Opstijgend vocht: Ontvang nu meerdere offertes voor Vochtbestrijding

 
 

Opstijgend vocht: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht te Mechelen
Ik heb last van het vochtprobleem in de muren. De plinten komen los. Het zit op verschillende plekken. Het is zeker geen lekkage.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Eppegem
Ik ben eigenaar van de woning. De woning is vermoedelijk van de jaren 50. Dit jaar werden de binnenmuren op het gelijkvloers opnieuw bepleistert. Deze werken werden uitgevoerd begin 2017. Op de muren verschijnen kristallen. Bij regenval staat de kelder onder water. De kelder bedraagt ongeveer 1/4 van het huis. Indien mogelijk had k graag dat de werken zo snel mogelijk uitgevoerd worden of dat er al iemand langs komt om het probleem vast te stellen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Berchem
Problemen vanaf de kelder met opstijgend vocht. Dit is een rijwoning. Problemen zijn er altijd geweest maar zijn nu terug gekomen na de verbouwingen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Geraardsbergen
We hebben nu vooral problemen met opstijgend vocht vanaf de kelder uit. De problemen zijn reeds enkele jaren problemen. Gevels zijn geïsoleerde spouwmuren van 1968.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Ninove
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht +10 lopende meter, geen lek, bouwjaar voor 1950.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Brugge
Ik heb last van vochtproblemen in één muur. Dit is in de toilet. Het probleem zit onderaan de muur. Wij weten niet waar het probleem vandaan komt, dus we zouden graag een afspraak hiervoor willen.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Diksmuide
We merken vooral beneden vanaf de grond in de garage opstijgend vocht.
Opstijgend vocht behandeling
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Strijpen
We hebben een probleem met opstijgend vocht op 1binnenmuur Over 5m. Dit is aan de binnenkant van een doorgang met de buren. Graag een diagnose. en een offerte voor de juiste aanpak en behandeling. Beste contacteren na 18u.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Maaseik
Dit is een woning dat ik recent heb aangekocht. Ik zal deze in januari of februari betrekken en wens dan ter plaatsen een vochtbestrijding uit te voeren. Dit is een vrijstaande woning van de jaren 40 met vermoedelijk en probleem met opstijgend vocht.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Oud-Turnhout
Ik zoek een offerte voor vochtbestrijding voor de muren onderaan een woning van de jqren 90. Problemen reeds enkele maanden aanwezig.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Mol
We merken aan de onderkant van de gevelmuren opstijgend vocht. Deze problemen zijn reeds enkele jaren aanwezig. Ik heb wel geen idee hoe oud de woning zelf ongeveer is.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Kinrooi
We hebben vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Opstijgend vocht in de berging, geen lek, huis van 1947. Vroeger ook al opstijgend vocht dat is aangepakt, maar nu is het terug.
Opstijgend vocht behandeling
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Lommel
Het probleem manifesteert zich in een aangebouwde kamer(die zit deels onder de grond). Gebouwd in 1978. Waarschijnlijk optrekkend vocht op een aantal plaatsen, geen lek.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Roeselare
Ik wens een offerte voor vocht in de muren. Het gaat om opstijgend vocht. Het probleem zit voornamelijk op de gelijkvloers.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Borsbeek
we vermoeden dat we opstijgend vocht in de studio beneden. Deze problemen zijn al aanwezig sinds de bouw van de woning. bouw van zo'n 40-50 jaar oud. Ik ben deze week moeilijk bereikbaar maar volgende week maandag kunt u mij perfect contacteren op dit nummer.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht in Kessel
Ik heb een huis gekocht van 1938 en er is opstijgende vocht op 2 kleine plekken waar de keuken komt. De muur is 3m breed. De muur zou alleen geïnjecteerd moeten worden.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht te Mortsel
Ik heb last van vocht in de kelder en onderaan de muren in de living. Er zitten vlekken op het muur. De woning is gebouwd in 1932.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Mechelen
Ik heb last van vochtproblemen in een stuk dat wij in 2000 hebben bijgebouwd. Het is een vrijstaande woning. Het is een goede 50 m². We hebben gele plekken en poeder(kalk). De plekken zitten vanaf de plint.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Brugge
We hebben een vochtprobleem in een tweede verblijf. De problemen zijn op het gelijkvloers. Vermoedelijk opstijgend vocht. De problemen zijn reeds jaren aanwezig maar we hebben ze wel reeds weggewerkt met afkappen en kaleiën.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Pulderbos
We hebben vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). In de keuken, opstijgend vocht +2 lopende meter, geen lek, huis van 1979.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Lichtvelde
We hebben een probleem met opstijgende vocht op het gelijkvloers. Deze problemen zijn reeds een 4-tal maanden woning. Dit is een vrijstaande woning van 1998.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Aartselaar
We hebben vocht in de muren van ons huis (gelijkvloers). Indringend/opstijgend vocht onderaan de muren rondom de kamers. Papier van muren en kasten verwijderd. +10 lopende meter, woning van jaren 90.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Deurne
Het probleem bevindt zich in de kleine, wat men vroeger noemde - koolkelder (ongeveer 1 1/2 m op 3m). Bij zeer felle buien loopt er water binnen. Wij denken dat het komt van de aanpalende kelder van de buren. Het komt dan gewoon door de muur gesijpeld. De aanpalende muur staat dan ook helemaal vochtig. Dit euvel moet hoe dan ook opgelost worden. Dit is volwaardige kelder waar het probleem nu een drie tot vier maanden aanwezig.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht te Grobbendonk
Ik heb last van opstijgend vocht. Het gaat om natte schimmelplekken onderaan in de slaapkamer. Dit is allemaal op de gelijkvloers. Ik wil dit zo snel mogelijk oplossen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Wuustwezel
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht +6 lopende meter, geen lekken, bouwjaar 1900 ergens.

Opstijgend vocht

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.