Ramen wassen: Ontvang nu meerdere offertes voor Ruiten wassen

 
 

Ramen wassen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ruiten wassen
Brussel
Ramen wassen voor een gebouw in Brussel
Dit betreft een gebouw met 6 verdiepen. We zullen de ramen enkel langs de buitenkant laten schoonmaken. We wensen graag een offerte voor zowel maandelijkse, twee maandelijkse als drie maandelijkse schoonmaak. Gelieve voor 16u op dit nummer contact op te nemen om de verdere details te overlopen.
Ruiten wassen
Vlaams Brabant
Offerte aanvraag ruiten wassen in Everberg
Graag een offerte voor het wassen van 9 à 10 ruiten. Het gaat hier om een vrijstaand woning. En we zouden willen dat de ruiten om de twee maanden gewassen worden.
Ruiten wassen
Limburg
Ramen wassen voor een zelfstandige in Lummen
Ik ben zelfstandige en zoek iemand om bij mij maandelijks de ruiten te kuisen. Alle ramen zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de benedenverdieping.

Ramen wassen

Laat uw ruiten professioneel schoonmaken door een ruitenwasserij

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakteam dat uw ruiten wast? Dan bent u bij Bobex aan het juiste adres. Vul hier uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende glazenwasserijen.

Ziet u er tegenop om uw ruiten te wassen? Zijn uw ruiten moeilijk bereikbaar? Dan doet u best beroep op een professionele ruitenwasserij. Of u nu op zoek bent naar glazenwassers voor de ramen van uw bedrijf, showroom, vitrine,... Zelfs wanener u over een koepel of veranda beschikt. Een professioneel team maakt dit in een oogwenk schoon. Er bestaan zelfs professionele schoonmaakdiensten gespecialiseerd in de schoonmaak van reclamepanelen.


Zoektermen:

 ,   ,