Offerteaanvraag prijsofferte: Ontvang nu meerdere offertes voor Speciaal drukwerk

 
 

Offerteaanvraag prijsofferte: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Kwalitatief toiletpapier
Kwalitatief toiletpapier: bedrukt met magenta opdruk. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor dit evenementenbureau uit Antwerpen.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van rallyplaten
Ik ben op zoek naar iemand om rallyplaten, te bedrukken in full color. Bobex kwaliteitscontrole: Hoeveelheid: 250 stuks. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Belettering voor op 2 wagens
Belettering voor op een camionette en een Renault Kangoo. Bobex kwaliteitscontrole: Ook het ontwerp dient nog gemaakt te worden. Bedankt voor uw voorstel.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Sjaaltjes voor een jeugdbeweging
Wij zijn op zoek naar sjaaltjes die wij met de jeugdbeweging kunnen gebruiken tijdens een uitstap. Het logo van de chiro zou er op gedrukt kunnen worden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 70 à 80 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukken van een magazine
Rond juni zijn we van plan om een magazine van een 20-tal bladzijdes te maken. Het zou in ongeveer 200 exemplaren moeten afgedrukt worden en in kleur. Bobex kwaliteitscontrole: Afhankelijk van de prijs is deze klant aan het twijfelen tussen A4 formaat of A3. Bedankt voor uw prijsofferte voor beide groottes.
Relatiegeschenken
Limburg
Pennen en USB sticks
Voor de opstart van mijn firma had ik graag een aantal pennen gehad waarop de naam van ons bedrijf wordt gedrukt. Daarnaast ook graag een aantal USB sticks met het logo op. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is een startend immokantoor. Bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Proefdruk catalogus
Ik ben op zoek naar een drukker voor onze catalogus in recto verso kleurendruk. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is in de eerste plaats op zoek naar iemand om een proefdruk te doen. Indien tevreden kunnen er grotere oplages volgen.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Oost-Vlaanderen
Drukken maandelijks magazine
Ik ben op zoek naar een drukker voor een maandelijks magazine. Open A3 - gesloten A4 Schoongesneden, gevouwen, geniet, gebonden per 50 of 100, op paletten. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 25.000 exemplaren voor deze klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Aanvraag tyvek polsbandjes
Wij zijn op zoek naar tyvek polsbandjes, 6-kleuren. Paars 400 stuks, Donker blauw 400 stuks, Groen 400 stuks, Rood 500 stuks Zilvergrijs 200 stuks Oranje 300 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor deze klant uit de Vlaamse Ardennen.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Bedrukte brooddozen
Graag een offerte voor het drukken van brooddozen met daarop het logo van de scouts. Kleur van de doos valt nog te bespreken. Kwantiteit: 200 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Standaardmaat van brooddozen bestemd voor volwassenen/kinderen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag kalenders
Voor het nieuwe jaar zijn wij op zoek naar 100 stuks 3-maanden kalender met op elke pagina een nieuwe foto van één van onze werven. 100 stuks bureaukalender horizontaal of verticaal te plaatsen, met op elke pagina een nieuwe foto van één van onze werven. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant uit 9120 Beveren.
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Drukken van flyers
Ik ben op zoek naar een drukker voor flyers voor een politieke party. R/V bedrukking en in quadri. Betreft een A4 pagina gevouwen tot A5. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor 134.000 exemplaren.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Drukken spandoek en autoreclame
Ik ben op zoek naar: - 1 spandoek zoals foto in bijlage 1- ontwerp kan zo bezorgd worden - autoreclame: ik zou mijn achterruit laten vertrekken: graag de baby links, rechts: tekst: 'bedrijfsnaam' met suikerboon, eronder Liedekerke-Oudenaarde, gsm nr en onze website, hiervoor zou ik een ondergrond nemen dat aanspreekt/opvalt vb fuchia of groen maar weet niet of dit goed zal uitkomen met de foto en neem misschien beter een zachte kleur, Bobex kwaliteitscontrole: De afmeting van de achterruit is ongeveer 40 cm oog en 1,20 in de lengte. Bedankt voor uw kleurenvoorstellen en offerte.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Offerte ringmappen, Gent
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 100 ringmappen met twee ringen ofwel in geplastificeerd karton ofwel in plastiek. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor het bedrukken van 100 ringmappen (karton of plastiek) alsook de leveringstijd.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Spandoeken voor festival ,Antwerpen
50 heras pandoeken met reclame van een festival op Bobex kwaliteitscontrole: Spandoeken voor over heras hekken te hangen. Voor reclame te maken op festivals. Ontwerp wordt aangeleverd door klant
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Rally platen drukken voor West Vlaanderen
50 rallyplaten gedrukt in quadri Bobex kwaliteitscontrole: Rally platen zijn de platen die aan wagens gehangen worden, onderwerp is gemaakt en kan aangeleverd worden. De platen zouden echter tegen 15/08 al klaar moeten zijn.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Condooms met bedrukking
Een offerte voor condooms => 250 , 500 en 1000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Opdruk 1 kleur (zwart). Bedankt voor uw prijsindicatie voor deze klant uit Antwerpen.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Gepersonaliseerd kaftpapier
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor gepersonaliseerd kaftpapier (voor schoolboeken enz...). Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant zal een zelf drukklare file aanleveren volgens technische fiche. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze sportdienst.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van folder en flyer
Wij wensen 1) een folder van 4 pagina's op A4 formaat. 2) een flyer 1 pagina A4 formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Bedoeling is het produkt, diensten en promoties via bus aan bus bedeling kenbaar te maken en aan te prijzen. Bedankt voor uw prijsopgave voor telkens 50.000 stuks.
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Drukken brochure of catalogus met bestelbon
Ik had graag een offerte ontvangen voor het drukken van een brochure of catalogus met bijhorende bestelbon. Gesloten: A5-formaat, open: A4-formaat (?) Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant voor 5.000 exemplaren.
Speciaal drukwerk
Brussel
200 à 300 quadri bedrukte dozen A4 formaat
Wij zoeken quadri bedrukte dozen in A4 formaat, type archiefdoos. Graag wensen wij een voorstel voor de snijvorm, de vormgever voorziet dan grafisch werk. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst 3 offertes, voor zowel 200 als 250 als 300 exemplaren. Alvast bedankt voor uw prijsopgaves.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Aanvraag 5000 à 10000 voetballen met bepaalde opdruk
Wij hadden graag een offerteaanvraag verkregen voor de aankoop en het laten bedrukken van 5000 à 10000 voetballen. Bobex kwaliteitscontrole: De voetballen moeten geleverd worden tegen 22 september (landbouwbeurs). Alvast bedankt voor de prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Prijsofferte autosticker en spandoek
Ik bezit een schoonheidsstudio in West-Vlaanderen. Graag wat meer informatie over een belettering van 1 auto en een spandoek aan mijn gevel. Op beiden zouden de naam van mijn studio moeten komen en het logo (beiden digitaal ter beschikking). De afmetingen van het spandoek is wat afhankelijk van wat u ter beschikking heeft. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant te Izegem, provincie West-Vlaanderen. Is het mogelijk een prijsofferte door te sturen van de verschillende mogelijkheden (formaten) die u kan aanbieden? Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Onderleggers voor eetfestijn carnavalsvereniging in Aalst
Graag had ik een offerte gekegen voor het bedrukken van onderleggers voor ons eetfestijn. We hadden graag 400 stuks laten bedrukken, op papier van 90 gr en A3 formaat. De bedrukking zal hoofdzakelijk bestaan uit logo's van onze sponsors. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een carnavalsvereniging te Aalst. Alvast bedankt voor uw reactie.
Speciaal drukwerk
Geen regio
Offerte drukken scheurkalender
We zijn op zoek naar een scheurkalender om af te geven als relatiegeschenk. Het gaat hier dus over 365 pagina's met telkens een ander 4 kleurenbeeld (door ons digitaal aangeleverd). Het formaat mag standaard zijn, in geval hier een standaard in bestaat. Zoniet, dachten wij aan ongeveer 15cm x 8cm. Bobex kwaliteitscontrole: Deze aanvraag werd gedaan door een kunstgalerie. Graag hadden zij het prijsverschil geweten in geval de oplage 100.000, 200.000 of 275.000 stuks zou bedragen. Het betreft hier kleurendruk.