Bestelwagen: Ontvang nu meerdere offertes voor Tankkaart

 
 

Bestelwagen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Lier
Graag ontvangen wij prijsoffertes voor een tankkaart. Wij hebben een bestelwagen op naam van de firma, en dit voertuig rijdt op diesel. Wij verplaatsen ons enkel in het binnenland en hebben nog geen tankkaarten momenteel.
Peugeot (leasing of aankoop)
Antwerpen
Leasing Bestelwagen voor de regio Stabroek
Ik wens een Peugeot Partner of Expert (moet lichte vracht maar toch 3 plaatsen). Ook diesel, voor het koerierbedrijf.
Tankkaart
Limburg
Aanvraag Tankkaart te Maasmechelen
Wij wensen offertes te ontvangen voor 1 tankkaart bedoeld voor 1 bestelwagen dat op diesel rijdt. Wij gebruiken momenteel geen tankkaarten en zijn binnen Benelux actief. Ik ben de zaakvoerder van de firma.
Bedrijfswagen (leasing)
Limburg
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Maasmechelen
Wij zoeken offertes voor het leasen van een bestelwagen. Momenteel leasen wij geen voertuigen, en wij hebben ook geen andere lopende aanvragen. Wij zijn nog nooit geweigerd geweest en zijn hoofdzakelijk binnen België en Nederland actief. Wij hebben een voorkeur voor een bestelwagen. Onze firma bestaat sinds 2015. Wanneer wij de leasing wensen te starten hangt af van de prijsofferte.
Tankkaart
Limburg
tankkaart in Riemst
Beste, Wij zoeken een offerte voor 2 tankkaarten. Er zijn in de zaak nog geen tankkaarten. 1 Diesel en 1 benzine. Alvast bedankt.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Kalmthout
Wij zoeken offertes voor 1 tankkaart voor 1 bestelwagen (diesel). Momenteel gebruiken wij geen tankkaarten en wij zijn hoofdzakelijk binnen de landsgrenzen actief. Ik ben zelfstandige in hoofdberoep.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Tankkaart te Lovendegem
Wij zoeken offertes voor 2 tankkaarten voor 2 voertuigen (1 personenwagen en 1 bestelwagen). Deze rijden allebei op diesel. Wij verplaatsen ons in België en hebben momenteel geen leverancier hiervoor. Ik ben zaakvoerder van de firma (éénmanszaak).
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Brecht
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor een 1 tankkaart 3voertuigen (1 personenwagen, 1 bestelwagen en 1 old timer) die zowel op diesel als benzine rijden. Wij zijn hoofdzakelijk actief binnen België. Wij hebben momenteel een tankkaart van Shell en wensen een prijsvergelijking te doen .Ik ben de zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Aanvraag Tankkaart te Overijse
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor 1 tankkaart voor 1 voertuig (1 bestelwagen) die op benzine rijdt. Wij zijn hoofdzakelijk actief binnen België. Wij hebben momenteel geen tankkaarten. Ik ben zelfstandige in hoofdberoep.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Belettering bestelwagen
Wensen onze (nieuwe beige) bestelwagen te bekleven met eigen foto's en tekst. Te verfraaien : 2 rechthoekige zijkanten (280x360), achterkant (200x100), 2 deuren en ev windluifel. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw gedetailleerde prijsopgave voor deze belettering. U kan deze klant rechtstreeks contacteren.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen

Ik zoek track&trace om te plaatsen in 2 vrachtwagens en 2 bestelwagens, alsook in enkele bouwmachines, met het oog op diefstal te vermijden. Wel pas contacteren na 11 januari aub, ik ben op vakantie tot dan!!
Voertuiglokalisatie
Limburg

Ik zoek een opvolgingssysteem voor 9 bestelwagens i.v.m. bewijsvoering dat de voertuigen niet voor partikuliere doeleinden gebruikt worden.

Bestelwagen

Een tankkaart biedt een aantal voordelen. U bespaart veel tijd op uw administratie wanneer u brandstofkaarten overweegt. Brandstofverbruik beheren wordt kinderspel. U kunt alle gegevens online beheren: Tankbeurten, facturen en kaarten. Alle gegevens zijn makkelijk te raadplegen. U kunt dus gemakkelijk het brandstofverbruik opvolgen, kaarten toewijzen en zelfs kaarten blokkeren bij verlies of diefstal.