Offerte installatie zonnepanelen: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Offerte installatie zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Zonhoven
Zonnepanelen op een hellend dak. Het huishouden bestaat uit 4 personen. Het dak heeft een helling van 35 graden. Ik heb al zonnepanelen voor 4000 kWh en ik zou zonnepanelen erbij willen zetten.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Niklaas
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Plat EPDM dak, 2 personen, bouwjaar +25 jaar oud, ergens voorjaar 2018.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Wilrijk
Dit is een gebouw van meer dan 100 jaar. Omdat we nu de daken gaan vervangen wensen we onmiddellijk na te kijken wat de opties zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit is mogelijk op het dak van de woning zelf of deels ook op een bijgebouw van een keuken.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Bredene
Dit is een recent gekochte woning waarvan we vanaf 15 januarie de sleutel. Dit is een rijwoning met een handelspand. We hebben een plat dak. Gebouw van 1965. originele dak .
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Zemst
Zonnepanelen Op een hellend dak. Hiervoor zijn de mogelijkheden op een dak van de woning zelf of van een aangebouwde garage. Leien dak van 1957 maar wel vernieuwd in 2014.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op nieuwbouwwoning
We zijn erover aan het denken zonnepanelen te plaatsen op een nieuwbouw?. Deze is van 2004. Hellend dak met dakpannen. Onderdak en isolatie zijn reeds voorzien.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op loods met isolatieplaten
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning of loods. Hellend dak met isoplaten, 4000-4500 kwh, bouwjaar +10 jaar oud, termijn is nog open.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Sint Niklaas
Zonnepanelen Op een hellend dak. Dit is een zadeldak met zwarte dakpannen. Dit is een gebouw van de jaren 50 maar de woning is vernieuwd in 2016, dan is het ook geïsoleerd.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Evergem
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op dak van dakpannen van zo'n 25 jaar oud. Er is reeds onderdak en isolatie. Oppervlakte en oriëntatie is het meest gunstige aan de voorkant, deze zuid tot zuidwest gericht. Normaal gezien kan ik op maandag of dinsdag vanaf 16.45u zorgen dat ik bereikbaar ben, als ik dit op voorhand weet uiteraard. Ligt dit moeilijk dan past misschien tussen kerst en nieuw beter want dan ben ik enkele dagen thuis. Met vriendelijke groeten, Geert D’Hooge
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Werchter
zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Woning van eind jaren 60-begin jaren 70. Dak is reeds vervangen in begin jaren 2000 dak is toen geïsoleerd .
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Nieuwrode
Zonnepanelen te plaatsen op een dak met leien. Dit is een gebouw van 1978. Originele leien van toen, maar geen idee van welk type leien het zijn. onderdak is reeds voorzien.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Project fotovoltaïsche zonnepanelen opdracht in Oost-Vlaanderen
We hebben een dak van 9m x 6m ofte 50m2 beschikbaar, 1 dakvenster (Velux), goede zon op het dak (85%). Graag offerte voor zonnepanelen en zonneboiler (thermisch). We verbruiken veel elektriciteit (we verwarmen op elektriciteit) en willen de rekening doen dalen. Ik ben dagelijks bereikbaar na 18u.
Zonnepanelen
Henegouwen
zonnepanelen voor een woning in Bauffe
Zonnepanelen Op een hellend dak . Dak bestaat uit dakpannen. Twee jaar geleden hebben we reeds een offerte laten opmaken. Oriëntatie is meer oost en wetselijk gericht. Het gebouw is vernieuwd 10 jaar gelden.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Aartrijke
zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak met dakpannen. Dit is reeds voorzien van onderdak en geïsoleerd. Het gebouw is gebouwd van 1969 oud. Het dak zelf is van 2011 vervangen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Leuven
Zonnepanelen kunnen op een hellend dak als een plat dak, maar we denken dat het hellend dak geschikter is. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Brasschaat
zonnepanelen te plaatsen op een halfopen woning van de jaren 70. We hebben zowel de opties voor het plaatsen op een hellend dak met dakpannen, hier is isolatie, of een plat dak met roofing.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Kapellen
Dit is voor een nieuwe woning waar we zullen gaan inwonen. Gebouw van de jaren 80. Pannendak dat reeds voorzien is van een onderdak en isolatie.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Wevelgem
Dit is een woning dat ik verhuur. Rijwoning van de jaren 40. Zonnepanelen te plaatsen op een geïsoleerd dak met dakpannen.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Genk
We zouden de opties wensen te beklijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak en/of een hellend dak. Plat dak in roofing en het hellend dak zijn natuurleien. Daken van 1985
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Hasselt
zonnepanelen op een rijwoning. Plaatsing op zuidwaarts gericht hellend dak met leien. Onderdak en isolatie .
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Wetteren
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een woning van zo'n 80-90 jaar. Volgend jaar wordt het dak vervangen en voorzien van onderdak en isolatie voorzien. Oppervlakte rond de 35m².
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Heist-op-den-Berg
zonnepanelen te plaatsen op een dak van een stal naaste de woning. Dak met dakplaten , golfplaten zonder onderdak. De stal staat zo'n 10m van de woning maar er is een elektriciteitskast voorzien in de woning.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Rumbeke
Vorig jaar hebben we reeds een offerte verkregen. We zoeken een offerte nu voor te vergelijken . We zoeken een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen van een woning van 2001. Dak is wel niet vervangen en is mogelijk van de jaren 50. Afspraak waarschijnlijk in januari.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Meerhout
Ik zou de opties voor het plaatsen van zonnepanelen op ofwel een plat dak van ofwel de woning zelf of van een losstaand bijgebouw. Gebouw van 15 jaar oud. Woning van 4 mensen . Daken in roofing in kiezel.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een bedrijf in Sint Michiels
We zouden graag een offerte wensen voor het plaatsen van zonnepanelen op een dansstudio. Dit is voor een epdm dak van zo'n 10 jaar oud. Verbruik van bijna 16mwhat maar hoeveel we plaatsen is afhankelijk van de prijs.

Offerte installatie zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.