Frisdrank automaat: Ontvang nu meerdere offertes voor Koude drankautomaat

 
 

Frisdrank automaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Gent
We hebben een nieuw budget gekregen en zouden daarom graag offertes verkrijgen om te kijken of dit mogelijk is voor ons kantoor en wat de opbrengsten en kosten hiervan zijn. Deze automaat zal vooral voor intern gebruik dienen. Graag een uitgebreide offerte met aankoop, huur , leasing, full service voorwaarden, enz...
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in gistel
Ik wens een frisdrank automaat voor beperkt gebruik, max 10 man. Graag dan ik een offerte verkregen over de prijs en voorwaarden van deze frisdrankautomaat, zowel voor huren als aankopen.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisrankautomaat voor een bedrijf in Kortemark
Deze automaat is bedoeld voor intern gebruik. Momenteel bieden we gratis drank aan. Om te kijken of dit niet goedkoper kan wensen we nu graag een offerte te ontvangen voor de huur en full service voorwaarden. Deze zal worden ingevoerd vanaf begin volgend jaar.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
frisdrankenautomaat voor een wooncenterum in Oost-Vlaanderen
Ik baat een wooncentrum uit en zou graag in de gang een frisdrankautomaat zetten omdat hier veel vraag naar is. Op dit moment hebben we 37 bewoners die regelmatig bezoek ontvangen. Ik wil beginnen met een automaat en indien nodig nog een tweede erbij plaatsen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door 15 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een vereniging in Oost-Vlaanderen.
Wij zijn op zoek naar een frisdrankenautomaat voor glazen flesjes. Te gebruiken vanaf 20 personen. Bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Limburg
Het is de eerste keer dat we een automaat zullen gebruiken op kantoor, dus zijn nu nog op zoek naar alle informatie ivm aanvulling, verhuur, onderhoud, kostenplaatje, ... Gelieve hierover verdere informatie op te sturen. We zijn met zo'n 40 mensen op kantoor.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Aankoop drankautomaat
Wij willen voor ons personeel (30 werknemers) een drankautomaat kopen die met jetons werkt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Aanvraag prijsofferte drankautomaat
Graag had ik een prijsofferte verkregen voor de aankoop van een frisdrankautomaat.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Coca cola frisdrankkoeler, offerte frisdrank leverancier, automaat coca cola
Informatie en prijsindicatie van coca cola frisdrank automaat.
Frisdrank cooler (frigo)
Antwerpen
Coca cola frisdrankkoeler, offerte frisdrank leverancier, automaat coca cola
Een koeler voor frisdranken
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor ontmoetingscentrum
Informatieaanvraag omtrent coca cola automaat voor onze ontmoetingscentrum te Hasselt. Aantal leden: +/- 150. Activiteiten worden vaak georganiseerd met een 30 à 40 personen. Bedankt voor uw offerte.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Cola kasten voor personeelsleden
Graag 2 cola kasten voor +/- 30 personeelsleden, onze huidige leverancier rekent ons huurkosten aan, graag had ik deze kosten willen vergelijken met andere leveranciers indien deze gratis of goedkoper uitkomen bij een ander. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Offerte frisdrankautomaat
We zijn op zoek naar een frisdrankautomaat die we volledig zelf kunnen beheren, bijvullen, e.d. Kunnen jullie ons daarmee helpen? Alvast bedankt.
Frisdrank cooler (frigo)
West-Vlaanderen
Frisdrank cooler met glazen deur
Ik ben op zoek naar een frigo met een glazen deur, dit voor het bewaren van frisdranken (flesjes en blikjes) waarbij dat de klant zich zelf kan bedienen indien hij drank wilt kopen. Graag een prijsopgave. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor thuiskantoor
Ik had graag meer informatie ontvangen voor het plaatsen van een drankautomaat. Dit bij mij thuis te Zoutleeuw waar ik klanten ontvang.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Prijs en voorwaarden frisdrankautomaat gezocht, verhuis naar groter pand
Graag prijs en voorwaarden van een cocacola frisdrankautomaat, we verhuizen naar een groter pand, en dan kan dit wel interessant zijn.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Aankopen of huren van frisdrankautomaat met vrijblijvende afname producten
Een frisdrankautomaat huren of aankopen. Ik wens wel dat de optie vrijstaat om te stoppen met het aankopen van de producten van de leverancier van de machine. Indien tevreden uiteraard niet, maar indien niet tevreden service wil ik kunnen stoppen met de producten af te nemen, en de machine zelf aankopen bijvoorbeeld. Graag contact
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Aankoop of huur van Coca-Cola frisdrankautomaat gezocht, info opties dranken, prijzen en service
Ik heb eventueel interesse in een kleine frisdrankautomaat, zijn hier mogelijkheden toe? Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Informatie opties frisdrankautomaat Coca Cola, prijzen en modellen
Graag informatie modellen en prijzen verschillende frisdrankautomaten. Alvast bedankt
Koude drankautomaat
Limburg
Mogelijkheden en prijzen van Coca Cola frisdrankautomaat met blikje
Graag kende ik de mogelijkheden en prijzen van een frisdrankautomaat met Coca cola, fanta, sprite, eventueel ook Nalu en acquarius. Deze info kunnen wij dan voorleggen aan de directie.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Coca-Cola frisdrankautomaat voor nieuwe productiehal metaalbedrijf
Interesse om automaat te plaatsen in onze nieuwe productiehal, Stuk of tien dagelijkse gebruikers.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor Ford-garage te Oost-Vlaanderen
Graag meer info over de kostprijs van het huren/aankopen van een drankenautomaat. Wie zorgt voor de levering vd dranken- onderhoud-... etc? Graag de verschillende mogelijkheden. Mvg Nick
Koude drankautomaat
Henegouwen
Frisdrankautomaat regio Moeskroen
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor een frisdrankautomaat.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant

Wij zijn op zoek naar een frisdrankautomaat en koffiemachine.

Frisdrank automaat

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.