Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Zonnepanelen voor particulier: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonnepanelen voor particulier-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Aalst
Ik wil zonnepanelen plaatsen op mijn dak. Het is deels hellend en deels plat dak. Het dak is 10 meter breed. Huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Landen
Graag wens ik een offerte voor zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend dak, opp. +30m, zuidgericht lijkt me het, 3 personen. Wanneer ligt aan het nut.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Kortenaken
De panelen worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar het zuiden. Onze huishouden bestaat uit 4 personen .
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Zoersel
Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 90 zoeken wij zonnepanelen. We hebben een hellend dak met dakpannen en verbruiken met 4 personen stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak ? Dank u.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Halle
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend zadeldak met leien, zuidgericht, opp. +35m. Voor volgend jaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen in Antwerpen gezocht
Beste, Als eigenaar van een rijwoning met een gevel van 5m breed, zoeken wij zonnepanelen. De woning is van 1940. Op het dak liggen dakpannen ( af in november) en wij verbruiken per maand 140 aan stroom. Wij wonen hier met 2 personen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte. Dank u.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Achel
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak(40m) of hellend dak beschikbaar, 3 personen, plaatsing ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Aarschot
We zijn eigenaar van een dakpannen dak van 50m2 Dit ligt op het oosten gericht. Kan u ons contacteren voor het uitwerken van een mooie offerte. Dank u.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Montenaken
Eigenaar. Huis is van 1978. Vrijstaande woning. 5700 kilowatt.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning te Kaprijke
Zonnepanelen voor een woning te Kaprijke. Eigen woning, het dak bestaat uit pannen. Ons jaarlijks verbruik komt op 4000kwH. Bedankt voor uw prijsofferte.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Oostkamp
Dit is een zuidelijk gericht dak met sneldek pannen. Een afspraak ter plaatse is mogelijk na telefonisch contact. Liefst na 17u.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Lokeren
Ik heb een dak in leisteen waarvan de achterkant naar het zuiden is gelegen. Aangezien dat hier reeds een zonneboiler is geplaatst vermoed ik dat dit zeer geschikt is voor de plaatsing van zonnepanelen. Ik wens mijn jaarverbruik is momenteel ongeveer 5000kw. Het totale dak aan de zuidkant is meer dan 100m, maar hier zit nog een dakkapel in en uiteraard de thermische panelen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Gingelom
Graag een offerte van zonnepanelen en zonneboilers voor mijn woning. Het gaat om een dak van 30m.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Lummen
Ik heb een gewoon puntdak van een 12x4m gericht naar het zuiden. De dakbekleding zijn dakpannen. Ik betaal momenteel om de maand zo'n 200 aan energie. Ik wens de prijzen voor de plaatsing van zonnepanelen te vergelijken en wil ook graag weten in welke periode ik deze zou kunnen terugverdienden
Zonnepanelen
Geen regioAanvraag zonnepanelen op het dak en eventueel in de tuin
Ik heb een Vlaams hoevedak, er zal veel moeten in stukken gewerkt worden. En ook nog in de tuin wens ik eens de mogelijkheden te bekijken voor zonnepanelen. Graag een afspraak om een en ander ter plaatse te kunnen bekijken en uitleggen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Adinkerke
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen. Enkel voor het elektriciteitsverbruik. We hebben 2 hellende daken waar de zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Bedankt voor de offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning Oost-Vlaanderen.
Ik begin in decmber/januarie aan grote verbouwingswerken. Het dak is niet naar het zuiden gericht maar ik heb wel een groot stuk weiland. Dit stuk land ligt zeer dicht bij mijn huis en is bijna volledig open.
Zonnepanelen
Waals Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Waals-Brabant
De panelen kunnen begin 2013 geplaatst worden. Het gaat hier over een schuin dak van ongeveer 90m2 met een hellingsgraad van 33 en gericht op het zuiden. Er moet echter ook plaats overblijven voor thermische panelen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van zonnepanelen en zonneboilers. We hebben een groot plat dak van ongeveer 150m. Nu heb ik het dak niet van boven gezien en weet niet exact hoeveel panelen er geplaatst kunnen worden. Het is net een nieuwe woning voor ons, dus ik zou niet weten hoeveel elektriciteit we verbruiken.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een nieuwbouwwoning in Gent.
Ik ben op zoek naar iemand die zonnepanelen en thermische panelen kan instaleren op ons nieuwe huis. De bouw zou in een periode van 3 tot 6 maanden af moeten zijn. In het platte dak zitten 3 koepels langs de buitenzijde.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Antwerpen.
Graag een offerte van zonnepanelen. Het gaat om een plat dak met meer dan 100m beschikbare oppervlakte. Alvast bedankt voor de offerte!
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Antwerpen.
We wonen nu 1 jaar in ons nieuwbouw woning. Het plat dak beschikt over 20m-50m oppervlakte. Graag een offerte van zonnepanelen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvulling zonnepanelen in Oost Vlaanderen
Vorig jaar heb ik een negental zonnepanelen laten instaleren. Ik ben hier zeer tevereden over en zou graag een tiental willen bij instaleren. Verder ben ik geintreseerd in toepassingen van zonneboilers.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Sint-Katherina-Lombeek
Ik heb een nieuw woning aangekocht, daar zou ik graag zonnepanelen willen plaatsen. Er is plaats genoeg voor 12 zonnepanelen. Graag een offerte.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van zonnepanelen. Beschikbare oppervlakte ligt tussen de 20m-100m. Bedankt voor de offerte!

Zonnepanelen voor particulier

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex geeft meteen een goed zicht op een dienst die we niet vooraf kenden. We kunnen dis zeer s..."

J. Paulussen

"Bonjour, votre service est parfait. MERCI."

M. Hennico


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.