Huren waterautomaat: Ontvang nu meerdere offertes voor Chaudfontaine automaat

 
 

Huren waterautomaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Chaudfontaine automaat
Oost-Vlaanderen
Chaudfontaine automaat voor gemeentebestuur in Oost-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een chaudfontaine automaat. In het totaal zijn we met zo'n 200-tal mensen. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Chaudfontaine automaat
Antwerpen
Chaudfontaine automaat voor college in Antwerpen
Graag een offerte voor een automaat, enkel water. > 50 gebruikers/dag. Bedankt.
Chaudfontaine automaat
Limburg
Huren chaudfontaine waterautomaat
Gelieve ons vrijblijvend uw beste prijsvoorwaarden te laten geworden voor het huren chaudfontaine waterautomaat. Graag prijs voor een automaat met 1/2 ltr. petflesjes. Uw antwoord tegemoetziende op het opgegeven emailadres.

Huren waterautomaat

Voldoende water drinken is goed voor de gezondheid. Wist u trouwens dat wie voldoende water drinkt zich beter kan concentreren? Misschien is het dan wel een goed idee om een waterautomaat te laten plaatsen in uw bedrijf, onderneming, school, vereniging, ziekenhuis of sportzaal...

Bent u op zoek naar een waterautomaat? Ontvang hier verschillende offertes en vergelijk zelf de leveranciers. Gun uw personeel, bezoekers en medewerkers een beetje fris water. Met een waterautomaat hebben ze zelf de keuze. Wij helpen u verder, bij ons kan u verschillende prijzen voor waterdispensers vergelijken.

U hebt de keuze tussen verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een Full service optie of voor verhuur. Bij verhuur zorgt het bedrijf zelf voor de toelevering van dranken. U bent dan verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen, het toezicht en het verzamelen van de munten.

Indien u geen tijd wilt verliezen door de aankoop van een waterautomaat raden wij u aan te kiezen voor een Full Service oplossing. In dat geval doet het bedrijf waarmee u een contract aangaat alles. U hoeft niets te investeren en geen huurgeld te betalen.

Vul daarom onze vragenlijst in en ontdek welke optie de beste is voor uw bedrijf.