Plaatsen nieuw dak: Ontvang nu meerdere offertes voor Dakwerken

 
 

Plaatsen nieuw dak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker gezocht in Deinze
Wij hadden graag een offerte gekregen wat de kostprijs zou zijn om onze dakgoot te vernieuwen , het is een alleenstaande woning en ruw geschat zou het 50 lopende meter , met 4 afvoerbuizen , en alles ,wat erbij komt , zoals bochten ,uitzettingsvoegen enz... Wij hadden graag een prijs gekregen , wat deze ons zou kosten indien jullie deze zouden vernieuwen. Kan u mij bereiken voor een afspraak ? Mvg,
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Passendale
Beste, Voor ons tuinhuis zouden we nog een dakbedekking nodig hebben. Is het mogelijk om even langs te komen hiervoor? Zou om een dakbedekking (ongeveer 30 vierkante meter in tegelpannen zijn, inclusief dakgoten en afleiders.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Lanklaar
Ik wens het volledige dak te vervangen. Er is momenteel nog geen onderdak voorzien. Nu hebben we dakpannen maar we willen nu overschakelen naar dakplaten. Dakisolatie is niet nodig. 172m². met 1 dakvenster laten te plaatsen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
dakwerken voor een woning in Uitbergen
Ik zoek een offerte voor dakisolatie te plaatsen en plaatsen van van een nieuw dak . Momenteel een dak in natuur leien van ongeveer zo'n 400m² met vijf dakkapellen. Onderdak is niet voorzien. Ik wens nu een pannendak.
Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,