hebben vocht in de muren van mijn huis(gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht +10 lopende meter, geen lek, bouwjaar onbekend later bijbouw gezet.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Zemst
Er is vocht in de muren van mijn huis (1ste verdiep). In de kinderkamer, schimmel daar en geurhinder, condens of ventilatie. Geen lek, bouwjaar 2003, contact vanaf 17u aub.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtprobleem na renovatie
Vochtprobleem na renovatie van mijn woning: Er is vocht in de muren van mijn huis(2de verdiep).
Woning onlangs ruwe renovatie gehad. vocht binnen aan de muur onder het de dak van de gevel. Bezetting valt binnen er af, geen lek.
Bouwjaar 1940.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Molenstede
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloer). Bouwjaar 1963, opstijgend vocht lijkt het, geen lek dat ik weet.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Diepenbeek
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht in de keuken en nog 2 ruimtes, geen lek nu, bouwjaar voor 1950.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Ninove
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht +10 lopende meter, geen lek, bouwjaar voor 1950.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Turnhout
Ik heb vocht in mijn kelder (volwaardig) muren in de keuken(gelijkvloers). Er zijn blazen te zien in het behangpapier, lijkt opstijgend vocht +1 lopende meter. Ook zelfde vochtprobleem in de kelder. Geen lekken, rijhuis van jaren 50 later totaalrenovatie in 2006.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Willebroek
Er is vocht in de kelder (volwaardig) van ons huis. Lijkt opstijgend vocht in de kelder, geen lek, staat soms water in, bouwjaar +50 jaar.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Assebroek
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht in zeker al 2 slaapkamers, geen lek, bouwjaar rond 1960 later volledige renovatie.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Temse
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht zeker +10 lopende meter, geen lek, bouwjaar rond 1980. Iets met de waterkering normaal.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Putte
Er is vocht in de kelder(deels volwaardig) van mijn woning. Vochtige vloer/muur naad, geen lek dat ik weet, huis volledig onderkelderd, bouwjaar 1991.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Schoten
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht +10 lopende meter, geen lek, bouwjaar rijhuis 1970.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Heist-op-den-Berg
Ik heb vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Opstijgend vocht +3 lopende meter zeker, geen lek, woning van voor 1970.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Turnhout
Ik heb vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Opstijgend vocht op enkele muren, geen lek dat ik weet, rijhuis van rond de 100 jaar oud.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Beerse
Er is vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloer). Opstijgend vocht in de berging, +3 lopende meter, geen lek. Bouwjaar 1957, probleem sinds begin dit jaar.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Wuustwezel
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht +6 lopende meter, geen lekken, bouwjaar 1900 ergens.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Aarschot
Er is vocht in de kelder(volwaardig) en muren (GLV) van mijn woning. Opstijgend vocht zowel in kelder als boven, muur 6 jaar geleden al aangepakt, geen lek. Bouwjaar huis rond 1950.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Boom
Wij hebben een grote garage en willen hier een extra slaapkamer van maken. Opstijgend vocht daar, bouwjaar +70 jaar, De buitenmuren 2 stuks zijn van onder tot 1ste verdiep vochtig. Het zou om een 30 lopende meter gaan. Bij een klein stuk waar er een kast gestaan heeft is er een beetje schimmel.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Laarne
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). In de keuken, lijkt opstijgend vocht , huis van 2007, geen lek dat ik weet.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Menen
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht op een aantal buitenmuren, geen lekken, bouwjaar voor 1980.

Vochtproblemen

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.