Offerte warme drankautomaat: Ontvang nu meerdere offertes voor Warme dranken automaat

 
 

Offerte warme drankautomaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Warme dranken automaat
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in oprichting in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een warmedrankenautomaat. De warme drankenautomaat moet voorzien van koffie/espresso, thee en warme chocolademelk. Dagelijks te gebruiken door 5à9 personen. Bedankt voor de offerte!
Warme dranken automaat
Limburg
Offerteaanvraag voor warme drankautomaat, gemeentehuis in Limburg
Graag een voorstel voor een warme drankautomaat die we in de refter zouden plaatsen zodat de personeelsleden tegen betaling warme dranken kunnen aankopen. Tussen 20 en 50 gebruikers/dag. Bedankt.
Warme dranken automaat
Vlaams Brabant
Warme drankenautomaat voor
Graag een vrijblijvende offerte voor een warme drankenautomaat: koffie, soep, ... Aantal medewerkers: +/- 20 personen. Bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Limburg
Offerte koffiemachine
Is het mogelijk mij informatie te geven omtrent het aankopen of huren van een koffieautomaat, deze zal dienen om in een winkel koffie aan te bieden aan klanten, dit kan tot 150 koppen per dag. Alvast bedankt.

Offerte warme drankautomaat

Een goede verdeelautomaat kies je niet zomaar

Geef uw personeel en bezoekers de keuze

Al uw werknemers zijn verschillend! En ze hebben allemaal af en toe nood aan een pauze. Maar niet alle werknemers drinken koffie. De ene drinkt liever thee, en de andere wil warme chocomelk misschien drinkt er een zelfs liever soep. Het is mogelijk om ze allemaal tevreden te stellen.

Door te investeren in een warme dranken automaat stelt u uw personeel en bezoekers een uitgebreid assortiment ter beschikking. Vul onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende offertes. Zo kan u rustig verschillende leveranciers vergelijken.

Een warme sfeer in uw bedrijf?

Een vending machine met een ruime keuze aan warme dranken zorgt voor een warme sfeer in uw bedrijf. Wachtende klanten kunnen er iets aankopen om de tijd wat te doden. Terwijl uw personeel dan weer de nodige energy-break kan nemen. De beste oplossing vindt u door onderstaande vragenlijst in te vullen.

Tot drie verschillende leveranciers vergelijken, slechts enkele minuten werk

Op zoek naar de beste installatie voor soep, koffie, thee en chocomelk? Profiteer dan van ons aanbod. Vul in slechts enkele minuten tijd onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Het invullen van de vragenlijst en ontvangen van prijsoffertes is volledig gratis en vrijgblijvend.

Vergelijk rustig de verschillende installateurs, hun prijzen en hun service. Zo neemt u achteraf een goede beslissing. Op die manier helpt Bobex u bij het kiezen voor de beste automaat en voor de beste installateurs.