Kelder: Ontvang nu meerdere offertes voor Vochtbestrijding

 
 

Kelder: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vocht in kelder en kruipkelder Holsbeek
Ons huis is volledig onderkelderd : 1/3 kelder op stahoogte, 2/3 kruipkelder. Sinds een aantal jaar is er teveel vocht, waardoor o.a. kleding (schoenen) beschimmelt.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Oostkamp
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding, wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, er sijpelt water binnen via de keldermuren, wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Brecht
Ik heb last van water in de kelder. De woning is gebouwd in 1955. De woning is helemaal gerenoveerd behalve de kelder.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Kruibeke
Vocht in de kelder. We weten niet vanwaar dit komt, mogelijk een deel grondwater maar er is ook een probleem via een muur. Woning 2 maanden geleden aangekocht. Gebouw van 1976. Makkelijkste na 16u bereikbaar.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Er komt water uit de grond van de kelder
Water komt uit grond in onze kelder. Die is ongeveer 20m² groot. Het gaat du som opstijgend grondwater via de keldervloer. We hebben dit probleem al enkele jaren en willen dit definitief oplossen.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtige keldervloer: hoe kunnen wij dit oplossen?
Eigenaars, wij zoeken offertes voor vochtbestrijding, wij hebben een vochtprobleem in de kelder, de vloer is zeer vochtig.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Insijpelend grondwater keldervloer en keldermuur
Eigenaars, wij zoeken offertes voor vochtbestrijding, wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, deze staat vaak onder water, ook sijpelt er water binnen door de vloer en de keldermuren, de woning is van de jaren '60.
Vochtbestrijding
Limburg
Vocht in kelder bij regen
Er is vocht in de kelder van ons huis. Het lijkt erop dat er vocht doorkomt via de naad van de muur en de vloer. We hebben dit enkel bij regenweer in het voorjaar. De kelder heeft een oppervlakte van 10m² en het huis werd in 1991 gebouwd.
Vochtbestrijding
Limburg
Grondwater in de kelder te Tessenderlo
Er is grondwater dat via de keldermuur naar binnen komt. We hebben het probleem al even. We zoeken daarom een offerte voor een kelderdichting.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtige keldermuren en water in kelder
We hebben last van vochtige keldermuren. Iets verder in de kelder staat er 10cm water (tweede deel van de kelder). Het is een gebouw van 1947. Graag snel een oplossing voor kelderdichting.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Water komt door muur in kelder - Dringend vochtbestrijder gezocht
Problemen in de kelder: op twee plaatsen komt het water gewoon door de muur (via barsten). Er komt ook water binnen in de hoek waar destijds een gat is geboord om de gas binnen te brengen. Graag zo snel mogelijk contact.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Meise
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Eigenaars, wij zoeken offertes voor vochtbestridjing, wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, wij zijn net verhuisd en door de smeltende sneeuw en hevige regen hebben we water insijpeling van grondwater via de muur in de kelder (misschien ook via de vloer)
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Herzele
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Eigenaars, wij zoeken offerets voor vochtbestrijding, wij hebben een vochtprobleem in de kelder, er is insijpelen van water enkel bij sneeuw
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Water komt binnen via keldervloer - Vochtprobleem
Het water in onze kelder sijpelt binnen via de keldervloer. We zouden dit graag zo snel mogelijk oplossen.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Grondwater in kelder huis Roeselare
In onze kelder sijpelt het grondwater via de muren naar binnen. Wat kunnen we hier aan doen? We zoeken dringend een oplossing.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Grondwater in kelder oplossen
Eigenaars, wij zoeken offerets voor vochtbestrijding, wij hebben een vochtprobleem in de kelder, wij hebben last van grondwater in de kelder, de woning dateert van 1938.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht in kelder na regenval
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Vooral last van vocht ind e kelder. Het water staat steeds hoog na hevige regenval.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Zwevegem
Dit is een probleem dat we hebben gekregen na het toemaken van een kolengat. Sindsdien beginnen vocht op te trekken via de wanden van de kelder.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Grimbergen
Wij hebben last van opstijgend vocht in de kelder. Dit vooral als het slecht weer is. De grootte van de kelder is ongeveer 3 op 3m. Hij is in totaal ongeveer 1.70m hoog. Bouwjaar van het huis is in de jaren 30.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Duinen
Vocht in de kelder. Ik vermoed grondwater. Woning recent aangekocht, dompelpomp aanwezig.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Roeselare
Dit is een koppelwoning. We merken vooral problemen op de keldermuren en er loopt water binnen in de kelder tot een tiental cm in de kelder. Woning aangekocht in juli en momenteel verhuur ik deze.
Vochtbestrijding
Limburg
Schimmel in kelder van nieuwbouw woning
Ons huis is gebouwd in 2008 maar toch hebben we nu al vochtproblemen in de kelder. We zien vooral schimmel in de kelder aan de onderkant van de muur. Is dit opstijgend vocht? De problemen zijn snel na het opleveren van de bouw begonnen...
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Meise
Er is vocht in de kelder (volwaardig) van mijn woning. Kelderopp. 50m², geen lek normaal, staat soms grondwater in. Bouwjaar 1969.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Oostende
Dit is voor een gemeenschappelijke kelder. We hebben hier een probleem met opstijgend vocht. Dit is mogelijk al enkele maanden aanwezig.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Ventilatiesysteem te Sint-Amandsberg
Eigenaars, wij zoeken offertes voor een een ventilatiesysteem, wij hebben een vochtprobleem in de kelder, vermoedelijk geen verluchtingsmogelijkheden.

Kelder

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.