Particulier: Ontvang nu meerdere offertes voor Isolatie

 
 

Particulier: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Moorslede
We zouden de spouw van ons huis laten isoleren. Halfopen huis van +40 jaar oud, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, +90m².
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem met camera's voor een woning
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn woning in de regio Sint-Genesius-Rode. De bekabeling is voorzien. Het liefst zou ik een systeem met camera's hebben. Graag snel offertes!
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Geel
Voor mijn woning wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1969, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Ieper
Ik wil de spouw van mijn woning laten isoleren. Halfopen huis van 1956, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m².
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Borgloon
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 60, spouwdiepte onbekend, 2 gevels met crepi de rest gewone baksteen, opp. +60m².
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Oudenaarde
Graag wil ik de spouw van mijn woning laten isoleren. Rijhuis van 1956, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Balen
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1960 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +90m².
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Opglabbeek
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1977, spouwdiepte onbekend, gevels geschilderd, opp. +100m².
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Lanaken
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, spouwdiepte 5-6cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Alken
Voor ons huis willen we de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1957, spouwdiepte 7cm, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Ekeren
Ik wil het dak van mijn huis laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +50m², bouwjaar 1920. Nog voor dit jaar.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Warmtepomp voor een pand te Houthulst
Ik zoek een warmtepomp voor op woning. Nu hellend pannendak, nu via gas. Huis van rond 1960.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Assebroek
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van 1980 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Isolatie
West-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Gistel
Ik wil het dak van mijn huis te laten isoleren. Hellend pannendak en onderdak, opp.+100m², huis van 1994.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Maldegem
Ik zou de spouw van ons huis laten isoleren. Halfopen huis van 1955, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. rond de 100m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Langemark
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1996, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Isolatie
West-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Handzame
Voor mijn huis wil ik het dak laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +60m², huis van 1969.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Heist-op-den-Berg
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1964, spouwdiepte onbekend, enkel vooraan geschilderd, opp. +150m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Deinze
Graag zou ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van jaren 50-60 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Schoten
Ik wil mijn dak laten isoleren. Rijhuis met puntdak, oude isolatie moet nog verwijderd worden. 2 dakhelingen totale opp is ± 60m² Bouwjaar van de woning: Mijn woning is na 1950 gebouwd
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Machelen
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van eind 1960, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +60m².
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Heist-op-den-Berg
Ik zou het dak van mijn huis laten isoleren. Hellend pannendak met onderdak(in slechte staat), opp. +100m², huis van 1849.
Isolatie
Limburg
Zoldervloerisolatie voor in de regio Lummen
Ik zou het zoldervloer van mijn huis laten isoleren. Ook een stuk dak mogelijk, opp. +50m², huis van 1963.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Kasterlee
Graag wil ik de spouw van de huis laten isoleren. Halfopen huis van 1950, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. rond de 100m².
Isolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Melsbroek
Ik zou graag de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen huis van 1961, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².

Particulier

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,