Tollembeek: Ontvang nu meerdere offertes voor GSM tarieven en abonnementen

 
 

Tollembeek: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
GSM tarieven en abonnementen
Vlaams Brabant
GSM tarieven vergelijken te vergelijken
Ik ben opzoek naar een offerte voor 6 simkaarten. Er wordt veel gebruik gemaakt van bellen en surfen op het internet. Onze huidige provider is voornamelijk Base.
GSM tarieven en abonnementen
Antwerpen
GSM Tarieven te Brecht
Ik heb een firma die personen en goederenliften installeert. Per lift heb ik een machine tot machine connectie nodig. Momenteel heb ik deze diensten bij BASE maar zij veranderen hun diensten. Graag telefonisch contact voor een offerte.
GSM tarieven en abonnementen
Vlaams Brabant
Prijsvergelijking gezocht persoon in Tollembeek.
Momenteel ben ik in het bezit van een GSM toestel waar ik een abonnement heb bij Proximus. Mijn belgedrag? ik bel 2 a 3 uur per maand en daarbij komen een normaal aantal berichten. Het mobiel interent gebruik ik enkel en alleen voor het nakijken van mijn email berichten.

Tollembeek

Kiest het tarief dat het beste bij u past!

De markt voor mobiele telefonie is de laatste jaren sterk geëvolueerd. Logisch nu de technologie sterk ontwikkeld is en gebruikers hun mobiele telefoon voor meerdere toepassingen nodig hebben. Tegenwoordig is het mogelijk om te bellen, sms'en, mobiel surfen en online betalingen en aankopen te doen. Door deze verschillende toepassingen worden gsm's en smartphones steeds meer gebruikt. Door het verhoogt verbruik is het erg belangrijk om consumenten op de hoogte te brengen.

Tarieven dienen hierdoor aangepast te worden aan het verbruik. De dag van vandaag is er een breed assortiment aangepast aan het patroon van mobiel verbruik. U kiest best voor het tarief dat bij u past:

  • Tijdstip van oproep: Tijdens de werkuren, 's nachts, tijdens het weekend,...
  • Behoefte: SMS, MMS, 3G,...
  • Het pakket: Het is mogelijk om andere apparaten te combineren, zoals een tablet, een vaste telefoon en televisie.
  • Gebruik: Privé, professioneel of gemengd.
  • Geografische bestemming van de gebruiker: Bent u iemand die veel reist of vaak naar het buiteland moet bellen?

De tarieven verschillen per operator. De markt kent verschillende operatoren en concurreren met tal van speciale promoties. Het is essentieel om de verschillende aanbiedingen van operatoren te vergelijken om het tarief te vinden aangepast aan uw behoeften. U kunt verschillende operatoren vergelijken door hierboven een offerte in te vullen.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,