Opstijgend vocht

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Opstijgend vocht: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder, Hasselt
Ik zit met vocht in de kelder van ons huis.Het gaat om grondwater dat na veelvuldige regenbuien tevoorschijn komt, 1 à 2 maal per jaar. Het veroorzaakt schimmels op de muren. Er zijn geen lekken. Bouwjaar van de woning is 1962. Liefst contact rond 8u in de ochtend.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Grondvocht in een kelder, rijwoning te Schoten
We hebben een kelder van 35 jaar oud die waterdicht is gemaakt. Maar nu merken we onderdaan de muren en op de keldervloer problemen met vocht, opstijgend grondwater vermoedelijk.
Opstijgend vocht behandeling
Limburg
Verf komt van de muur | vocht in Houthalen
We hebben een probleem met opstijgend vocht en de verf komt van de muur. Deze problemen zijn er sinds enkele maanden. Liefst bellen vanaf 14u.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht in de keuken | Edegem
We hebben last van opstijgend vocht in een muur van onze keuken en zouden graag offertes ontvangen voor vochtbestrijding.
Opstijgend vocht behandeling
West-Vlaanderen
Opstijgend vocht in Brugse bel-etage
Enkele muren op het gelijksvloers van mijn bel etage hebben last van opstijgend vocht. Ik ben op zoek naar een snelle en liefst zo goedkoop mogelijke oplossing.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Opstijgend vocht door problemen met vloerplaat en funderingen
Op het hele gelijkvloers zitten we met opstijgend vocht. Dit komt door problemen met de vloerplaat. Het huis zelf is van 2008, maar is gebouwd op funderingen van een oudere woning.
Opstijgend vocht behandeling
Oost-Vlaanderen
Muren injecteren in Dendermonde
We hebben vochtige muren door laterale waterindringing. Volgens een expert zal het injecteren van de muren een oplossing bieden. We zoeken iemand om deze werken uit te voeren. De woning is van de jaren 50.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtige kelder in Nazareth
Vochtbestrijder gezocht voor vocht in de kelder. Dit is voor een huurwoning maar ik doe deze aanvraag in naam van de huiseigenaar. Woning heeft 7 jaar leeggestaan en is volledig onderkleed, maar de muur aan de achterkant is helemaal vochtig en heeft schimmelplekken.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Opstijgend vocht in huurwoning (regio Aarschot)
Ik zoek offertes van vochtbestrijders uit de regio Aarschot. Dit is voor een woning die we verhuren. De verzekering heeft hier opgemerkt dat er opstijgend vocht is. Het is een rijwoning die momenteel bewoond is.
Opstijgend vocht behandeling
Oost-Vlaanderen
Opstijgend vocht in woonkamer - Herzele
Wij hebben een probleem van opstijgend vocht in de woonkamer zowel in de binnen- als de buitenmuur. We hadden dus graag wat professioneel advies gekregen. We hebben de woning recent gekocht. Deze is gebouwd in 1900 maar werd gerenoveerd in 2000.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Opstijgend vocht boven de plinten | Ledegem
Er is vocht in de uitbouw van de woning. De muren zijn licht vochtig bovenaan de plinten en het vocht stijgt lichtjes omhoog. Het is een recent probleem.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Opstijgend vocht in aangebouwde veranda
Twaalf jaar geleden hebben we een veranda laten aanbouwen, maar nu zitten we met een vochtprobleem. We vermoeden dat het om opstijgend vocht gaat.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Opstijgend vocht in vrijstaande woning - Ruislede
We hebben een vrijstaande woning uit 1979 en hebben vooral op het gelijkvloers problemen met opstijgend vocht. Er is ondertussen wel isolatie in de spouw. Maar het vochtprobleem was daarvoor al aanwezig.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Opstijgend vocht in nieuwe woning (Gentbrugge)
Het gaat om een vrij nieuwe woning. Ze is reeds geïnjecteerd door de aannemer, maar we zien nog altijd opstijgend vocht. Het gebouw is van 2008. Gelieve na 17u contact op te nemen.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht, woning in Heist-op-de-Berg
Ik heb net de sleutel gekregen van mijn nieuwe woonst. De vorige eigenaar had reeds lichte problemen met opstijgend vocht waarvoor hij 1 muur heeft behandeld met injecties. Het vocht zou het gevolg geweest zijn van het te hoog leggen van inrit van de buren die nadien een afwatering voorzagen. Na een inspectie van de woonst lijkt het erop dat er meer aan de hand is. Graag uw bevindingen en offerte.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Opstijgend vocht in keuken | Temse
Ik heb last van vochtproblemen in de woning die ik verhuur. De keuken zit een beetje onder de grond en de muur is daar vochtig, het behang komt los. Graag offertes voor vochtbestrijding.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Condensatie en opstijgend vocht te Sint-Kruis
We hebben een probleem met condens in de 4 slaapkamers en in het toilet boven. Het is heel ongezond, we kunnen er niet meer slapen. Beneden in de voorplaats is er opstijgend vocht en er zijn vochtplekken op de voorgevel.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht bij renovatie te Lille
Bij de stripwerken tijdens ons renovatieproject zijn wij verschillende vochtplekken tegengekomen. Deze willen wij graag laten behandelen. Het gaat om een vrijstaand gebouw van de jaren 70. De problemen bevinden zich vooral aan de onderkant van de muren.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Muren injecteren tegen opstijgend vocht | Zwijndrecht
We hebben opstijgend vocht in de hal en de keuken beneden. Dit is het oudste en vrijstaande gedeelte van de woning. Een groot deel van de muur is reeds afgekapt en is klaar om te behandelen. Ik zou graag de muren laten injecteren, zodat ze daarna bezet kunnen worden.
Opstijgend vocht behandeling
Limburg
Vochtbestrijding voor recent gekochte woning, Bilzen
Zeer dringend offerte voor vochtbestrijding gezocht. We hebben ons huis in augustus gekocht, het is van 1930. We hebben het opnieuw laten bezetten, maar nu zitten we met een enorm vochtprobleem; opstijgend vocht op bijna alle muren in het huis met schimmels als gevolg.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Water in de kelder, Edegem
Er staat water in onze kelder. Het komt vermoedelijk via de muren binnen. De vloer is reeds behandeld maar het vochtprobleem blijft. Graag offertes.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vocht in de muren | Snelle oplossing gezocht
Er is vocht in de muren van de slaapkamer van mijn appartement (op het gelijkvloers). Volgens mij gaat het om stijgend vocht. Het gaat toch zeker over 10 lopende meter.
Vochtbestrijding
Limburg
Schimmel onderaan de muren, Lummen
Ik heb vocht in de muren op het gelijkvloers van mijn woning die ik verhuur. Er is ook schimmel onderaan de muren, het lijkt opstijgend vocht te zijn over een oppervlakte van meer dan 10 lopende meter. Er is geen lek. Het bouwjaar is 1946.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vocht in onze muren - opstijgend vocht regio Diest
Er is vocht in de muren van ons huis, meer bepaald in een stuk dat een halve meter lager ligt dan de rest. Ik vermoed dat het om opstijgend vocht gaat. Het bouwjaar van ons huis is 1900.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Zwarte schimmel en muffe geur door opstijgend vocht
We hebben onze woning recent aangekocht. Nu begint er onderaan de muur (juist boven de plinten) zwarte schimmel te verschijnen en we ruiken ook een muffe geur.

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.

Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders