Bedrijfswagens

Waarom voertuiglokalisatie gebruiken?

Bedrijfswagens, camionettes en vrachtwagens volgen kan met een voertuiglokalisatie-systeem. Om het systeem te doen werken wordt er een tracker in elk voertuig geplaatst waardoor u elk voertuig op de voet kunt volgen. Vergelijk vrijblijvend offertes voor voertuiglokalisatie-systemen.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie

 
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een tracking systeem?
 
 
* 2. Welke voertuigen wilt u uitrusten met een voertuig tracking systeem?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Bedrijfswagens: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie te Hertsberge
Ik wil een offerte voor voertuiglokalisatie. In totaal gaat om 8 bestelwagens. Dit is voor controle op personeel. We zouden graag willen weten waar zij zitten en hoeveel ze hebben gereden.
Bedrijfswagen (leasing)
Antwerpen
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Schoten
Wij zoeken offertes voor het leasen van een bedrijfswagen. Wij leasen momenteel geen voertuigen, en wij zouden deze wagen gebruiken voor privé -en zakelijk gebruik. Wij verplaatsen ons binnen België, en hebben geen voorkeur voor een merk/type van wagen (moet alleen genoeg laadruimte in de koffer hebben). Onze huidige wagenpark telt 0 wagens.
Bedrijfswagen (leasing)
Antwerpen
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Ranst
Wij zoeken offertes voor het leasen van een bedrijfswagen. Wij leasen momenteel geen wagens en wij zouden het voertuig voor zakelijke doeleinden gebruiken.Wij verplaatsen ons enkel binnen België, en hebben een voorkeur voor een SUV of Station Wagen. Ons huidig wagenpark telt 2 wagens in privé-bezit.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaarten voor 2 bedrijfswagens
Wij wensen prijsofferte voor 2 tankkaarten voor onze bedrijfswagens. BVBA in regio Hoogstraten.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Ardooie
We wensen een gps tracking systeem om zeer precies te kunnen zeggen waar en wanneer onze vertegenwoordigers zijn vertrokken. Het zal gaan over 11 voertuigen waarvan 2 bedrijfswagens en de rest bestelwagens.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Beveren-Waas
Ik wens tussen de 20 en de 25 voertuigen uit te rusten met dergelijk systeem. Deze zijn allemaal bestelwagens of bedrijfswagens. Ik wens vooral een systeem voor riteregistratie, rapportering en ook in zekere mate controle van het personeel. Ik wil o.a. de mobiliteit, co2 uitstoot en tijdstippen wanneer men met deze voertuigen rijd vastleggen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Aalst
Ik wens graag een offerte voor een lokalisatiesysteem. Graag met de mogelijkheid om de lokalisatie van de voertuigen op pc te kunnen volgen. Hoofddoel is de opvolging van het buitenpersoneel. We hebben een bedrijfswagen een bestelwagen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een labo in Aalst
We wensen onze chauffeurs te kunnen lokaliseren en zo ons transport optimaliseren. Graag daarom een offerte voor een lokalisatiesysteem voor 5 bedrijfswagens.
Voertuiglokalisatie
Brussel
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Brussel
We wensen een offerte voor een track en trace systeem voor onze bedrijfsvoertuigen. Eerst zal het gaan om 4 tot 5 bestelwagens maar dit kan later nog uitgebreid worden. De voornaamste bedoeling is het opvolgen van het buitenpersoneel.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Wondelgem
Ik wens graag een prijsofferte voor 6 bestelwagens. De bedoeling van dit systeem is om het personeel wat op te volgen. Voornamelijk om te kijken of ze binnen hun sector blijven rijden en welke verplaatsingen ze doen na de werkuren.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Geel
We hebben een totaal wagenpark van een vrachtwagen, twee bestelwagens en 4 bedrijfswagens. Voor de vrachtwagen en de bestelwagens zoek ik een systeem dat o.a aan geo-lokalisatie kan doen om hiermee het vervoer te optimaliseren. De personenwagens zouden dan moeten worden uitgerust van een systeem voor de rapportering en opvolging van de buitendienst. Hoeveel voertuigen we van deze systemen laten voorzien hangt af van de kostprijs.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Nieuwpoort
Graag een offerte voor 3 bedrijfswagens. Deze dienen uitgerust te worden met een systeem dat me in staat stelt om de buitendienst beter op te volgen.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuigvolgsysteem voor een bedrijf in Turnhout
Ik wens dit systeem in te voeren op 2 of 3 voertuigen, bedrijfswagens, afhankelijk van de prijs. De bedoeling hiervan is om een ritregistratiesysteem op te zetten om onze vertegenwoordigers op de baan beter op te volgen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesysteem voor een bedrijf in Maldegem
Ik heb van mijn werkgever de opdracht gekregen hiervoor offertes aan te vragen bij verschillende leveranciers. We wensen in totaal 5 bedrijfswagens uit te rusten met dergelijk systeem. De bedoeling hiervan is opvolging van de buitendienst.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een pizzaria in Gent
In totaal heb ik 5 bedrijfswagens die zouden moeten worden uitgerust met een tracking systeem om deze te kunnen lokaliseren en zo mijn transport te optimaliseren. Indien dergelijk systeem ook beschikbaar is voor scooters wens ik ook een offerte voor 10 scooters.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Wellen
Voorlopig willen we dit systeem toepassen op een wagen, in een tweede stadium komen er hier nog eens drie bij. Ik wens een systeem dat ervoor zorgt dat wij de wagen kunnen volgen en de ritten van de buitendienst kunnen controleren.
Voertuiglokalisatie
Limburg
offerte voor track en trace in Limburg
Beste, Wij hebben 7 bestelwagens en wij zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om ze uit te rusten met track and trace. Ik doe deze aanvraag in opdracht van de heer Vanwynsberghe. Ik ben altijd bereikbaar doorheen de week tijdens de kantooruren. Kunnen jullie mij contacteren voor het maken van een offerte voor deze geolocalisatie. Met vriendelijke groeten, Vwbouw
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Kooigem
Graag had ik een systeem willen plaatsen in mijn bedrijfswagens voor rit registratie. Dit zou o.a. gebruikt worden om de buitendienst en de rapportering beter op te volgen. Graag een offerte voor installatie in drie bedrijfswagens;
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Huizingen
Het aantal voertuigen dat we willen uitrusten met dit systeem hang af van de prijsofferte. We wensen in totaal een 10 tot 20 tal wagens met dergelijk systeem uit te rusten. Voor de bestelwagens zal dit voornamelijk dienen voor de lokalisering van de voertuigen en riteregistratie. De bedrijfswagens zouden we willen uitrusten met een systeem om de buitendienst op te volgen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in herzele
We wensen graag een offerte voor een track & trace systeem . Dit om ons de mogelijkheid te gene onze voertuigen te lokaliseren en ons personeel op te volgen. het gaat in totaal over 7 voertuigen: 3 bestelwagens, een kleine vrachtwagen en twee bedrijfswagens.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Tielt
We hebben in ons bedrijf een 4 vertegenwoordigers, dus zullen we dit track systeem eerst willen invoeren op een 4 tal wagens en 2 vrachtwagens. Later willen we eventueel overgaan op de uitrusting van de rest van onze wagens. dit zijn er in totaal een 14-tal. ik wens deze vooral voor een beter transport te regelen en opvolging van onze buitendienst.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Westerlo
Ik heb momenteel een wagenpark van 3 lichte vrachtwagens. Is het mogelijk een offerte op te maken voor een kostprijs om deze uit te laten rusten met een voertuiglokalisatiesysteem. Ik wens graag een offerte te zien van de verschillende toepassingen.
Voertuiglokalisatie
Brussel
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Brussel
Momenteel hebben we 8 bedrijfswagens die we met dergelijk systeem willen uitvoeren, later kan dit eventueel ook nog uit gebreid worden naar 10. Ik wens een systeem dat ons in staat stelt onze voertuigen op elk moment te lokaliseren om zon ons transport en rapportering te optimaliseren.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Aarschot
Graag een offerte van track en trace voor 2 vrachtwagens en 1 camionette.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Track en trace voor een bedrijf in Linkebeek
Graag een offerte van track en trace. Deze hadden we graag uit willen proberen op 1 voertuig. Zodra het werkt en we er tevreden over zijn hadden we willen uitbreiden op 6 voertuigen. Hartelijk dank voor de offerte.

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie