Spouwmuurisolatie: Ontvang nu meerdere offertes voor Spouwmuurisolatie

 
 

Spouwmuurisolatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Assebroek
Spouwmuurisolatie voor een rijwoning waar we de achtergevel wensen te isoleren. Met wegnemen van het plafond zien we dat er een spouw aanwezig is. De woning is van de jaren 30. De badkamer is wel in een bijbouw waarvan ik niet weet wanneer deze gebouwd is. Buitenkant is wel geschilderd geweest maar we zullen dit waarschijnlijk verwijderen de verf.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te De Panne
Eigenaars, graag offertes voor spouwmuurisolatie, bouwjaar jaren '60, buitengevels zijn geschilderd, max. 100m² te behandelen, wij kennen de diepte van de spouw niet precies, betreft een vrijstaande woning.
Isolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Dudzele
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning. Gebouw van 1965. Buitenkant is geschilderd.
Isolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Beernem
Eigenaars, graag offertes voor spouwmuurisolatie, woning van 1952/1954, buitengevels onbewerkt, max. 100m² te isoleren, wij kennen de diepte van de spouw niet precies, betreft een halfopen woning.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Lier
Dit is voor een halfopen woning. Deze woning is gebouwd rond jaren 60. Gevels zijn aan de buitenkant in vrije gevelsteen.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Gent
Ik wil een offerte voor spouwmuurisolatie. Het is een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in 1978. Het gaat om een oppervlakte van lengte van 16 meter, breedte van 10 meter en hoogte van 3 meter.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Vlierzeke
Momenteel hebben we reeds een offerte maar zoeken een offerte maar zoeken nu een tweede om deze te isoleren. Gebouw van 87. 145m² en 7cm spouw. gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Sint katlijne waver
Dit is voor de woning van mijn schoonmoeder. wijzelf regelen de afspraken en de offerte. Halfopen woning van de jaren 60. Gevels in vrije gevelsteen.
Isolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Staden
Spouwmuur voor een vrijstaande woning gebouw in de jaren 30. In 2003 een spouwmuur rond gezet. Ik schat 5 cm spouw. Vrije gevelsteen.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Geraardsbergen
Dit is een open woning van de jaren 80. Gevels in vrije gevelsteen. Ik heb de sleutel van deze woning vanaf februari . Ik zou daarna liefst zo snel mogelijk een offerte verkrijgen om vervolgens de muren zo snel mogelijk te isoleren.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Herzele
Dit is voor een woning dat gebouwd zal zijn in de jaren 90. Gevels zijn wel geschilderd. De spouw is nog niet nagekeken maar we zijn zeker dat deze niet geïsoleerd is.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Mechelen
Dit is voor een halfopen woning van de jaren 60. We hebben reeds een offerte van enkel maanden terug. Gevels in vrije gevelsteen.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Hamme
Spouwmuur te isoleren. van een woning van de jaren 50. gevels in vrije gevelsteen.
Isolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Schoten
Dit is voor een vrijstaande woning van de jaren 60. Gevels zijn in volle gevelsteen. Geen idee of dit spouwmuren zijn of niet.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Kalmthout
Spouwmuurisolatie voor een woning uit de 1966. Het is een alleenstaande woning. Het gaat om ongeveer 50-100 m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Hemiksem
Ik wil mijn woning isoleren. Het is een woning gebouwd in 1961. Op dit moment is het een alleenstaande woning, maar er wordt nog een huis naast gebouwd.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Izegem
Spouw is nog niet nagekeken.Gebouw van 1994 dat geschilderd is.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Laakdal
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1992, spouwdiepte 5cm, gevels niet bewerkt, opp. 110m², nog voor dit jaar te doen.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Malle
De diepte van de spouw van 5 cm en is nog volledig vrij. Ik zou deze zo snel mogelijk wensen te laten isoleren; gebouw van 1982 in vrije gevelstee.
Isolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Hulsthout
Spouwmuurisolatie voor een woning van 1969. Gevels nog niet nagekeken. Gevels in vrije gevelsteen behalve de garage die met crepi is gedaan.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Oudenaarde
Spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning. Deze is gebouwd in 1963. Gevel in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Tongeren
We zouden onze spouwmuren wensen te isoleren. Dit is enkel de voorgevel van een woning van 1945. Diepte van de spouw is nooit nagekeken. Vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Halle
Dit is voor een woning die we recent hebben aangekocht. Halfopen woning van 1961. Gevels zijn in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een bedrijfsgebouw in Maasmechelen
Dit is een bedrijfsgebouw waarvan we eigenaar zijn. Dit is in wezen een bijgebouw maar er is wel twee zijgevels omdat het gebouw dieper gebouwd is. Een spouw te isoleren. Gebouw van de jaren 30 maar er is duidelijk een spouw achteraan aanwezig.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Turnhout
spouwmuurisolatie voor een halfopen woning. De zijgevel is wel beschadigd door planten die er tegen groeide. Woning van 1955 in vrije gevelsteen.

Spouwmuurisolatie

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,