Gevel bekleden

Ontvang gratis offertes van erkende gevelwerkers uit uw buurt

Uw gevel herstellen? Raadpleeg een gevelspecialist. Op die manier krijgt u persoonlijk advies en komt u in aanmerking voor een premie tot € 1.500. Vraag uw gratis offertes aan en vind een ervaren gevelwerker uit uw buurt.

Offertes aanvragen

Ik zoek een specialist in gevelwerken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Gevel bekleden: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken: crepi of kurk | Zwijndrecht
We willen het plaatsen van crepi, kurk of andere mogelijkheden vergelijken. Dit is voor een halfopen bebouwing, uitgevoerd in normale gevelsteen met enkele stukken natuursteen. Hier is een spouwmuur die, voor zover ik weet, niet geïsoleerd is. Liefst afspraak in het weekend of na de kantooruren.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel bekleden in Kaprijke
Voor ons huis (in 1980 gebouwd) zouden wij eens opties willen om de gevel te bekleden. Het is een halfopen huis, opp. 80 m².
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel bekleden met crepi in Herzele
Ik wil crepi laten zetten voor een gevel uit de jaren 50. Het gaat in totaal om 100 m².
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel bekleden met metaal en hout | Belsele
Gevelbekleding vooraan (zichtzijde 120m²) met eerste kwaliteit metaal in combinatie met hout of groenbeplanting (ecologisch uitzicht) en isolatie. Zij- en achterzijde bekleden met tweede keus panelen metaal en isolatie.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel met zwarte zink bekleden | Retie
Graag enkele offertes voor het bekleden van mijn huis met een soort van zwarte zink. Het is de voor- en zijgevel, 88 m² in totaal. Een ander materiaal mag ook voorgesteld worden.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevel bekleden met hard hout | Gevelwerken te Keerbergen
We willen onze zijgevel laten afwerken planken uit hard hout (ceder, padouk, eik, iroko,...). Het is voor een kleine 50 m² en we willen de look van het hus behouden.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelwerken voor een woning in Beersel
Cementring boord van 0,40 cm hoog en 50 lopende meters op de gevel. Bestaande woning geen vocht,baksteen in goede staat . Openstaande woning gebouwd van de jaren 80.
Gevelwerken
Antwerpen
Lelijke gevel bekleden in Herselt
De gevel achteraan ons huis is lelijk geworden. Een deel willen wij laten bewerken met PVC materiaal. Andere materialen zijn ook bespreekbaar. Het betreft voornamelijk de achtergevel, maar misschien ook vooraan. Het bouwjaar is 1998.
Gevelwerken
West-Vlaanderen
Zijgevel bekleden en isoleren in Wenduine
We zoeken iemand om de zijgevel van een oude, te renoveren woning te isoleren en bekleden. Bij voorkeur met minerale crepi om opstijgend vocht tegen te gaan. We willen ook de prijs en opties bekijken om de gevel af te werken met sidings. Het gaat om een zijgevel met een oppervlakte van ongeveer 65 m².
Gevelwerken
Antwerpen
Gevel bekleden met Thermowood
Wij willen graag een deel van de zijgevel laten bekleden met thermowood. Nu hangen er leistenen tegen. Wij hebben een halfopen woning en de te bekleden oppervlakte is ongeveer 30 à 40 m² groot.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelbekleding voor een huis in Sint-Lenaarts
We willen graag de gevel van ons huis laten bekleden. Het gaat om oppervlakte van 172 m². Het is een vrijstaande woning van 1962. Momenteel begint er in de voegen tussen de stenen mos te komen, dus dit willen we laten renoveren met een moderne look.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Boechout
Dit is voor een offerte voor het bekleden van een gevel?. Huidige bekleding is weggewaaid. Rijwoning maar er is een pad tussen mijn woning en de buren.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel nieuwbouw (Lokeren) bekleden met isolatieplaten
Onze gevels (ongeveer 100 m²) bestaan uit snelbouwstenen en wij wensen die te laten bekleden met isolatieplaten. Het betreft een nieuwbouw waarvan wij de eigenaars zijn.
Gevelwerken
West-Vlaanderen
Gevelbekleding voor lokalen van jeugdverblijf te Nieuwkerke - Heuvelland
Wij wensen de gevels te laten bekleden van de lokalen van een VZW. Het gaat om de voorgevel en de zijgevel. In beide muren zitten ramen en deuren. Over het type gevelbekleding kan overlegd worden, maar crepie is wat zwak voor een jeugdverblijf, denk ik.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Zijgevel isoleren en bekleden | Deinze
Ik zoek een offerte voor het bekleden en isoleren van de zijgevel van ons huis (bouwjaar 1930). Momenteel zijn de gevelstenen nog totaal onbewerkt.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Scheidingsmuur bekleden met hout - Offertes gevelrenovatie
Scheidingsmuur bekleden met hout. Muur verspringt op verschillende hoogtes. Het gaat om een scheidingsmuur van 20m x 2m
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelrenovatie voor een woning in Scherpenheuvel
Ik wil de gevels van een rijwoning renoveren. Het is een woning van voor 1952. Ik wens deze gevels te bekleden. Zeker de voorgevel en eventueel ook de achtergevel.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Wilrijk
Het gaat over een hoekwoning met een handelszaak op het gelijkvloers. Dit is een gebouw dat gerenoveerd is van de jaren 60. Ik zoek nu een offerte voor de gevel te bekleden. Gevels zijn momenteel reeds bezet op het gelijkvloers. Bovenverdieping in vrije gevelsteen maar deze moet niet bekleed worden.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Brasschaat
Ik zoek een offerte voor het bekleden van de gevels van een vrijstaande woning van de jaren 70. Momenteel is deze gevel geschilderd. Graag zou ik een offerte wensen voor schilderen of bekleden met crepi, eventueel isolaren.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Brasschaat
Ik zoek een offerte voor de drie gevels van een bijgebouw Dit is aangebouwd aan de woning. Gevels zijn deels geschilderd. Woning van de jaren 70.
Gevelwerken
Limburg
Gevelwerken in de regio Ham
Een groot gemetst bijgebouw (L-vorm) in de tuin dat we willen laten bekleden met houten latjes verticaal + blauwe steen onderaan nodig. Vrijstaande woning van 2005, Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : Ongeveer 90m², wanneer is te bespreken.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelrenovatie voor een woning in Nieuwekerken
Ik zoek een offerte voor het bekleden van een achtergevel. Woning van 40 jaar oud. Dit is een gevel die deels beschilderd. Spouw in de gevel is reeds geïsoleerd
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Antwerpen
Graag een richtprijs voor het isoleren en bepleisteren van achtergevel,isolatie mag 8 a 10cm zijn.het is een renovatiewoning.De pleister mag een fijne strakke structuur hebben.Het gaat over het bepleisteren van de achtergevel. Gevel momenteel met eternietsplaten.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelwerken in de regio Diest
Het gaat over de aankleding van de achtergevel(termowood ofzo), dus ook rond 2 schuiframen. Halfopen woning van 1800 ergens. Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 50m². Termijn is te zien.
Gevelwerken
Limburg
Gevelrenovatie voor een woning in Lommel
gevelbekleding over 70m². Momenteel baksteen, graag PVC met een houten uiterlijk. in rood (zoals Noorse huisjes). Halfopen woning waar ik de drie gevels wens te bekleden.
Gevelwerker nodig? Wij helpen u graag