Daklek: Ontvang nu meerdere offertes voor Dakwerken

 
 

Daklek: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken leien dak in Dilbeek
We hebben een leien dak met een lek aan een Velux raam. Ik had dit lek graag willen laten herstellen.
De leien liggen niet goed aan 3 Veluxen. Ons huis is meer dan 10 jaar oud.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Dilbeek
Het bestaande plat dak van de keuken dient te worden afgewerkt met EDPM. Aanvankelijk was dit een zinken dak waar er na een daklek roofing is opgekomen. Nu is het lek teruggekomen en wensen we het dak ineens te isoleren en verhogen. Dit is een woning dat verhuur dat momenteel bewoond is. Ik schat zo'n 4.5x4m
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dringend: Dakwerker voor daklek in dakpannen en dakgoot herstellen
We hebben een oude staande woning. We zoeken nu een offerte voor het herstellen van een dakgoot en vervangen van enkele dakpannen. Dit zou redelijk dringend moeten gebeuren omdat het dak momenteel lekt. Woning van de jaren 30-40 en dakpannen zijn het laatst nagekeken zo'n 20 jaar terug. Isolatie is reeds voorzien. Ik vertrek wel volgende week naar Engeland dus gelieve me vanaf de eerste maandag van december te contacteren.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Sint-Niklaas
Voor ons huis wil ik dakwerken laten doen. Plat roofingdak moet vernieuwd worden + isoleren, opp. +15m², bouwjaar 1983. Nu lekt het op 2 ^plaatsen. Kan spoedig doorgaan.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Harelbeke
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Klein lek in hellend dak, allicht bij Velux dakraam ===> Aantal dakpannen te verwijderen, lek dichten (in onderdak?) en herplaatsen dakpannen vereist? Huis van 1938.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Turnhout
Ik wil mijn dak laten nakijken van mijn huis. Bouwjaar 1945, hellend pannendak nu, er is ergens een lek aan het dak. Graag afspreken en bekijken.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Sint Niklaas
Vermoedelijk lek in een hoek van ons plat dak (dat in 2012 vernieuwd werd volgens de vorige eigenaar). Gyproc die als plafond wordt gebruikt is zo goed als rot en bij regenweer druppelt het er door.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Gent
Dit is een pannendak van een rijwoning. Origineel van de jaren 70 maar het dak is vernieuwd ergens in de jaren 90. Momenteel is er echter een daklek waar er water loopt. Ik zoek nu iemand die dit kan komen oplossen.
Dakwerken
Antwerpen
dakwerken voor een woning in schoten
Dit is voor een plat dak aan mijn keuken. Hier is een lek en het is er ook redelijk koud. Hiervoor zou ik graag met iemand afspreken voor de oplossing voor het lek te bekijken alsook de opties voor isolatie. Roofing dak van ruwweg 20m².
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
dakwerken voor een woning in Geraardsbergen
Momenteel zoek ik een offerte voor de herstelling van een dak. Bij de aansluiting met de dakgoot hebben we een daklek. Vermoedelijk zullen er enkele pannen moeten worden vervangen. Er is geen onderdak voorzien en geen isolatie van het dak zelf. De kruipruimte tussen zolder en plafond van verdieping is wel geïsoleerd. Ik wens deze werken zo snel mogelijk te doen. Op termijn zou ik eventueel ook het volledige dak wensen te vervangen. Dit zal wel pas voor binnen enkele jaren zijn.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Baardegem
We hebben een probleem met schimmel op het plafond van een slaapkamer. De bovenliggende zolder is volledige droog dus het kan onmogelijk een daklek zijn. Er is behalve de ramen geen ventilatie voorzien. Nu al meerdere jaren problemen maar ze worden steeds erger.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Brugge
We hebben problemen met een dakterras dat uitkomt op een vast zadeldak. Hier is er een probleem met de aansluiting waardoor we op de zolder een lek hebben gezien enkele maanden geleden. Vooral op de zolder hebben we problemen. Hier is geen onderdak voorzien. Dit is een appartement waarvan ikzelf eigenaar ben.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
Ik zoek een offerte voor vochtbestrijding wegens problemen met een hellend dak. Hier moet ooit een lek hebben gezeten maar na verschillende herstellingswerken hebben we nog steeds problemen met vocht. Dak is bereikbaar via een zolder en is ongeveer 31 jaar oud.