Maken van afspraken

Vergelijk gratis offertes voor teleprospectie en afspraakplanning

Een callcenter kan uw verkoop op verschillende manieren een boost geven: cold calling, afspraakplanning, ... Maar wat kost dat? Alles hangt natuurlijk af van uw specifieke project. Vul het formulier in voor meer informatie en ontvang snel meerdere offertes van callcenters.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor teleprospectie & afspraakplanning vergelijken

 
* 1. Welk type project wenst u op te zetten?
 
 
* 2. Wat is uw doelgroep?
 
 
* 3. Hoeveel personen/bedrijven wenst u te laten contacteren?
 
 
* 4. Hoeveel budget voorziet u voor uw telemarketing-project?
 
 
* 5. Wat is het adres van uw website?
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Maken van afspraken: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Nieuwe klanten werven voor fitness
Wij hadden graag de kostprijs geweten om klanten via een call center te werven. Bedankt voor uw offerte.
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Agendabeheer B2B voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
Graag had ik even willen weten wat de kostprijs zou zijn om met een call center te gaan samenwerken, dit voor het telefonisch maken van B2B afspraken voor 1 persoon (begin). Wij zijn actief in zonnepanelen alsook elektriciteitsinstallaties. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Call center voor diverse zaken
Wij wensen onze klantengegevens op te volgen, leadgeneratie te doen,...
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Afspraakplanning
Wij hadden graag prijsinformatie verkregen voor afspraakplanning. Wij hebben een voorkeur voor een klein aantal medewerkers die intensief zouden telefoneren en een duidelijk commercieel gesprek kunnen voeren.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Afspraakplanning met particulieren voor schoorsteenvegen
Graag had ik willen weten hoe jullie in elkaar zitten en hoeveel dit ons zou kosten. Wij hadden graag een call center gehad die voor ons afspraken kan plannen, dit voor het vegen van schoorstenen bij particulieren/ bedrijven alsook ontmossen van daken. Hartelijk dank voor de prijsopgave.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Afspraakplanning voor bedrijf in Vlaams Brabant
Service gezocht voor het maken van afspraken, dit voor 2 agenda's. Ik reken op zo'n 200-tal afspraken over een periode van 3 maanden. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Teleprospectie & afspraakplanning voor industriële schrijnwerkerij
Wij zijn een Waalse industriële schrijnwerkerij en wij willen de Vlaamse markt aanboren. Er dienen afspraken gemaakt te worden voor de verkoper met plaatselijke schrijnwerkers, plaatsers, bouwondernemingen,... om een eventuele samenwerking op te zetten. We hadden gedacht aan 10 tot 15 afspraken per week. Graag snel uw reactie hierop. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Customer data en afspraakplanning voor transportbedrijf in Antwerpen
Wij zijn een transportbedrijf gelegen te Antwerpen, en wij zoeken een partner die ons helpt om ons klantenbestand uit te breiden. Het gaat hier over bedrijven, die aan import- of export doen. Ook willen we hulp inroepen om de eerste afspraken met nieuwe klanten te plannen. We hadden gedacht aan een tiental afspraken per week. Graag uw reactie hierop. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Vastleggen van afspraken voor KMO in Bertem
Wij zijn op zoek naar iemand die Nederlands (en Frans indien mogelijk) spreekt voor het vastleggen van afspraken met bedrijven uit de automotive industry. Slechts deeltijds nodig, kleine KMO stuurt enkele vertegenwoordigers de baan op. Alvast bedankt voor uw antwoord.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Binnenhalen van nieuwe potentiële klanten op basis van
Wij zijn op zoek naar een bedrijf die nieuwe potentiële klanten kan binnenhalen voor ons zodat we zelf meer kunnen focussen op waar wij goed in zijn. Liefst vanuit een 'no cure no pay' principe. Graag uw prijzen en services. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Afspraakplanning met scholen voor sCoolKids
Wij organiseren 20 events op basisscholen in het voorjaar van 2012. Wij zijn nog op zoek naar scholen die 1) groot genoeg zijn en 2) graag een 'sCoolKids (minifestival) willen organiseren. Afspraken mogen enkel gemaakt worden als er interesse is na het doorsturen van het projectdossier en de voorwaarden! Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Offerte enquete callcenter telemarketing
Agents voor Outbound telemarketing campaign, 800 contacten en max 7 vragen per contact. Enquete met bedoeling mensen (IT branche, we weten wie) uit te nodigen voor een demo. Ik duid het laagste budget aan, budgetten aanduiden heeft niet veel zin, ik verwacht gewoon contact en uw beste prijs in een offerte.
Telemarketing & inbound callcenter
Brussel
Offerte outbound telemarketing project
Outbound Contact nemen met Horeca outlets om een 4-tal vragen te stellen over de verkoop van welbepaalde producten.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Cold calls voor bedrijf in Antwerpen
Graag had ik enkel geweten hoeveel een call center ons zou kosten. Graag cold calls, genereren van afspraken met HR directeurs, opleidingsverantwoordelijken & preventie adviseurs (senior profielen van grote bedrijven). Zeer menselijk en aangenaam contact nodig! Wij hebben een lijst liggen met contactgegevens. Graag uw reactie. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Afspraakplanning voor IT management & productiemanagement
Wij zijn op zoek naar iemand die thuis is in of feeling heeft voor industriële software en automatisering. Doelgroep is IT management en productiemanagement op hoog niveau. Doel: na bellen n.a.v. direct mailing, en vinden van juiste personen binnen bedrijven. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Planning voor onderhouden van alarmsystemen bij klanten in Vlaanderen
Betreft hier een aanvraag voor een onderhoud van alarmsystemen. Ongeveer 600 klanten, vooral gevestigd in regio Mortsel, Kontich , Vlaanderen. Wij beschikken over een database, met al de klanten. De nadruk van de planning moet liggen op het beperken van de verplaatsingen, aangezien we de verplaatsingskosten willen drukken. Meestal gaat het over 6 tot 10 afspraken per dag. Gelieve mij enkel via e-mail te contacteren! Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Maken van afspraken voor projectplanning
Call center gezocht voor het maken van afspraken voor ons projectplanning systeem Scribo. Graag even contact. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Genereren afspraken voor vastgoedmakelaar
Maken van afspraken voor de inkoop van woningen voor de vastgoedmarkt. Ik weet niet of dit in jullie werkomschrijving zit. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Geen regioCall center voor mobiele telefonie
Wij zijn op zoek naar een callcenter dat voor mij en mijn medewerkers de agenda gaat vol plannen met afspraken. Dit voor Mobistar mobiele telefonie. Wij bieden abonnementen aan die een mooie promo omvatten. Wij willen dat een callcenter al het voorbereidend gesprek doet zodat wij bij de klant juist nog wat uitleg hoeven te geven en hoeven in te schrijven. Bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Genereren van afspraken
Als Mobistar verdeler ben ik op zoek naar een callcenter die voor mij zo'n 15 afspraken per week kan vastleggen, dit in de telecom sector (GSM-gebruikers/ Digitale TV, en vaste lijnen).
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Maken van afspraken
Prospectie voor afspraakplanning B2B & B2C. Graag uw prijsvoorstel zodat we dit samen even kunnen bekijken en het beste kunnen eruit halen. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Vlaams-Brabants bedrijf zoekt telemarketing partner voor prospectie in Zweden
Ik zoek een partner voor telemarketing. Betreft het maken van afspraken voor mijn Zweedse agenten. Eis is dus dat de bellers perfect Zweeds moeten spreken.

Zaken doen zonder goede afspraken kan haast niet. Maar ook uw tijd is kostbaar. Laat de afspraakplanning en teleprospectie over aan professionals en u doet waar u goed in bent. Vergelijk hier offertes van Call Centers.

Een klant telefonisch aan de lijn krijgen is vaak al een uitdaging. Wanneer u dan na de zoveelste keer te zijn doorverbonden eenmaal de juiste persoon aan de lijn hebt begint het verkoopsgesprek nog maar. U doet er goed aan een afspraak te maken en met de persoon in levende lijven af te spreken. Maar zou het niet efficiënter zijn als iemand anders deze verkoopsgesprekken voor u plant?

Laat dit over aan specialisten. Zo kan jij productiever werken, want je verliest geen tijd meer met lange telefoontjes. En zo verhoog je de kans dat je ook effectief een afspraak krijgt met een prospect. Want een professioneel Teleprospectieteam weet hoe ze iemand kunnen overtuigen van het nut van een afspraak. Zorg dat uw prospects te weten komen dat het de moeite is over uw product te praten.

De voordelen van Afspraakplanning zijn dus duidelijk:

  • De afspraken worden voor u gemaakt, op maat van uw behoeften. U hoeft enkel in de agenda te kijken en naar de afspraken te gaan.
  • Uw vertegenwoordigers en verkopers kunnen zich concentreren op het gesprek met de klant zonder tijd te moeten verliezen met het maken van een afspraak.
  • U werkt met een professioneel team samen. Lead Generation en het organiseren van agenda's is hun vak.

Een Callcenter kan uw bedrijf trouwens ook op een hele hoop andere manier helpen. De telefoon is een bijzonder efficiënte manier om goederen te verkopen. Maar met Telemarketing kunt u ook oude en nieuwe klanten (opnieuw) aan uw bedrijf linken. Of een marktonderzoek laten uitvoeren. Praat met een Telemarketeer over wat je nodig hebt en zij zullen je verder helpen.

Wenst u meer info over de manier waarop een team van Telemarketeers uw onderneming kan helpen? Vul dan vrijblijvend onze aanvraag in en ontvang tot drie verschillende offertes van Callcenters.

 

Nieuwe klanten nodig? Probeer teleprospectie