Opstijgend vocht: Ontvang nu meerdere offertes voor Vochtbestrijding

 
 

Opstijgend vocht: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Opstijgend vocht ondanks injectie muur | Sint-Niklaas
Dit is een oudere woning die we zo'n twee jaar geleden volledig gerenoveerd hebben. Sinds een dik jaar hebben we problemen met vocht. De onderaannemer heeft de muur reeds ingespoten, maar dit heeft niets geholpen. De problemen zijn er vooral aan de onderkant van de muren.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Opstijgend grondwater in 2 muren te Wezembeek-Oppem
We hebben vocht in de muren van ons huis.
Lijkt opstijgend grondwater op 2 muren, geen lekken, woning van 1983.
Het probleem is recent erger geworden.
Vochtbestrijding
Limburg
Opstijgend vocht in een woning in Heusden-Zolder
We hebben een probleem met opstijgend vocht in de muren. Dit op de plaatsen waaronder zich geen kelder bevindt. We hebben dit probleem al een paar jaar. Het gaat om een halfopen woning van 2003. We zijn meestal bereikbaar vanaf 16u.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Terugkerend vochtprobleem op gedeelde gevel (halfopen bebouwing)
We merken op het gelijkvloers dat het behangpapier loskomt aan de onderkant van de muren. De eerste keer dat we dit hebben opgemerkt, is twee jaar geleden. De problemen doen zich vooral voor op de gedeelde muur met de buren.
Opstijgend vocht behandeling
West-Vlaanderen
Loshangend behang door opstijgend vocht | Avelgem
We zitten met vocht in de benedenverdieping van ons appartementsgebouw. Volgens onze schilder is het opstijgend vocht, waardoor het behang onderaan loskomt. We spreken nu toch al over bijna 20 lopende meter.
Opstijgend vocht behandeling
Oost-Vlaanderen
Opstijgend vocht in bungalow te Sint-Niklaas
Het probleem situeert zich vooral aan de rechter zijgevel van ons huis (bungalow). In de veranda aan rechter muur zijn er vochtplekken in de gyproc en ook onderaan in 1 hoek (buitenmuur). In de hobbykamer zijn er ook vochtplekken onderaan de muren (binnen en buiten) die ook met gyproc bezet zijn. De slaapkamer, die aan de hobbykamer en de veranda grenst, heeft onderaan in 1 hoek ook vocht. Zowel de veranda als de hobbykamer bevinden zich aan de rechterkant van ons huis. We zijn nog bezig met renoveren, want de bungalow dateert uit 1957.
Opstijgend vocht behandeling
Oost-Vlaanderen
Muur in oude woning laten onderkappen (injecteren werkt niet)
Ik heb een muur van 8 meter al 2 keer zelf geïnjecteerd maar nog steeds opstijgend vocht en salpeter. Het huis is 100 jaar oud.
Ik wil mijn woning nu onderkapping (verwijderen B-minus plint, inzagen en plint terug plaatsen). Graag offertes van goede experts
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Schimmel en vocht aan plinten van de keuken
Eigenaars, vochtprobleem in de keuken (ter hoogte van de plinten), wij zien daar veel schimmel, gelijkvloerse verdieping.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Opstijgend vocht behandelen in Wetteren
Ik heb last van vochtproblemen in de muren. Het gaat om opstijgend vocht. Omdat de muren nu geschilderd gaan worden, willen we dit vochtprobleem eerst behandelen.
Vochtbestrijding
Limburg
Water in kelder die achteraf is bijgeplaatst
Het gaat om een kelder die achteraf achter de oorspronkelijke woning gezet is. Toen kwam er heel veel water binnen. Nu dat wij een stuk bijgebouwd hebben over de kelder komt er geen water meer binnen. We willen vooral vermijden dat er vocht binnenkomt nadat wij hier dingen in gestockeerd hebben.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vocht onderaan muren op gelijkvloers in woning te Poperinge
Vocht in de muren. Dit is onderaan de muren op het gelijkvloers. Nu reeds twee jaar continu problemen. Bouw van de jaren 50.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding regio Tiegem - Vocht in kelder en op gelijksvloers
We merken veel vocht in de kelder en op het gelijkvloers. Vermoedelijk is het dus opstijgend vocht. Wanneer de problemen begonnen zijn, weten we niet. We hebben het huis recent aangekocht en is van de jaren 50.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Zwijndrecht
Wij zijn onze woning aan het opknappen. Op de gelijksvloers, in de living zien wij een 8 tal lopende meter opstijgend vocht. Dit is een oudere woning. Kan u mij contacteren zodat ik enkele mooie offertes bekom ? Dank u .
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Vochtprobleem in hoeken van de muren
Ik heb last vocht in de hoeken van de woning. Dit is een alleenstaande woning die gebouwd is in 2002.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtige binnenmuren op gelijkvloers
We hebben last van vocht op de gelijkvloerse verdieping. Vooral de binnenmuren zijn vochtig aan de onderkant. Het gaat om ongeveer 7 lopende meter, woning van 1997. Wat is de beste oplossing?
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Moen
Ik heb last van het vochtprobleem aan 1 gevel aan de binnenkant. Het probleem begint van onder. De woning is rond 1950 gebouwd.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Opstijgend vocht in slaapkamer en kelder
Ik heb last van opstijgend vocht in de slaapkamer en in de kelder. Het is een appartement op het gelijkvloers, gebouwd in de jaren 1960.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtige keldermuren en keldervloer - Oplossing?
Wij wensen zo snel mogelijk offertes te ontvangen voor een vochtprobleem in onze kelder. Er is namelijk opstijgend vocht. De keldervloer en de keldermuren zijn vochtig.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem op binnenmuur in inkomhal
Ik zoek vochtbestrijders, want ik heb een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping. De binnenmuur van de inkomhal is onderaan vochtig over anderhalve meter. Persoonlijk denk ik dat het opstijgend vocht is.
Vochtbestrijding
Limburg
Vocht en Schimmel op de muur van huis in Lommel
Vocht en schimmel op de muur. Grootste problemen op de onderkant van de muren. Woning een jaar geleden aangekocht. Vorig jaar hadden we dezelfde problemen. Woning van 1965 en gerenoveerd in 2010.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Opstijgend Vocht in huurhuis kelder en kamer
Ik verhuur een huis. Er zijn vochtproblemen op twee plaatsen, opstijgend vocht vanaf de kelder en twee kamer op eerste en tweede verdieping op de buitenmuur. De problemen zijn al een jaar aanwezig.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtprolbeem rond de schouw van 3-gevel woning
Wij hebben een vochtprobleem in onze woning. 3 gevel woning van 1920. Op het gelijksvloers hebben we opstijgend vocht , dit zeker rond de schouw. Ook opstijgend vocht op een andere plek.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Opstijgend grondwater Anzegem
Ik heb vocht in de kelder van de woning door opstijgend grondwater. De kelder heeft een oppervlakte van 20 m² en werd in de jaren 1970 gegraven.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Gent
Ik ben de eigenaar van de woning. We mochten van de eigenaar opzoek naar een oplossing. We hebben last van vocht in de living en de slaapkamers. Dit is voornamelijk onderaan de muren.
Opstijgend vocht behandeling
Oost-Vlaanderen
Opstijgend vocht in binnenmuur en buitenmuren
Wij hebben last van opstijgend vocht onderaan de binnenmuren en ook op 1 buitenmuur. We zouden graag zo snel mogelijk advies van een expert krijgen.

Opstijgend vocht

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.