Alarmsysteem buitensirene

Geef inbrekers geen kans, vergelijk offertes voor uw eigen alarmsysteem

Uw huis en gezin optimaal beschermen? Kies voor een alarm. Het is het beste afschrikkingsmiddel tegen dieven en er bestaan modellen voor elk budget. Zo bewaakt u niet alleen uw eigendom, maar ook de personen die u het meest dierbaar zijn. En dat veilige gevoel is onbetaalbaar!

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een alarmsysteem vergelijken

 
* 1. Welk type alarmsysteem wenst u?
 
 
* 2. Welk type gebouw wenst u te beveiligen?
 
 
* 3. Welke oppervlakte dient beveiligd te worden?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Alarmsysteem buitensirene: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarm en camerabewaking voor een woning in Oosterzele
Graag contact voor het plaatsen van een alarm en camerabewakingsysteem. Alarm voor een goed 150m² oppervlakte en graag 2 camera's, voor en achterzijde van het huis.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Mol
We hebben een alarmsysteem dat er al 13 jaar ligt. Het is voorzien van bekabeling en al. Moet alleen vervangen worden. Graag vrijblijvende offerte.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Bewakingscamera's met sensoren voor een woning in Everberg
Ik had graag de oprit voor de garage van mijn privéwoning beveiligd met sensor die geluid voortbrengt alsook een camera aan de voorkant en voordeur van mijn privéwoning. Ik heb reeds een alarmsysteem voor binnenbewaking. De sirene moet zowel binnen als buiten hoorbaar zijn.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Weverik
Ik verkies een alarm met buiten sirene. Graag had ik verder advies verkregen over welke type alarmsysteem het beste is aangepast aan mijn type woning. Ik ben het gemakkelijkste bereikbaar tijdens de dag.
Alarmsysteem
Brussel
Alarmsysteem voor een woning in Oudergem
bedaard alarmsysteem met: - centrale met telefoonkiezer, zowel voor sensoren met draden als draadloze sensoren - drie bedieningspaneeltjes - 4 sensoren, dual RF/IR, geschikt voor kleine huisdieren - binnensirene - buitensirene, sabotage veilig. Bedrading is reeds aanwezig.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Kaster
Het betreft een gerenoveerde woning waar ik reeds alle bekabeling voorzien heb. Uit te voeren : 9 detectiepunten, centrale, 2 bedieningsklavieren, buitensirene, binnensirene, 2 branddetectoren

Zou het niet fijn zijn mocht u uw deur achter u toe trekken met de zekerheid dat u uw eigendom en uw spullen veilig achterlaat? Er zijn in België per dag zo'n 275 inbraken en dit aantal neemt enkel toe. Bescherm uw thuis daarom met een alarmsysteem. Dien vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van enkele leveranciers.

Er zijn verschillende alarminstallaties die ingezet kunnen worden voor inbraak- en diefstalbeveiliging en preventie. En elk alarmsysteem heeft zijn voordelen. Of u nu kiest voor een draadloos beveiligingssyteem, infraroodbeveiliging, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders of bewegingssensoren,... Laat u bij uw keuze zeker bijstaan door een specialist. Deze kan u ook informeren over de premies en subsidies waar u recht op heeft.

Bescherm huis en gezin, plaats een alarm