Vocht in keldermuur: Ontvang nu meerdere offertes voor Vochtbestrijding

 
 

Vocht in keldermuur: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Hoeilaart
Sinds juni hebben we een nieuwe woning. Na heraanleg van het terras hebben we opgemerkt dat er opstijgend vocht is in de keldermuur. Deze woning is van 1992.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Wemmel
We hebben vochtproblemen in de kelder van een bungalowwoning. Dit is vocht op een keldermuur we zien dat hier de pleister los komt. Problemen zijn al jaren aan de hand.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Peer
We hebben vooral een probleem op de keldermuur. Hier komt water naar binnen tot het punt dat hier enkele cm vocht op de vloer staat. reeds enkele maanden problemen. Dit is een bepleisterde muur.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Rumst
We hebben problemen in een volwaardige kelder. Hier achter is wel een kruipruimte. Ik vermoed vooral dat de keldermuren vocht afgeven. Sinds 4 jaar na herstellingswerken van de buizen op de baan zijn er sinds 4 jaar problemen in de kelder.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Lembeek
Dit is voor een keldergarage. Aan de achterkant is dit op de hoogte van de tuin. Vooral opstijgend vocht in de keldermuren, de vloer is recent vernieuwd. Eerste problemen zijn al jaren geelden begonnen. De keldermuren zijn betonstenen.

Vocht in keldermuur

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.