Muren injecteren

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Muren injecteren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vocht in de muren | Snelle oplossing gezocht
Er is vocht in de muren van de slaapkamer van mijn appartement (op het gelijkvloers). Volgens mij gaat het om stijgend vocht. Het gaat toch zeker over 10 lopende meter.
Opstijgend vocht behandeling
Oost-Vlaanderen
Vocht in de muren door gebrek aan vochtwering | Gentbrugge
We zitten met vocht in de muren van ons huis. Een muur van 5,5 m lang en een andere muur van 7m lang zijn aangetast. Het was de plakker die zag dat er in deze oude muren geen vochtwering zat en ons het advies gaf om voor het plakwerk deze muren te injecteren tegen opstijgend vocht.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Herselt
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding, wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, wij wensen de muren te laten injecteren over een lengte van circa 10 lopende meters, wij hebben last van optrekkend vocht, wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Klein Sinaai
Dit is voor een woning die ik wens aan te kopen. Momenteel merk ik onderaan de muren vocht met bepleistering die loskomt. Nu wens ik deze muren te injecteren om het vocht tegen te gaan. Gebouw van 1972 met geïsoleerde spouwmuren. De woning staat momenteel leeg en de eigenaar is het eens met een bezoek ter plaatsen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Gentbrugge
Ze hebben vooral problemen op de achterbouw/ Hier staat de keuken. We zijn van plan deze muren met crepi te laten bewerken . Onze leveranciers hebben ons toen aangeraden de muren eerst te injecteren tegen vocht. Deze achterbouw is ook vrij slecht geplaatst.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Zwijndrecht
Dit is een woning van 1929 met problemen op de bakstenen keldermuren. Deze problemen zijn er al jaren en de muren zijn reeds afgekapt ; behandeld en geïnjecteerd tegen vochtbestrijding.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Hoboken
Enkel problemen op gelijkvloers. Dit probleem is vooral op een binnenmuur . De muren zijn reeds geïnjecteerd en aan de binnenzijde geïsoleerd. Vooral aan de bovenkant van de gedeelde gevelmuur problemen. 22 april wordt het dak geïsoleerd graag had ik daarvoor een offerte verkregen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtebstrijding voor een woning in Gent Wondelgem
We hebben vooral problemen op een binnenmuur. Hier is vanonder een vochtvlek. Ook in de living aan de gevelmuur in de hoeken onderaan de gevelmuur. Deze muren zijn spouwmuur. Lekdetectie is reeds gebeurd en was negatief. Eerste problemen zijn een tweetal jaren terug begonnen. We hebben zelf de muren reeds geïnjecteerd.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Bilzen
Woning van 1918. Dit is een volle stenen muur van 35-45cm dik waarvoor een nieuwe stenen muur is gezet. Injectie in de muren enkel mogelijk vanaf de binnenkant van de gevel. We hebben vanaf de kelder enkele jaren terug last gekregen van opstijgend vocht.

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.

Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders