Offerte prijs voorwaarden tracking voertuigen

Waarom voertuiglokalisatie gebruiken?

Bedrijfswagens, camionettes en vrachtwagens volgen kan met een voertuiglokalisatie-systeem. Om het systeem te doen werken wordt er een tracker in elk voertuig geplaatst waardoor u elk voertuig op de voet kunt volgen. Vergelijk vrijblijvend offertes voor voertuiglokalisatie-systemen.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie

 
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een tracking systeem?
 
 
* 2. Welke voertuigen wilt u uitrusten met een voertuig tracking systeem?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte prijs voorwaarden tracking voertuigen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
Brussel
Voertuiglokalisatie voor een openbare installing in Sint-Lambrechts-Woluwe
Dit is voor een totaal van 49 personenwagens. Ik wens deze wagens uit te rusten met een systeem dat een zekere mate van controle bied naar de buitendienst. Dit betekend kunnen zien waar de wagens reden, waar gestopt enz... Uiteraard ook graag een offerte voor ritregistratie en rapportering; U kunt mij bereiken op dit nummer tijdens de kantooruren. Bedankt voor een snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Haaltert
Ik heb op dit moment een wagenpark van zo'n 50 voertuigen. Ruw geschat zijn dit 5 personenwagens en een 45-tal bestelwagens. Dit systeem zal dienen voor rapportering naar btw toe. Verder wens ik dankzij dit systeem ook te zien welke wagen het dichtste bij de klant is. Er is namelijk altijd een 5-tal wagens die standby staan. Graag een gerichte offerte en verdere informatie over de instalatie en werking van dit systeem.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Loenhout
Ik zoek een systeem voor ritregistratie. Dit in het kader met de nieuwe wet. Momenteel wens ik dit te plaatsen op 3 lichte vrachtwagens en 2 bestelwagens.
Voertuiglokalisatie
Brussel
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Brussel
Graag een offerte met de voorwaarde en verdere informatie over de tracking van voertuigen. We wensen na te gaan hoe goed dit kan helpen in het beheer van het transport en de rapportering. In totaal hebben we 3 bestelwagens en 3 vrachtwagens.
Voertuiglokalisatie
Limburg
offerte voor track en trace in Limburg
Beste, Wij hebben 7 bestelwagens en wij zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om ze uit te rusten met track and trace. Ik doe deze aanvraag in opdracht van de heer Vanwynsberghe. Ik ben altijd bereikbaar doorheen de week tijdens de kantooruren. Kunnen jullie mij contacteren voor het maken van een offerte voor deze geolocalisatie. Met vriendelijke groeten, Vwbouw
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Tongeren
We hebben in totaal een 60 wagens die gebruikt worden voor verhuur. we wensen een systeem voor de lokalisatie van deze voertuigen omdat deze soms niet worden teruggebracht. Naast een offerte voor de prijs en voorwaarden voor het lokaliseren van deze voertuigen ben ik ook geïntereseerd in informatie over hoe snel dit systeem geplaatst kan worden.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuigvolgsysteem voor een bedrijf in Zaventem
Graag een offerte van track en trace. We wensen 6à7 personenwagens op te laten volgen met een tracking systeem. Wat gaat het kosten?
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Sint-Pieters-Leeuw
We zijn een bedrijf met 7 bestelwagens. We hadden graag een tracking systeem gewenst voor de voertuig. Graag een voordelig voorstel!
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bouwbedrijf in Zelem
Ik heb een bouwbedrijf met een kraan, bulldozer en een zware tractor. Ik zoek een systeem waarmee ik deze kan uitrusten zodat ik op mijn Ipad kan volgen waar ze staan. Dit vooral ter beveiliging van het martiaal.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Meeuwen
We zijn een schoonmaakbedrijf. We wensen dit momenteel in 2 voertuigen te plaatsen. Later op het jaar komt er wel nog een derde voertuig bij. Dit is vooral bedoeld om een rapportering te kunnen opstellen en de buitendienst beter op te volgen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Gent
We zoeken een systeem dat ons in staat stelt om de rapportering na te kijken, de buitendienst beter op te volgen en voor een betere beveiliging voor onze wagens te zorgen. Momenteel heb ik een 17-tal wagens, binnen een periode van 2 jaar willen we dit aantal uitbreiden naar minstens 30. De offertes zullen voor gelegd worden en de uiteindelijke beslissing zal vallen begin 2013.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Track en trace voor een bedrijf Asse
Graag een offerte van track en trace. We hebben in totaal 50 vrachtwagens. Waar we het systeem op zouden willen plaatsen. Hartelijk dank voor de offertes.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie voor een thuisverpleger in Tessenderlo
Ik heb twee wagens die ik via mijn pc zou moeten volgen. Dit voor beter beveiliging van de voertuigen en medewerkers alsook het efficiënter beheren van de wagens. Ik maak van deze wagens ook gebruik in de privé dus gelieve de mogelijkheid te geven om hiertussen te kunnen switchen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
We gebruiken een bestewagen die soms gebruikt wordt voor de vervoer van dure goederen. Daarom zouden we graag een volgsysteem instaleren om ons te vertellen waar de wagen naatoe rijdt, hoelang men onderweg is , waar men is gestopt enz...
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesysteem voor bedrijf in West-Vlaanderen
Ik bezit op dit moment 3 kleine bestelwagens, ik ben op zoek naar een systeem waarmee ik deze en de chauffeurs ervan kan controleren.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Anti-diefstal systeem voor bestelwagen , Oost-Vlaanderen
Ik bezit een elektriciteitsbedrijf en ben nu op zoek naar een manier om mijn bestelwagen te controleren als ik niet aanwezig ben .
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatiesysteem voor elektriciteitsbedrijf in Vlaams Brabant
Graag een offerte voor het beter opvolgen van het personeel, ik heb in totaal 2 bestelwagens.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Track & trace systeem voor cateringbedrijf in Antwerpen
We zijn een cateringbedrijf met een wagenpark van een 15-tal wagens, hiertussen zitten personenwagens, bestelwagens , koelwagens en kleine vrachtwagens. De bedoeling zou zijn een systeem in te voeren waarmee we de chauffeurs kunnen opvolgen. Bedankt voor uw prijsofferte
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Track & trace systeem voor kringloopcentrum in West-Vlaanderen
Het betreft hier een wagenpark van 6 vrachtwagens; Het systeem zou gebruikt worden voor de controle van de chauffeurs.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Track & trace systeem voor een bedrijf in west-Vlaanderen
Het totale wagenpark bestaat uit 2 vrachtwagen, 2 bestelwagens en 1 personenwagen; tegen het einde van het jaar zouden hier nog eens een nieuwe vrachtwagen en bestelwagen bijkomen. Daarom zou ik dit systeem graag pas invoeren tegen het einde van het jaar op dan alle 7 de wagens. de bedoeling is om een systeem te installeren om de chauffeurs te kunnen controleren. Graag had ik een offerte ontvangen met de instalatie- en de jaarlijkse vastte kosten.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Trackingsysteem voor engeneeringbedrijf in Oost-Vlaanderen
We zijn een bouwbedrijf met 4 wagens en enkele machines . Wij zouden graag een systeem invoeren dat ons kan vertellen waar elke voertuig zich op het terrein begeeft.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerteaanvraag track & trace systeem voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben een 15tal voertuigen en wensen een track en trace systeem te nemen. Graag een offerte te ontvangen van een voertuigvolgsysteem.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag Track&Trace voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wens graag een prijsofferte te ontvangen van een track en trace systeem. Ik heb 8 auto's en bestelwagens. Alvast bedankt!
Voertuiglokalisatie
Limburg
Track&Trace voor een bakkerij in Paal.
Wij zijn een bakkerij met 2 medewekers (vader en zoon). Wat zijn de prijzen van een track&trace systeem. We hebben 1 bestelwagen en een personenwagen. De offerteaanvraag van track&trace zal gaan om de bestelwagen. Indien de prijs aantrekkelijk is wensen we ook eventueel een systeem uit te voeren op een personenwagen.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een makelaarskantoor.
Voor mijn makelaarskantoor ben ik op zoek naar een track en trace systeem. Op het moment hebben wij 3 auto's op de zaak. Ik wens graag een offerte te ontvangen voor een voertuiglokalisatie voor 5 auto's.

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie