Cadeaucheque: Ontvang nu meerdere offertes voor Cadeaucheques

 
 

Cadeaucheque: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Cadeaucheques
Antwerpen
Cadeaucheques voor een bedrijf in Geel
We maken reeds gebruik van uw diensten voor de maaltijdcheques maar hadden graag uw offertes ontvangen voor de cadeaucheques. We zijn vooral geïnteresseerd in de kostprijs hiervan, welke voordelen we er uit kunnen halen en welke wettelijke verplichtingen hieraan verbonden zijn. We hebben 23 medewerkers, arbeiders en beidende samengeteld, en zijn actief als garage.
Cadeaucheques
Antwerpen
Cadeaucheques voor een bedrijf in Antwerpen
We hebben een totaal van 167 personeelsleden. We hadden graag wat info gekregen voor de mogelijkheid dit aan te beiden als eindejaarsgeschenk. We zijn reeds klant bij jullie voor de maaltijdcheques. Als we dit invoeren zal het voor een eenmalige levering zijn voor alle personeelsleden. Graag een offerte met voldoende informatie over de mogelijkheden voordelen en fiscale verplichtingen.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen

goeiedag, wij zijn een communicatiebureau, en ik vroeg me af wat de mogelijkheden zijn om cadeaucheques aan te kopen waarmee personeel/klant/partner dan iets naar keuze aanschaft
Cadeaucheques
Oost-Vlaanderen

Wij hadden graag cadeaus aan onze beste klanten en werknemers aangeboden.

Cadeaucheque

Bent u op zoek naar een geschenk om uw team te feliciteren met hun uitstekende resultaten? Viert een van uw werknemers 25 jaar dienst? Dan bent u hier aan het juiste adres. Geef u werknemers extra koopkracht door ze voor een speciale gelegenheid cadeaucheques van Edenred te schenken.