Spouwmuurisolatie: Ontvang nu meerdere offertes voor Spouwmuurisolatie

 
 

Spouwmuurisolatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuur rijwoning isoleren in Berchem
Nu mijn gevel waterdicht is gemaakt ben ik op zoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. De woning van de jaren 60. Het is een rijwoning met drie eigenaars.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouw isoleren van een bijgebouw | Sint-Kruis
Wij zouden graag de spouw laten isoleren van een bijbouw aan de achterkant van onze woning. De bijbouw is 20 jaar oud. De woning zelf is van de jaren 30 en heeft geen spouw.
Isolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuur isoleren van beschilderde gevel? - regio Zemst
Ik zoek een bedrijf om de spouwmuur te isoleren van een halfopen woning van de jaren 1950. De gevels zijn wel geschilderd. De voorkant is 5x5m tot 5x6m. De zijkant is 12x6m en achterkant is 5x3m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor appartementsblok te Turnhout
Ik ben eigenaar van een appartementsblok en wil de spouwen laten isoleren. Het is een hoekgebouw van begin 1970, met in totaal 3 verdiepingen. De spouwdiepte is niet gekend. De gevels zijn niet bewerkt en hebben een oppervlakte van meer dan 90 m².
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie vrijstaande woning in Vosselaar
Wij willen graag spouwmuurisolatie voor onze vrijstaande woning, gebouwd in de jaren 80. Het gaat om maximum 100m², de buitengevels zijn onbewerkt. De diepte van de spouw kennen we niet precies.
Spouwmuurisolatie
Limburg
5 cm spouw isoleren | Maaseik
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Volgens onze metingen is de spouw zeker 5 cm diep. De te isoleren oppervlakte is ongeveer 100 m².
Isolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Hoboken
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning. Bouwjaar in jaren 50. Gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor halfopen woning in Londerzeel
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie voor een halfopen woning. De woning werd gebouwd in 1956. De gevelsteen aan de buitenkant is in vrije gevelsteen aan de voor- en achterzijde. De zijgevels zijn reeds geïsoleerd en bezet met crepi. Ik ben het makkelijkste bereikbaar vanaf 17u.
Isolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Malle
Spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning van de jaren 70. Open spouw. Gevels in vrije gevelsteen. Beste bereikbaar na 17u .
Isolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Erpe-Mere
Spouwmuurisolatie voor een gesloten woning. Epc waarde van 95. Gevels in vrije gevelsteen. Achtergevl dient geïsoleerd te worden.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Maaseik
Ik wil de spouw van ions huis laten isoleren. Halfopen huis van 1950, spouwdiepte onbekend (spouw is er), gevels niet bewerkt, opp. 130m². Kan rond april.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Dilbeek
Dit is voor een vrijstaande woning van 1956. Gevels zijn volledige in wit geschilderd. Er is ook een aanbouw gezet waarvan de muren reeds
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Harelbeke
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1970 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m².
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie buitengevels alleenstaande woning Tessenderlo
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie, wij zijn eigenaars van een vrijstaande woning dat in 1962 werd gebouwd, de buitengevels bevinden zich in oorspronkelijke staat, wij wensen meer dan 100m² te laten isoleren, wij kennen de diepte van de spouw niet precies.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie bij bepleisterde buitengevels | Mol
De spouwmuren van onze vrijstaande woning uit de jaren 1980 willen we isoleren. Ik ken de diepte van de spouw niet precies en de buitengevels zijn bepleisterd. Het gaat om ongeveer 100 m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Sint-Pieters-Leeuw
Het is een woning is gebouwd in 1953. Dit gaat om een 3 gevels. Het is een huis van 6 op 7 meter.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Ternat
Dit is voor een woning van begin jaren 2000. Dit is vrijstaande woning. Gevels in gewone gevelstee,.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Koekelare
Ik zoek een offerte voor het isoleren van bijgebouw van drie buitenmuren. Hier is een spouw in de muren gebouwd. Woning van 1932 maar bijbouw van 2000.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Gevel isoleren met spouwmuurisolatie
Eigen Woning. Dit is halfopen woning van de jaren 70. Gevels in vrije gevelsteen. Spouw is zo'n 4-5cm.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor spouwmuurisolatie in Bavegem
Eigenaars, wij zoeken offerets voor spouwmuurisolatie, de woning dateert van 1968, onze buitengevels zijn geverfd, wij wensen maximaal 100m² te laten isoleren, wij hebben een spouw van +/- 8cm, dit betreft een vrijstaande woning.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Hulste
Vrijstaande woning in laagbouw. Gebouw van de jaren 70. Gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie in Geraardsbergen
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren en wil wat prijzen vergelijken. Het gaat om een vrijstaand huis van ergens in de jaren 1960.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Oostende
Gevels in vrije gevelsteen. Dit is een halfopen woning van 1974. Graag zouden we hiervan de spouwmuurisolatie.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Oostakker
Spouwmuurisolatie voor een rijwoning van de jaren 50. De voorkant is in vrije gevelsteen , de achterkant is ooit bepleisterd maar staat nu in een veranda. Mogelijk is er een halve steen in de gevel.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Gevel met crepi bepleisterd: spouwmuurisolatie mogelijk?
Dit is een halfopen woning van in de jaren 40 met een aanbouw van na de jaren 50. De gevels zijn momenteel met crepi bepleisterd (behalve de zijgevel). Graag had ik geweten of spouwmuurisolatie mogelijk is en enkele offertes vergeleken.

Spouwmuurisolatie

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,