Kopieermachine: Ontvang nu meerdere offertes voor Kopieermachines

 
 

Kopieermachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Kopieermachines
Limburg
Aanvraag Kopieermachines te Paal
Wij zoeken offertes voor een kopieermachine, wij gebruiken nog geen kopieermachine, dit mogen huur -en aankoopoffertes zijn, dit mag draadloss of met bedrading, opties die wij nodig hebben zijn kopiëren/scannen en wij wensen graag een toestel dat online kan werken.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine te Meer
Ik wil een offerte voor een kopieermachine. Het gaat in totaal om ongeveer 100 afdrukken per dag. De afdrukken worden voornamelijk in het zwart/wit gemaakt.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Kopieermachines voor een bedrijf in Roeselare
Printen , kopiëren en scannen. Alleenstaand toestellen met verscheidene beheerder. Rond de 50 afdrukken. Graag een een aankoop en huuroffertes. Dit is voor een verhuis in april naar een nieuw gebouw.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Aanvraag Kopieermachines te Desselgam
Wij wensen huur -en aankoopoffertes te ontvangen voor een kopieermachine. Momenteel gebruiken wij nog geen kopieermachine, en wij verkiezen een draadloos systeem. Wij wensen geen andere opties.
Kopieermachines
Brussel
Aanvraag Kopieermachines te Koekelberg
Wij zijn op zoek naar huur -en aankoopoffertes voor een kopieermachine. Op dit moment gebruiken wij nog geen kopieermachine en dit mag een offerte zijn voor een draadloos systeem. Wij hebben geen andere opties nodig.
Multifunctionele printer
Vlaams Brabant
Kopieermachine voor een bedrijf in Heverlee
Ik zoek een automaat voor een kopieermachine die zal gebruikt worden voor 10 tot 500 kopie's per dag. We hebben onregelmatig gebruik want het wordt gebruikt door studeren studenten. Zeker moet dit toestel recto verso , een redelijk snelheid en ook moet dit toestel kunnen vergroten en verkleinen . Graag zowel een huur en aankoopofferte maar zowiezo met onderhoudscontract.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Kopieermachines te Sint-Denijs-Westrem
Wij zoeken offertes voor een kopieermachine. Momenteel gebruiken wij reeds een kopieermachine, maar ons huidige toestel is verouderd en aan vervanging toe. Wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen, en dit zowel voor een draadloos systeem als een systeem met bedrading. Opties die wij zeker nodig hebben is de mogelijkheid om een groot aantal pagina's tegelijkertijd in te scannen.
Kopieermachines
Limburg
Aanvraag Kopieermachines te Genk
Wij zoeken offertes voor een kopieermachine. Momenteel gebruiken wij een toestel van Ricoh en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen (dit mag zowel een draadloos toestel zijn als een toestel met bedrading). Opties die wij zeker nodig hebben zijn: kopiëren, afdrukken en scannen.
Kopieermachines
Limburg
Kopieermachine voor een bedrijf in Genk
Dit is een volledig nieuw project. We zoeken een huurofferte voor een volledige nieuwe alleenstaande printer, scanner en kopieermachine die alle opties heeft, kleur, a3 en a4, pdf scannen naar verschillende computers enz... Graag uw voorstellen en prijzen voor dergelijke toestellen
Kopieermachines
Brussel
Aanvraag Kopieermachines te Brussel
Wij zoeken prijsoffertes voor een kopieermachine. Momenteel gebruiken wij geen kopieermachine, en wij verkiezen een huurofferte. Wij hebben een voorkeur voor een systeem met bedrading, en volgende opties hebben wij zeker nodig: 1. in kleur kunnen printen 2. een capaciteit van 1500 kopieën op maandbasis 3. mogelijkheid om een fax aan te sluiten
Kopieermachines
Vlaams Brabant
Aanvraag Kopieermachines te Glabbeek
Graag ontvingen wij offertes voor een kopieermachine. Momenteel gebruiken wij een toestel van Canon en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij hebben een voorkeur voor een aankoopofferte, en dit mag zowel een draadloos systeem als een systeem met bedrading zijn. Opties die wij zeker nodig hebben zijn A3 & A4, recto verso en in kleur afdrukken.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Kopieermachines te Temse
Wij willen huur of aankoopoffertes ontvangen voor een kopieermachine, momenteel gebruiken wij reeds een multifunctioneel toestel en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij hebben een voorkeur voor een draadloos systeem en wensen volgende opties er zeker bij te nemen: kopiëren, scannen, e-mailen en printen.
Kopieermachines
Limburg
Aanvraag Kopieermachines te Sint-Truiden
Wij zoeken aankoopoffertes (of leasing mag ook) voor kopieermachines. Wij gebruiken momenteel een toestel van Rico (dat aan vervanging toe is). Graag wensen wij geïnformeerd te worden over een draadloos toestel als een toestel met bedrading. Opties die wij zeker nodig hebben is de mogelijkheid om te scannen en om faxen te versturen.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Aaanvraag Kopieermachines te Assebroek
Wij zijn op zoek naar een aankoopofferte voor een kopieermachine. Momenteel hebben wij een kopieermachine. Wij hebben een budget voorzien van €150/maand of meer, wij verkiezen om offertes te ontvangen voor een systeem met bedrading. Wij wensen ook zwart/wit (geen kleuren), recto-verso en de mogelijkheid om meerdere pagina’s op dezelfde bladzijde te verkrijgen.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Kopieermachines te Maldegem
Wij zijn op zoek naar een huurofferte voor een kopieermachine. Momenteel hebben wij geen kopieermachine. Wij hebben een budget voorzien van €150/maand of meer, wij verkiezen om offertes te ontvangen voor een systeem met bedrading alsook voor een systeem zonder bedrading. Opties die wij zeker wensen zijn en zwart/wit en kleurenkopieën alsook recto-verso printen.
Kopieermachines
Antwerpen
Aanvraag Kopieermachines te Antwerpen
Wij zijn op zoek naar een aankoopofferte voor een kopieermachine. Momenteel hebben wij een kopieermachine. Wij hebben een budget voorzien van €150/maand of meer, wij verkiezen om offertes te ontvangen voor een systeem met bedrading alsook voor een systeem zonder bedrading. Opties die wij zeker wensen zijn en zwart/wit en kleurenkopieën, faxlijn en recto-verso.
Kopieermachines
Antwerpen
offerte voor kopiermachine voor transportbedrijf te Antwerpen
Beste, Wij zijn als transportbedrijf opzoek naar een nieuw kopieerapparaat. Ik doe dagelijks een 50 afdrukken. Kunnen jullie mij contacteren voor een opmaat gemaakte offerte. Alvast bedankt Stefan Kleuren-kopiermachine
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine voor een bedrijf in Ekeren
We zoeken een multifunctioneel kopieermachine voor zowel te kopiëren ,printen, scannen en faxen. gelieven enkel een aankoopofferte op te maken dank u.
Kopieermachines
Limburg
Kopieermachine voor een bedrijf in Genk
Ik ben op zoek naar 1 kopieerautomaat en 1 laserprinter. Indien dit gecombineerd kan worden in 1 multifunctioneel toestel mag hiervoor ook een offerte worden opgemaakt. Graag had ik zowel een aankoop als huurofferte ontvangen.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine voor een bedrijf in Antwerpen
Ik zoek een kopieermachine voor in mijn bedrijf. Graag hadden we de voorwaarden gekend voor een huurcontract al dan niet met onderhoud.

Kopieermachine

Een bedrijf maakt al gauw tientallen of zelfs honderden kopieën per dag. Uw bedrijf is daar ongetwijfeld geen uitzondering op. Een kopieerapparaat is dan ook een essentieel onderdeel van uw bedrijf. Maar welke machine en welk merk is nu de beste voor uw bedrijf? Veel hangt af van wat je nodig hebt. Leg ons uit wat voor bedrijf u bent, en wij brengen u verder in contact met verschillende leveranciers. U vergelijkt rustig de verschillende prijzen en kiest zelf welk aanbod het best beantwoordt aan uw noden.

Moet je nieuwe kopieerautomaat in kleur kunnen kopiëren, of enkel zwart-wit. Wil je kopieën kunnen nemen op A3, A4 en A5? Aan welke snelheid moet de machine kopieën kunnen maken? En wat is de kostprijs per pagina? Hoe hoog moet de kwaliteit van het printwerk zijn? En heeft het nut dat de machine het eindresultaat kan nieten? Moet de machine recto verso kunnen kopiëren? Moet de machine perforaties kunnen maken? Ontdek de vele opties die je kunt verkrijgen bij een kopieerautomaat. Geef hieronder je aanvraag binnen en ontdek alle voordelen. Vergelijk prijzen voor kopieermachines.

Een moderne kopieermachine is eigenlijk een multifunctionele printer (of kort: MFP). Met de nieuwste kopieerapparaten kan u documenten printen vanaf uw computer. Maar ook documenten inscannen en digitaliseren (omzetten naar pdf) en faxen.

Hoeveel onderhoud kruipt er in u machine. Het vergelijken van verschillende apparaten en merken is helemaal niet evident. Laat ons je helpen. Leg ons uit wat u nodig hebt en wij helpen u verder. Wij sturen uw aanvraag door naar verschillende fabrikanten. Zij nemen verder contact met u op en u vergelijkt de verschillende prijzen.