Tankkaarten: Ontvang nu meerdere offertes voor Tankkaart

 
 

Tankkaarten: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
West-Vlaanderen
Aanvraag tankkaart voor bedrijf te Roeselare
Wij zoeken tankkaarten. Wij hebben 2 wagens en verplaatsen ons hoofdzakelijk binnen Europa. Wij leggen +/- 50000km/jaar af met beide voertuigen. Momenteel gebruiken wij nog geen tankkaarten.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart voor bedrijf in Kortenberg
Wij zouden graag offertes voor tankkaarten ontvangen. Wij gebruiken nog geen tankkaart en verplaatsen ons enkel binnen België. Ons verbruik kennen we niet precies. We beschikken over 1 voertuig.
Tankkaart
Limburg
Tankkaart voor wagens kledingwinkel te Hasselt
Wij wensen offertes te ontvangen voor tankkaarten. Wij beschikken over 2 voertuigen. Momenteel maken wij nog geen gebruik van tankkaarten en wij verplaatsen ons hoofdzakeljk binnen België. Ons verbruik kennen wij niet.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart voor bedrijf in Bierbeek
Wij zoeken offertes voor een tankkaart voor ons bedrijf. Wij beschikken over 2 voertuigen. Momenteel gebruiken wij een tankkaart van Total. Wij verplaatsen ons binnen België. Ons verbruik kennen we niet precies.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag tankkaart te Kessel
Wij wensen offertes te ontvangen voor tankkaarten. Wij gebruiken nu een kaart van Pollet en wensen prijzen te vergelijken. Wij hebben 4 voertuigen en kennen ons verbruik niet precies. Wij verplaatsen ons binnen België.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Westerlo
Momenteel beschikt ons bedrijf over twee voertuigen, een kleine bestelwagen en een personenwagen. Wij zijn voornamelijk in de provincie Antwerpen actief en dragen een voorkeur voor een multimerken tankkaart. Wij wensen offertes te ontvangen voor een tankkaart voor beide voertuigen.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor bedrijf in Borgerhout
Wij zouden graag offertes voor tankkaarten ontvangen. We beschikken in ons bedrijf over 4 dieselwagens. Momenteel gebruiken we nog geen tankkaarten, dus graag advies over de verschillende mogelijkheden.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een zelfstandige in Duffel
Ik ben zelfstandig en wil een tankkaart voor mijn twee voertuigen. Mijn voorkeur gaat uit naar een multimerken tankkaart.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Lapscheure
2 voertuigen, een diesel en een benzine personenwagens. Vooral lokaal actief. Zelfstandig activiteit.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag tankkaart te Bonheiden
Wij zoeken offerets voor tankkaarten, wij hebben 2 voertuigen (diesel), wij gebruiken nog geen kaarten, wij zijn binnen België actief, verbruik kennen wij niet precies.
Tankkaart
Limburg
Aanvraag tankkaart te Bilzen
Wij zoeken offertes voor tankkaarten, wij beschikken over 1 benzinevoertuig, wij gebruiken nog geen kaarten, wij verplaatsen ons binnen België, verbruik kennen wij niet precies.
Tankkaart
Limburg
Tankkaart voor Aannemer
Wij zoeken offertes voor tankkaarten, wij beschikken over 1 voertuig (diesel, maar moet ook hybride kunnen), wij gebruike al een tankkaart en wensen prijzen te vergelijken, actief binnen België, verbruik kennen wij niet precies.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor in de regio Malle
Graag een offerte voor 9 tal wagens (diesel en benzine), nu bij Total. Ook sommige te Benelux, ook 8 wagens in NL maar op ander BTW nummer.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Nieuwpoort
Dit is voor een eenmanszaak met een pick up voertuig. Op diesel. Dagdaagelijks vooral in West-Vlaanderen actief. Momenteel nog geen tankkaarten.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaarten voor een bedrijf in Zandhoven
Twee voertuigen, een vrachtwagen en personenwagen. Beide op diesel maar we hebben ook benzine nodig voor het bedrijf. In het verleden hebben we al gebruikt gemaakt van kaarten van shell en total.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart voor een zelfstandige in Grimbergen
Dit is voor een een benzine personenwagen . Ik ben vooral in Vlaams Brabant actief. ikzelf ben zelfstandige in bijberoep. Ook heeft mijn zoon een zelfstandige onderneming in hoofdberoep in voorlopig nog hetzelfde adres. Hij heeft een diesel personenwagen.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaarten voor een bedrijf in Dessel
Dit is voor zes personenwagens , drie vrachtwagens en vier bestelwagens. Diesel en benzine gebruik. Dagdagelijks actief over heel belgië.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor in de regio Antwerpen
Graag een offerte voor 2 wagens (diesel en benzine) aub, nu geen kaart.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Evergem
We hebben momenteel 10 bestelwagens en 1 vrachtauto., alles op diesel. Momenteel hebben we een tankkaart van total en daarvoor van Gabriëls. We zouden nu graag meerder merken of eventueel een multi merken tankkaart. In de Benelux actief.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor in de regio Kortrijk
Graag een offerte voor 5 dieselvoertuigen, nu bij Shell. Liefst offerte via email.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Eke-Nazareth
Dit is voor een 8-tal voertuigen. Vier bestelwagens en vier personenwagens Alles op diesel. Momenteel hebben we een kleine lokaal tankstation als partner maar ik zoek nu dus een uitbreiding.
Tankkaart
Limburg
Tankkaart voor een bedrijf in Maasmechelen
4 diesel personenwagens. Voornamelijk in Limburg actief. momenteel hebben we reeds een tankkaart van total maar we wensen graag prijzen van andere leveranciers te vergelijken. Momenteel reeds een offerte van lukoil.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor in de regio Gent
Voor 1-2 wagens (diesel en benzine) offerte aub, nu nog geen kaart in gebruik.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaarten voor een bedrijf in Mechelen
+- 250 wagens in het wagenpark. we werken met enkel diesel. Verplaatsing over heel België. Momenteel hebben we een tankkaart via de leasemaatschappij maar we wensen andere prijzen te vergelijken.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Eeklo
Ik zoek een offerte voor een tankkaart voor 3 bestelwagens, 3 vrachtwagens en 3 personenwagens. Alles op diesel. Vooral in België.

Tankkaarten

Een tankkaart biedt een aantal voordelen. U bespaart veel tijd op uw administratie wanneer u brandstofkaarten overweegt. Brandstofverbruik beheren wordt kinderspel. U kunt alle gegevens online beheren: Tankbeurten, facturen en kaarten. Alle gegevens zijn makkelijk te raadplegen. U kunt dus gemakkelijk het brandstofverbruik opvolgen, kaarten toewijzen en zelfs kaarten blokkeren bij verlies of diefstal.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,