Installatie zonnepanelen: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Installatie zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op hellend leiendak in Aartselaar
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Het gaat om een hellend leiendak, zuidgericht. Het huis werd gebouwd in 1999.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op pas vernieuwd dak
We hebben een hellend dak van ongeveer een 70 m², we zouden hier voor een afspraak willen voor de plaatsing van zonnepanelen. Dit is een woning van de jaren 1940, maar het dak is zo'n 6 maanden oud.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor doorsnee gezin en verbruik
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Het heeft een plat EPDM dak van 80m². Ons gezin verbruikt ongeveer 3500 kwh per jaar. Precieze tijdstip van de werken is nog te zien.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Dendermonde
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Zadeldak met pannen (met iso) en zuidwest gericht, 2 personen, bouwjaar 1980. Tijdstip is nog open.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Denderhoutem
Graag wil ik zonnepanelen offertes voor mijn woning. Best op garage (plat roofingdak), opp. 40m², 2 personen, bouwjaar 1996. Wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Zottegem
Voor op mijn garage wil ik zonnepanelen. Hellend golfplatendak(van 2013) en zuidgericht, opp. is te bekijken , 3 personen, wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Offerte installatie zonnepanelen op piramidedak te Wemmel
We hebben een piramidedak met 4 vlakken. Zouden graag de opportuniteit bekijken om naast de zoldervloerisolatie (waarvoor we ook een aanvraag deden op Bobex) ook zonnepanelen te laten installeren op ons dak. Huis van 1965, vrijstaand te Wemmel.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Merchtem
Voor op ons huis wil ik zonnepanelen offertes. Plat roofingdak, opp. bijna 20m², +4000 kwh, wanneer is nog open.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Deurne
Ik wil zonnepanelen voor op mijn zaak/prive. Plat roofingdak, opp. 500m², hoog verbruik, kan snel beginnen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Gent
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak (zuidgericht) of plat dak, hellend dakopp. 35m², 5-7 personen, wanneer is nog open.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Werchter
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend leiendak (met isolatie) en zuidgericht 30°, +4000 kwh (alles op elec). Opp. 30m², naar eind dit jaar te doen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Vilvoorde
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis. PLat roofingdak, opp. +90m², huis van 2001, 1 persoon. Termijn is nog open.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Knesselare
Ik wil zonnepanelen voor op men woning/zaak. Hellend pannendak (isolatie komt er) en zuidoost gericht, rond de 5000 kwh, opp. +80m², misschien nog dit jaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Mariakerke
We wensen zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendka (met isolatie) en zuidgericht, 2 personen, opp. +50m², met goede offerte nog dit jaar. Huis van 1986.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Oud-Turnhout
Ik wens zonnepanelen voor op mijn woning. Plat roofingdak, opp. +150m², 3 personen, bouwjaar rond 1975. Wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Meeuwen-Gruitrode
Ik zoek een offerte voor het bijplaatsen van zonnepanelen. Momenteel heb ik reeds voor 2000kw panelen . Geen idee van de oppervlakte of oriëntatie. Huidige installatie is van 2011.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Tienen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend leiendak of plat dak (met isolatie) en achteraan zuidgericht, huis van 2003, 1 persoon. Wanneer is aan de offertes.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Welle
Voor op mijn huis wens ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, rond de 4000kwh(3personen) , opp. +30m². Nog voor dit jaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Lebbeke
Ik zoek een offerte voor het plaatsen zonnepanelen. Dit was voor 2016 voor een verbruik 5646kw. op de tweede installatie weet ik het verbruik niet. We hebben een dak met zowel betondakpannen of een dak met gewone dakpannen. Graag wens ik ter plaatsen te bekijken welke van de daken het meeste geschikt zou zijn. Laatste renovatie van 30 jaar terug
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Aarschot
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht vooraan, 4 personen, opp. +40m². Wanneer is nog te bespreken.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Deurne
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Plat roofingdak, opp. +80m², 5 personen, wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Heusden-Zolder
Graag willen we zonnepanelen voor op ons huis. Licht hellend pannendak en zuidwest gericht, 4500-4700 kwh, opp. +25m², nog voor dit jaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Puurs
Ik zoek een offerte voor de installatie van zonnepanelen Op een hellend dak met leien. Deze leien zijn geplaatst in 2000. Dak is zuidelijk gericht en zo'n 120m². Verbruik van 4000m². Ik ben het makkelijkste te bereiken na 18u.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Sint Katelijne Waver
Beste, Als eigenaar van een drie gevel woning zoek ik zonnepanelen. Ik heb een verbruik van 4120 kilowatt en dat met 3 bewoners. Graag ontvang ik een mooie offerte na plaatsbezoek. Met vriendelijke groeten,
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Kalmthout
Dit is een polyester dak op verschillende niveaus. Het grootste niveau is zo'n 140m² en heeft enkel een schouw. Ik wens nu te bekijken wat de opties en prijzen zijn voor op dit dak zonnepanelen te plaatsen voor mijn eigen verbruik. Dit zal wel ter plaatsen moeten worden opgemeten. Indien deze offerte binnen het budget valt zouden we redelijk snel overgaan tot installatie.

Installatie zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.