Dak coating: Ontvang nu meerdere offertes voor Ontmossen van daken

 
 

Dak coating: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ontmossen van daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio Hasselt
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +100m², huis van 1992, wanneer is nog te bespreken.
Ontmossen van daken
Antwerpen
Dak ontmossen in de regio Oelegem
We willen het dak van het clublokaal-chalet laten ontmossen. Hellend singeldak, opp. +50m², bouwjaar onbekend. Kan vlug gebeuren.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Holsbeek
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak(Spaanse stijl), opp. +100m², vrijstaand huis van 1997, rond juli kan dit.
Ontmossen van daken
Limburg
Ontmossen van een dak in Meeuwen -Gruitrode
Wij zijn eigenaar van een vrijstaande woning en opzoek naar een dakontmossing. Het bouwjaar is 1999. Het zijn Spaanse dakpannen en die zijn nu niet oranje meer maar eerder groen. Er is nog nooit iets aan gedaan geweest kortom. Kan u mij bellen voor een afspraakje ter plaatsen. Dank u
Ontmossen van daken
Antwerpen
Ontmossen van een dak in Schilde
Als eigenaar van de woning zoek ik een dakontmosser. Het huis is van 1986 en nog nooit ontmost geweest ( ik woon hier sinds 2004). Het is een vrijstaande woning met een zadeldak. Op het dak liggen dakpannen.
Ontmossen van daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Erpe-Mere
Ik wens het dak van mijn privewoning willen laten ontmossen. Hellend dak met leien en een velux, opp. +70m². Vrijstaand huis van voor 1940. Tijdstip ligt aan de offerte wat.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Dworp
Dak bestaat uit dakpannen. Geen idee van de oppervlakte. Ik zoek een offerte voor ontmossen en coating van het dak.Dak is nooit ontmost geweest.