Afhandelen binnenkomende oproepen

Ontdek wat een callcenter voor u kan doen

Callcenters zijn een zegen voor uw bedrijf. Tal van opdrachten doen ze:
  • Goedkoper
  • Sneller
  • Professioneler
dan uw eigen personeel. Prospectie, marktonderzoek of helpdesk? Het is allemaal mogelijk. Meer weten? Vraag meer informatie aan onze callcenters.


Offertes aanvragen

Ik zoek een callcenter (inbound, outbound)

 
* 1. Welk type callcenter opdracht wenst u?
 
 
* 2. Wat is uw doelgroep?
 
 
* 3. Welk budget voorziet u voor de callcenter opdracht?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Afhandelen binnenkomende oproepen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter (inbound, outbound)
Brussel
Callcenter te Brussel
Ik ben opzoek naar een callcenter die me kan helpen met de volgende zaken: - Handeling en versturen van 3000 brieven via de post - Telefonische opvolging van die 3000 brieven om afspraken in te plannen en prospectie te doen, en de mensen zo bij een makelaar te krijgen. Het is belangrijk dat alles tweetalig behandeld kan worden. Het gaat om een bedrijf dat actief is in de levensverzekering.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Callcenter te Vlierzele
Wij willen een callcenter die naar bedrijven kan bellen voor een afspraakplanning. Wij zijn een bedrijf dat actief is in de bouw. Dit zal door heel België zijn en zowel Franstalig als Nederlandstalig.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Callcenter te Halle
Wij zijn een bedrijf dat actief is in het moderniseren en veranderen van liften. De bedoeling van de callcenter is dat de binnenkomende gesprekken worden afgehandeld binnen en buiten de werkuren. Het zijn dan ook klanten in omgeving Brussel, Waals-Brabant en Vlaanderen. Ze zijn zowel Nederlandstalig als Franstalig.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Callcenter te Lokeren
Wij zijn opzoek naar een offerte voor een callcenter. Het is voor een bedrijf dat actief is in de metaalsector. Het doelgroep zijn dan voornamelijk bedrijven. Het doel is dan afspraakplanning met de bedrijven. Dit zal voor nu in Vlaanderen zijn hierna ook in Wallonië.
Callcenter (inbound, outbound)
Brussel
callcenter voor een bedrijf in Brussel
Wij leveren het callcenter een lijst aan van bedrijven bedrijfsnaam en tel nr. De bedoeling is via korte enquête volgende info te bekomen In volgorde van belangrijkheid 1 Werkt het bedrijf met buitendienstmedewerkers servicemedewerkers Zo ja hoeveel 2 Wie is verantwoordelijk voor deze mensen binnen het bedrijf Naam, tel en email indien mogelijk 3 Werkt buitendienst vandaag digitaal Zo ja met wat 4 Mogelijk extra vraag Zoals je kan lezen, geen commercieverkoops gesprekken. Simpelweg enquêteren Doel ongeveer 10.000 bedrijven Periode Tussen 2007 en 1508 Gezien het om een eenvoudig tel gesprek gehad had ik hiervoor graag een aangepaste offerte. We hadden deze graag vergeleken met concullegae callcenters dus graag meteen jouw beste prijs gezien snelle beslissing prijs opgebouwd per schijf van 1000 bedrijven Bedankt voor snelle opvolging mvg
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Afspraakplanning voor 3 vertegenwoordigers voor 15 afspraken B2B
We zoeken een callcenter voor teleprospectie en afspraken te plannen voor 2 à 3 vertegenwoordigers. We wensen 15 prospectie agenda afspraken per week per verkoper.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Afsprakenplanning voor een bedrijf in Gent
Graag offertes van een callcenter. Mijn bedrijf bestaat een goede 6 jaar. Ik had graag via een script die ik kan meeleveren bedrijven willen laten contacteren voor een afspraak. Vlaanderen, Nederlandstalig Brussel. Sector ICT.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Afsprakenplanning voor een bedrijf in Mechelen
Graag een offerte voor afspraakplanning. We zijn actief in de inrichting van bedrijfsvoertuigen en onze doelgroep bestaat dan ook uit alle bedrijven die een wagenpark hebben. We wensen aan prospectie te doen in heel België, zowel Frans als Nederlandstalig. We hebben momenteel geen database die we wensen te gebruiken.
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Callcenter voor een bedrijf in Kortrijk
We krijgen pakken adressen binnen via ons mail, van mensen die geïnteresseerd zijn voor een nieuwbouw. We zijn nu op zoek naar een callcenter die hierin de eerste selectie kan maken, uitzoeken waarin de mensen geïntereseerd zijn en vervolgens doorsturen naar ons kantoor in Antwerpen of Kortrijk.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Callcenter voor outsourcing telefoonservice , bedrijf in Berchem
Beste graag contactnamen ivm outsourcing telefoonservice. Onze klanten zijn bijna allemaal Nederlandstalig.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Prospectie voor een bedrijf in Aalst
De huidige website zal binnenkort veranderen. We zijn een bedrijf dat vooral grote internetopdrachten doet; ook maken wijn mobile app's . onze doelgroep bestaat uit alle bedrijven , zowel Kmo's en grote bedrijven , in Vlaanderen. gelieve geen Franstalige bedrijven te contacteren.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Afspraakplaning voor bedrijf in Knesselare
We zijn een bedrijf dat zich vooral bezighoud met het maken van kasten en meubels, zowel professioneel als particulier. We zijn nu op zoek naar een callcenter om nieuwe afspraken te genereren.
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Callcenter voor datacleaning, bedrijf in Kortrijk
het kader van het updaten en cleanen van onze databestanden. Graag uw prijsofferte hiervoor. Bedankt voor een snelle reactie.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Call center afsprakenplanning voor een telecombedrijf in Vlaams-Brabant.
We hebben een interne call center. We hadden nu graag de mogelijkheden geweten van externe call centers. We doen aan afsprakenplanning b2b en b2c. Graag een offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Callcenter voor prospectie naar zonnepanelen, Oost-Vlaanderen
Voor het contacteren en prospecten naar zonnepanelen om de agenda's van onze energieadviseurs aan te vullen.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Prospectie voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
Wij zouden graag een callcenter contacteren die voor ons prospectie en afspraakplanning kan regelen. Onze website is momenteel niet bereikbaar maar zal weldra weer online zijn. Gelieve uw offerte en verdere informatie per mail op te sturen.
Callcenter (inbound, outbound)
Brussel
Afsprakenplanning voor een bedrijf in Brussel.
Graag een offerte van een callcenter. Ik wens graag een callcenter om B2B afspraken in te plannen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Call center voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag weten of het mogelijk is om met een call center te gaan werken. Ik biedt afslankproducten aan particulieren. Nu zou ik graag meer leads willen creëren van klanten. Hetzij door afspraken maken met de klant, die kan langskomen om producten te bekijken etc. Voor verdere informatie kan u contact met me opnemen.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag call center B2B voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Er moeten afspraken gemaakt worden met bedrijven voor onze verkoper. Provincies: Oost-Vlaanderen en deel Vlaams Brabant. Graag een voorstel. Bedankt.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Afsprakenplanning B2C voor een bedrijf in Antwerpen.
Wij zitten in de vastgoed. We zouden graag een offerte willen ontvangen van een callcenter. De bedoeling is om afspraken te nemen met particulieren. We hebben nog geen ervaring met callcenters, dus geen idee wat voor budget er voor over moet zijn.
Callcenter (inbound, outbound)
Brussel
Call center voor een bedrijf in Brussel.
We hebben in het verleden al met enkele call centers gewerkt voor afsprakenplanning. Nu willen we kijken wat andere call centers kunnen bieden. Het betreft callcenter B2B. Graag een offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Afsprakenplanning voor een immobilien in Brugge.
Ik wil graag een offerte ontvangen van afsprakenplanning van een call center. De afspraken zullen B2C zijn. Het is te zien wat de call centers kunnen aanbieden om te kunnen bepalen welk budget ik er voor over zal hebben. Bedankt voor de offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Offerte callcenter B2B voor een bedrijf in Antwerpen.
Omdat de concurrentie groter aan het worden is, zijn wij aan het overwegen om een call center te gaan inschakelen. De call center zal dan afspraken inplannen met de bedrijven. B2B outbound. Graag een offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Call center voor een bedrijf in oprichting in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van een callcenter. Het gaat om outbound gesprekken. Afspraken planning, creeëren van leads. Het zal om B2B afspraken gaan.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Call center outbound voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Wij zitten in de elektrotechniek en verlichting. Ik wil graag een vrijblijvende offerte van een call center outbound. Het gaat om afsprakenplanning B2B. Alvast bedankt.

Een Callcenter kan u op vele manieren helpen. Door verschillende telefoonnummers, oude klanten en prospects op te bellen kunnen ze een hele boel leads voor u generen. Afhankelijk van wat u nodig hebt vertrouwt u beter op het ene of het ander callcenter.

Maar wat kost dat nu zo'n Callcenter? Alles hangt natuurlijk af van uw opzet. Een boost voor uw verkoopcijfers door aan cold calling te doen kan een hele boel leads, en nieuwe klanten, opleveren. Maar dit vraagt ook meer telefoontjes om rendabel te zijn. De prijs en ROI van een callcenter zijn afhankelijk van uw noodzaak en de doelstellingen van uw marketingactie. Voor meer informatie, vul bovenstaand formulier in en ontdek de voordelen van een Calllcenter. U ontvangt snel meerdere offertes van verschillende Callcenters en vergelijkt zelf rustig de prijzen en formules.

Nood aan nieuwe klanten? Schakel een callcenter in