Producent: Ontvang nu meerdere offertes voor Koffiemachine

 
 

Producent: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Olen
Graag een offerte voor verschillende automaten. we werken met een dikke 50 mensen in het bedrijf en zullen de automaat gebruiken voor intern gebruik. Graag hadden we ook een offerte en meer informatie ontvangen in zowel de huur als de aankoop van automaten.
Koffiemachine
Antwerpen
koffie automaten voor een studentenhuis in Antwerpen
Ik ben samen met twee andere mensen eigenaar van een gebouw dat dienst doet als studentenhuis. Hier verblijven een dikke 100 studenten. We zouden in de keukens, 2 in totaal, een grote automaat willen plaatsen voor koffie, espresso, thee, warme choco, eventueel soep .... enz. De automaten zouden beiden moeten werken met een muntsysteem
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Lokeren
We hebben een kleine bvba. Ons huidige apparaat is recent kapot gegaan en daarom zoeken we nu een klein en gebruiksvriendelijk toestel. Het liefst met gemalen koffie.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een zaak in Antwerpen.
We zijn met 20 man op kantoor. We hebben nog de oude koffiezetapparaat. Het geknoei moet een keer ophouden. Graag een offerte van een koffiemachine met allerlei warme dranken zoals soepjes, chocolademelk en heet water voor thee. Alvast bedankt!
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag koffiemachine voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een koffiemachine. De koffiemachine mag voorzien van allerlei warme dranken. Dagelijks te gebruiken vanaf 13 personen. Vriendelijk bedankt voor de vrijblijvende offertes.
Koffiemachine
Limburg
Offerteaanvraag koffiemachine voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een koffiemachine. We zijn met meer dan 80 personen. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Antwerpen
Gebruiksvriendelijke koffiemachine gevraagd voor kantoor bank te Antwerpen
Graag een voorstel en prijs voor een gemakkelijke gebruiksvriendelijke koffiemachine voor ons kantoor.
Koffiemachine
Limburg
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Een 2-tal koffiemachines, voor het EK BMX dat BMX club Circuit Zodler organiseert op 1, 2 en 3 april. Ik veronderstel dat dit wij als publiciteit jullie koffiezet kunnen gebruiken en hiervoor geen vergoeding hoeven te betalen?
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Prijs koffiemachine,vergelijken koffiemachines, prijzen leveranciers koffiemachine
Vroeger hadden wij nescafé koffie met cups, maar dat vonden we te straf & te duur. Nu hebben we interesse in een koffiemachine met verse bonen, waarmee je koffie tas per tas kan maken. Graag informatie en prijzen. Wij zijn met een tiental personen.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Offerte koffiemachine
Graag een offerte voor 3 koffieautomaten met waterreservoir + verschillende variëteiten. Elk van hen zou geplaatst moeten worden in een van onze drie winkels, allen zijn gelegen in de buurt van Zottegem. Aantal personen: zo'n 5 à 10 per winkel. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine gratis kopjes, actie nestle koffiemachine, prijs koffiemachine nestle
Een koffie apparaat voor de wachtende klanten lijkt ons wel fijn. Graag info wat hier de kostprijs van zou zijn.
Koffiemachine
Limburg
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Een apparaat voor in de refter van een voorziening van +/- 140 werknemers. We hebben er nu een van Douwe Egberts. Ik vergelijk graag beide leveranciers eens. De koffiemachine moet meerdere warme dranken hebben, ook chocomelk. En we kopen bij voorkeur de machine aan ipv huren.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine om te plaatsen in wachtzaal van reisbureau te West-Vlaanderen
Koffieautomaat voor in de wachtzaal van ons reisbureau.
Koffiemachine
Antwerpen
Nieuw filiaal van hobbywinkel te Geel wenst koffiemachine voor klanten
Ik zou graag willen weten wat het bij jullie kost om een automaat te huren, met het idee eventueel een machine in onze hobbywinkel te plaatsen. (nieuw filiaal) Onze klanten drinken immers graag iets terwijl ze aan het werk zijn. Ik reken toch zeker op een twintigtal gebruikers per dag. Alvast bedankt voor uw informatie.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Wemmels bedrijf zoekt espressomachine, warme dranken-automaat en waterkoeler
Ik zou graag de prijzen vernemen voor het huren van een: - espresso-machine (klein, type zoals Nespresso) - warme drankenautomaat met koffie,cacao,e.d.) graag met alle toebehoren allebei. + indien mogelijk ook een waterkoeler, binnen ditzelfde contract. We hebben er nu al één maar dat zou praktisch makkelijker zijn alles van één leverancier. Bedankt voor uw informatie!
Koffiemachine
Antwerpen
Verpakkingsbedrijf te Lier zoekt degelijke koffiemachine
Wij hebben al veel problemen gehad met de koffie-automaten die we tot nu toe hadden, allemaal van Douwe Egberts. Vaak kapot. Misschien een verkeerd type dus ook graag nog aanbod van DE, of ook graag van andere leveranciers.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffie-automaat voor brommerwinkel te Antwerpen
We willen graag een automaat met onder andere een lekkere koffie verkeerd of café latte, grote tassen of bekertjes.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor transportbedrijf te Vlaams-Brabant
koffiemachine die ons verschillende koffiesoorten kunnen aanbieden. Geen thermos. Tas per tas kunnen bedienen. gemakkelijk in onderhoud. Graag een voorstel.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor boekhoudkantoor te West-Vlaanderen
Een toestel waarmee de koffie op een snelle manier per kop (of meerdere) kan gemaakt worden. Graag uw voorstellen.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Huren van koffieapparaat voor reclamebureau te Vlaams Brabant
We zijn op zoek naar een koffieapparaat om te huren. We kiezen resoluut voor koffiebonen, die dan in de machine gemalen worden. Per maand verbuiken wij 6-10 kg bonen. We hebben graag een machine met verschillende opties (koffie zwart, koffie met melk, espresso,...).
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Vzw zoekt koffiemachine met lekkere koffie,snel in gebruik en makkelijk in onderhoud
Wij zoeken een koffiemachine dat lekker en snel koffie (gewone, déca, eventueel nog andere mogelijkheden) zet en makkelijk in onderhoud is.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Firma te Oost-Vlaanderen wernst koffiemachines voor twee afdelingen, 40 personen
Ik zoek twee koffiemachines, de ene voor op een verdieping waar ongeveer 25 mensen werken die koffie wensen te gebruiken. We hebben een keuken (incl. gedeelte eetzaal) waar eventueel een koffiemachine kan geplaatst worden om gewone tas koffie te nemen - ofwel een kan kan vullen op mee te nemen naar zijn/haar individueel kantoor. Ook beneden, de andere verdieping, zitten ongeveer 15 personen welke elke dag een kan koffie dienen kunnen te vullen om mee te nemen naar hun individueel kantoor. In totaal twee machines dus. Graag uw aanbod.
Koffiemachine
Antwerpen
Tattooshop te Antwerpen wenst koffieautomaat met betalingssysteem
Wij zoeken een koffieautomaat waar klanten tegen betaling zelf een koffie kunnen nemen.
Koffiemachine
Antwerpen
Industrieel bedrijf te Antwerpen overweegt aankoop van een koffiemachine
Interesse in een goed functionerend koffieapparaat met voldoende keuzes, makkelijk in onderhoud en gebruik, niet te groot model. Ik ontvang graag uw informatie
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor school te Oost-Vlaanderen, gewone koffie, décafeine en warm water
Koffiemachine voor gewone koffie, déca en warm water voor in de leraarskamer. Ik ontvang graag uw voorstellen

Producent

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,