Loonadministratie personeelsleden: Ontvang nu meerdere offertes voor Sociaal secretariaat

 
 

Loonadministratie personeelsleden: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Sociaal secretariaat voor startend bedrijf in Vlaams Brabant
Als startend bedrijf hadden wij vrijblijvend informatie ontvangen omtrent het samenwerken met een sociaal secretariaat alsook een idee van kostprijs. Is het verplicht om met een sociaal secretariaat samen te werken? Hoeveel kost dit? Waarvoor zorgen jullie? ... Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor algemene loonadministratie, Antwerpen
Wij zijn momenteel klant bij Acerta. Graag een voorstel voor algemene loonadministratie. Bedankt.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag nieuw sociaal secretariaat
Graag een offerte voor een sociaal secretariaat vanaf april 2012 voor 1 medewerker, vanaf juli voor 2 medewerkers. Voor het ogenblik ben ik alleen als zaakvoerder. Alvast bedankt voor de snelle reactie.

Loonadministratie personeelsleden

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.