Vochtprobleem oplossen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vochtprobleem oplossen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtprobleem in de keuken oplossen
De binnenmuren van de keuken zijn vochtig, vooral in de hoek bovenaan ter hoogte van de trap. We zijn op zoek naar een definitieve oplossing.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in inkomhal
In mijn inkomhal heb ik een put waar de watermeter instaat.
Die put is 1 vierkante meter in oppervlakte en er staat op de vloer 50 cm water.
Wij hebben geen kelder.
Door dat vocht in die put zijn ook mijn binnenuren in de inkomhal op het gelijkvloers aangetast;
Is het opstijgend vocht of condens? Graag asap specialist ter plaatse
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een appartement (Berchem)
Voor een appartementsgebouw met drie eigenaars ben ik op zoek naar een vochtbestrijder. Er zijn vochtproblemen op een buitenmuur op de eerste en tweede verdieping. We zien ook vochtplekken ook op het gelijkvloers, vooral naar het plafond toe. Mogelijk door slagregen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Opstijgend vocht na injecteren van muren tegen vocht
De muur is door de vorige eigenaar al behandeld. Toch hebben we weer problemen met opstijgend vocht. Een 5 a 6 m muur. Woning van de jaren 60. Graag een goede analyse en definitieve oplossing.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtprolbeem rond de schouw van 3-gevel woning
Wij hebben een vochtprobleem in onze woning. 3 gevel woning van 1920. Op het gelijksvloers hebben we opstijgend vocht , dit zeker rond de schouw. Ook opstijgend vocht op een andere plek.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtprobleem in bungalow
Ik heb last van vochtproblemen in de bungalow. Dit is een woning gebouwd in de jaren 70.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht in scheidingsmuur
In ons huis (woning uit 1938) hebben we last van vocht in de scheidingsmuur met de buren. Graag een analyse
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Denderleeuw
We hebben problemen op het gelijkvloers bij de grond. Dit is een nieuwbouw van zes jaar. We merken deze problemen nu al een tweetal jaar. Problemen aan de binnenkant van de gevelmuur. Deze gevels zijn wel nog niet gevoegd, alvorens we dit doen wensen we eerst het vochtprobleem op te lossen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Drongen
We hebben problemen op de vloer en de muren van de kelder. op de vloer staat er water en ook de muren voelen korrelig aan. Vooral met slecht weer hebben we hier veel last. Hoe lang hier precies al problemen zijn kunnen we niet zeggen omdat we de woning pas tegen 2010 hebben aangekocht. We wensen nu echter wel dit vochtprobleem definitief op te lossen en zoeken hiervoor een geschikte offerte. De kelder zelf bestaat uit een gemetselde muur en een tegelvloer.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Opstijgend vocht en condensatie / ventitalie problemen in huis
Wij hebben verbouwingen gedaan aan ons huis en een een deel van het huis afgebroken en opnieuw met een architect opgebouwd. Dit deel heeft ook een soort veranda. In deze ruimtes hebben we 3 vochtproblemen. Eerst hebben we opstijgend vocht langs de muren aan de tuinkant. Er is een plek in de muur van 2,5 op 0,65. Het is nog geen schimmel maar wel poederachtige vlekken. Daarnaast hebben we nog een tweetal andere vochtproblemen, in de hyproc en hoger op de muur. Daar hebben we ventilatie / condensatieproblemen. Ik had graag ter plaatse afgesproken met een vochtexpert.

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.

Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders