Spouwmuurisolatie

Waarom de spouwmuur isoleren?

Een kleine investering, maar een grote besparing: dat is spouwmuurisolatie. Je bespaart tot 25% op de energiefactuur. Bovendien geniet je van verlaagde btw (6%) en een premie van 5 euro/m². Zijn jouw muren nog niet geïsoleerd? Wij brengen je in contact met de beste isolatiespecialisten uit jouw buurt.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn spouwmuur isoleren

 
* 1. Welke muuroppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 2. Wanneer wenst u de spouwmuur isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Spouwmuurisolatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuren alleenstaande woning isoleren (Deurne)
Graag offertes voor spouwmuurisolatie voor mijn woning, gebouwd in 1980. Dit is een alleenstaande woning. Het gaat om een oppervlakte van 166 m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouw isoleren van vrijstaande woning | Herentals
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een vrijstaande woning van 1961. De gevels zijn nooit beschilderd of bewerkt geweest. Ik ben het best bereikbaar op maandag of woensdag.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Aalst | Offertes
Graag offertes voor spouwmuurisolatie voor een woning uit de jaren 70. Dit is een halfopen bebouwing. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 80 m². De muren zijn aan de buitenkant geschilderd.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Offertes spouwmuurisolatie | Massemen
Het gaat om een vrijstaande woning, deels van 1968 en een deels van 1981. De buitengevels zijn wit geschilderd. We weten niet juist wat de diepte van de spouw is. Max. 100 m² muuroppervlakte.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een hoeve te Sint-Truiden
Spouw van 4 cm, max. 100 m² te isoleren, betreft een vrijstaande woning (een hoeve), wij kennen het bouwjaar niet precies, maar er is wel degelijk een spouw aanwezig.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuur isoleren met glaswol
Graag wil ik de spouw van mijn woning laten isoleren. Het gaat om een halfopen huis van 1950, spouwdiepte onbekend maar er is een spouw aanwezig. De gevels zijn niet bewerkt. Oppervlakte is 150 m². Liefst glaswol.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie met korrels te Erondegem
Betreft een rijwoning van 25 jaar oud, de buitengevels zijn geglazuurd en geverfd. Graag met korrels isoleren (niet met pur). Maximum 100 m² te behandelen. De diepte van de spouw kennen wij niet precies.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuur opvullen van binnenuit | Oostduinkerke
Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en zullen die integraal renoveren. Zo hebben we voor spouwmuurisolatie gekozen. De spouw kan van binnenuit opgevuld worden. De totaaloppervlakte, na aftrek raam- en deuropeningen, is ongeveer 130m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie rijhuis, regio Kuurne
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Het gaat om een rijhuis van 1967. Oppervlakte meer dan 50 m², spouwdiepte weet ik niet.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Diepte spouw laten bepalen en isoleren
We willen de spouwmuur van ons huis (bouwjaar 1975) isoleren, maar we weten niet hoe diep de spouw is. Het gaat om maximaal 100 m². De buitengevels zijn onbewerkt.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie halfopen woning, Hemiksem
Wij zouden de spouwmuren van onze woning willen laten isoleren. Het gaat om een halfopen woning van de jaren 50, de buitengevels zijn geschilderd. De te isoleren oppervlakte bedraagt niet meer dan 100 m². De diepte van de spouw kennen we niet precies.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een gerenoveerde woning in Overijse
Ik ben eigenaar van een woning van 100 jaar oud die volledig gerenoveerd is. Het betreft een half open bebouwing in baksteenuitvoering met een totaal te isoleren geveloppervlakte van 200 m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuur isoleren | Wuustwezel
Graag wil ik de spouw van huis laten isoleren. Het is een vrijstaand huis van 1935. Ik weet niet hoe diep de spouwmuur is, maar de gevels zijn zeker niet bewerkt. Ongeveer 100 m² moet geïsoleerd worden.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Isolatie van de spouw, woning in Tisselt
We zouden graag de spouwmuren van onze woning laten isoleren. Het gaat om een vrijstaande woning van 1976 met aan de achterkant wel enkele aanbouwen. De gevels zijn voor de rest nog de originele gevels van de jaren 70.
Isolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning in Halle
We zouden graag offertes vergelijken voor spouwmuurisolatie. We hebben een halfopen woning van begin jaren 70. De gevel is volledig wit geschilderd en heeft een siersteen onderaan. De diepte van de spouw is nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een rijwoning in Kruibeke
Wij wensen offertes voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een rijwoning, maar er is ook een deel van de zijgevel vrij. Dus er zijn drie gevels te isoleren. Geen idee wat het bouwjaar is, maar er is ook een nieuw stuk van na de jaren 60 met een spouw.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuur rijwoning isoleren in Berchem
Nu mijn gevel waterdicht is gemaakt ben ik op zoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. De woning van de jaren 60. Het is een rijwoning met drie eigenaars.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouw isoleren van een bijgebouw | Sint-Kruis
Wij zouden graag de spouw laten isoleren van een bijbouw aan de achterkant van onze woning. De bijbouw is 20 jaar oud. De woning zelf is van de jaren 30 en heeft geen spouw.
Isolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuur isoleren van beschilderde gevel? - regio Zemst
Ik zoek een bedrijf om de spouwmuur te isoleren van een halfopen woning van de jaren 1950. De gevels zijn wel geschilderd. De voorkant is 5x5m tot 5x6m. De zijkant is 12x6m en achterkant is 5x3m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor appartementsblok te Turnhout
Ik ben eigenaar van een appartementsblok en wil de spouwen laten isoleren. Het is een hoekgebouw van begin 1970, met in totaal 3 verdiepingen. De spouwdiepte is niet gekend. De gevels zijn niet bewerkt en hebben een oppervlakte van meer dan 90 m².
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie vrijstaande woning in Vosselaar
Wij willen graag spouwmuurisolatie voor onze vrijstaande woning, gebouwd in de jaren 80. Het gaat om maximum 100m², de buitengevels zijn onbewerkt. De diepte van de spouw kennen we niet precies.
Spouwmuurisolatie
Limburg
5 cm spouw isoleren | Maaseik
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Volgens onze metingen is de spouw zeker 5 cm diep. De te isoleren oppervlakte is ongeveer 100 m².
Isolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Hoboken
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning. Bouwjaar in jaren 50. Gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor halfopen woning in Londerzeel
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie voor een halfopen woning. De woning werd gebouwd in 1956. De gevelsteen aan de buitenkant is in vrije gevelsteen aan de voor- en achterzijde. De zijgevels zijn reeds geïsoleerd en bezet met crepi. Ik ben het makkelijkste bereikbaar vanaf 17u.
Isolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Malle
Spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning van de jaren 70. Open spouw. Gevels in vrije gevelsteen. Beste bereikbaar na 17u .

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!

Investeer in jouw huis, isoleer de spouw