Coca-cola automaat

Steeds een verfrissende pauze dankzij een Coca-Cola automaat

Op zoek naar een Coca-Cola automaat? Ontvang gratis offertes van onze partners in drankautomaten en vergelijk hun prijzen. Want voor elk bedrijf bestaat er een automaat op maat. Maar het resultaat is steeds hetzelfde: u heeft gegarandeerd succes bij uw werknemers.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor een Coca-Cola automaat

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief alle bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de frisdrankautomaat?
 
 
* 2. Heeft u reeds een drankleverancier?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Coca-cola automaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Coca-Cola automaat voor residentie in Oostende
Ik had graag een offerte ontvangen voor een Coca-Cola automaat voor in een toeristische residentie. Dit zijn een aantal appartementen die verhuurd worden.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Coca-Cola automaat voor vakantiecentrum, Westende
Ik zou een Coca-Cola automaat willen voor in een vakantiecentrum. De automaat zou voornamelijk bedoeld zijn voor klanten.
Coca-Cola automaat
Limburg
Aanvraag Coca-Cola automaat te Gingelom
Graag huur- en aankoopoffertes voor een Coca-Cola automaat. Wij gebruiken nog geen drankautomaat. Dit is voor gemiddeld 7 personen, wij zouden deze binnen plaatsen.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Frisdrankenautomaat voor ijsbaan te Heverlee
We willen graag een frisdrankenautomaat plaatsen aan de ijsbaan. Je moet er met contant geld en betaalkaart kunnen betalen. De huidige toestellen zijn verouderd.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Coca-Cola automaat voor een krantenwinkel in Geebets
Ik heb een krantenwinkel en zou buiten een Coca-Cola automaat willen plaatsen voor de klanten. Geen voorkeur voor huur of aankoop.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Sint-Lievens-Houtem
Wij zoeken een offerte voor een frisdrankautomaat voor een tiental mensen voor dagelijks gebruik. Alle opties staan open.
Coca-Cola automaat
Limburg
Coca-Cola automaat voor een bedrijf in Opglabeek
We zoeken een offerte voor het leasen, huren of aankopen van een koele drankenautomaat met geldinworp. Graag met de opties full service en zelf bijvulllen. Het zou vooral voor het eigen personeel zijn. Nu zijn we met 40, later 50.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola Cola automaat of plaatselijke drankcentrale?
In ons bedrijf hebben we een drankautomaat van een plaatselijke drankcentrale voor de eigen personeelsleden. We zouden nu graag deze leverancier vergelijken met een frisdrankautomaat van Coca Cola. De beslissing valt in januari.
Coca-Cola automaat
Limburg
Aanvraag Coca-Cola automaat te Opglabbeek
Wij zoeken offertes voor een Coca-Cola automaat, Graag huur -en aankoopoffertes voor een Coca-Cola automaat, wij gebruiken nog geen Coca-Cola automaat, hier zouden een 15tal personen gebruik van maken (gemiddeld), wij zoude deze binnen plaatsen.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Aanvraag Coca Cola Automaat te Kampenhout
Graag aankoopoffertes voor een Coca-Cola automaat, wij gebruiken reeds een gehuurd toestel bij Coca-Cola, wij wensen deze binnen de winkel te plaatsen, een 5tal personen zou hier gemiddeld gebruik van maken.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor een bedrijf in Oosterzele
5-6 mensen per dag. Momenteel hebben we een automaat dat meer kapot is als werkt. Huidige automaat wordt gehuurd bij een lokale brouwer.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Coca-cola automaat in sporthal
Graag meer info over de kostprijs van een automaat in een sporthal
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf inBalen
Ik zoek een offerte voor een frisdrankautomaat waarop coca cola staat. Bedoeling is dat de leveranciers en voorbijgangers hier met munt een drankje kunnen kopen maar ook dat we aan de arbeiders jetons kunnen geven waarmee deze gratis een drankje kunnen nemen. automaat binnen te plaatsen.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor een bedrijf in Ninove
We zijn een slotenmakerij net naast een tankstation. Omdat we reeds een broodautomaat hebben buiten staan denken we eraan een cola automaat hier naast te zetten. Automaat gewoon buiten , niet onder afdak, er kan wel elektriciteit worden voorzien. Ook wensen we de opties voor alcoholischi dranken te bekihj
Coca-Cola automaat
Limburg
Coca Cola automaat voor een bedrijf in Heusden zolder
Ik zoek een offerte voor een cola automaat voor de bezoekers voor een centrum. Ik zoek een offerte voor twee frisdrankautomaten voor twee verschillende locaties. Gemiddeld 25 bezoekers per centrum.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een vzw in Brucht
Ik doe deze aanvraag voor een vzw, watersportvereniging. Gebruik enkel voor de leden. Vooral veel gebruik in de zomerperiode.Automaat binnen te plaatsen. Nu enkel een cafetaria.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Coca-Cola automaat te Heverlee
Offerte voor een Coca-Cola automaat. Dit zal gaan om een tijdelijke automaat voor de volgende data's :29 mei tot 23 juni. Dagelijks gebruikt door ongeveer 50 personen.
Coca-Cola automaat
Limburg
Coca cola automaat voor een bedrijf in Bilzen
Ik zoek een offerte voor een coca cola automaat. Vooral extern gebruik en binnen te plaatsen. Liefst een Leasing offerte maar ik sta open voor andere opties.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Coca Cola automaat voor een bedrijf in Mechelen
Dit is vooral bedoeld naar extern gebruik in een hotel. Ook minder mate intern gebruik. Automaat binnen te plaatsen. Liefst werken met blikjes. Nu is er een aangekochte automaat, de vorige eigenaar is wel in faling en daardoor kan deze niet meer gerepareerd worden.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Coca Cola automaat voor een bedrijf in Torhout
We zijn een tankstation. We wensen een coca cola automaat buiten te plaatsen aan de pompen. Er kan elektriciteit worden voorzien maar nu nog niet aangesloten. Graag een offerte voor het vergelijken tussen leasing, huur en aankoop.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Ieper
Ik zoek een frisdrankautomaat voor een 65 tal medewerkers. Om laten bij te vullen, betalend ook graag. Liefst offerte via e-mail.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Coca-Cola automaat te Hamme
Offerte voor een Coca-Cola automaat. Dit wordt gebruikt door 10 medewerkers en dagelijks ongeveer 40 klanten.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Cola automaat voor een bedrijf in Brugge
Gebruik door 10-20 mensen . Voornamelijk inter gebruik. Deze cola automaat is voor een prijsvergelijking met onze huidige drankenhandel. Graag een automaat met muntinworp en meer uitleg over de verschillende opties van huur, leasing en/of aankoop.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Aanvraag Coca-Cola automaat te Deurne
Wij zoeken offertes voor een Coca-Cola automaat. Momenteel gebruiken wij nog geen Coca-Cola automaat. Dit mogen huur of aankoopoffertes zijn. Er zouden een 50tal personen gebruik va maken p dagelijkse basis.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Coca-Cola automaat te Zwijnaarde
Wij wensen offertes te ontvangen voor een Coca-Cola automaat. Momenteel gebruiken wij geen Coca-Cola automaat, en graag ontvingen wij huur -en aankoopoffertes. Er zouden een 50tal personen gebruik van maken. Wij wensen deze Coca-Cola automaat binnen te plaatsen.

Welke opties heb ik bij de keuze van een Coca-Cola automaat?

Een coca cola automaat kopen of huren kan je op verschillende manieren doen. De werking van zo'n machine kent iedereen wel. Een mens heeft al eens nood aan een pauze en een verfrissend blikje cola, fanta of sprite kan dan veel deugd doen. Je steekt dan gewoon een euro of twee in de automaat en geniet snel van een heerlijk blikje cola.

Een drankautomaat zorgt ervoor dat frisdrank altijd en overal bereikbaar is. Bovendien kan je in de automaat ook altijd ruimte vrijmaken voor een blikje minute maid fruitsap of flesjes water. Met een frisdrankautomaat met een ruim assortiment geef je iedere werknemer of consument een ruime keuze.

Kopen of huren van een frisdrankautomaat?

Maar hoe vind je nu zo'n Coca-Cola automaat? Wil je er een kopen of huren? Het verschil tussen kopen en huren van een automaat zit hem natuurlijk in de prijs. Alles hangt af van wat de bedoeling juist is van de automaat. Wilt u gewoon een automaat om alle werknemers de mogelijkheid te geven een verfrissend blikje cola te kopen of is het echt de bedoeling winst te maken aan de verkoop van de frisdranken?

Wanneer je een automaat koopt zit je natuurlijk met een ander systeem. Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en het bijvullen van de machine. In de meeste gevallen is dit echter niet aan te raden. Moest je toch op zoek zijn naar een automaat die te koop staat, vul dan onderstaande vragenlijst in en ontvang snel offertes voor het kopen van een Coca-Cola automaat.

Full Service Coca-Cola automaat

Een andere optie is de Full Service optie. In dit geval zorgt Coca-Cola voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en verzamelen van de munten,... Met Full Service verliest u dus geen tijd aan de machine.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een Coca-Cola automaat? Vul dan onderstaande vragenlijst in en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Fris uw pauzes op met een Coca-Cola automaat