Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Zonnepanelen plaatsen: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonnepanelen plaatsen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Halle
Ik heb een woning van 1938 met een pannendak. Ik wens hier zonnepanelen te plaatsen maar verbruik is wel nog niet opgemeten, alsook de oppervlakte. Het dak waarop ik de zonnepanelen ga plaatsen is wel zuidoost gericht
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Haaltert
Ik zoek een offerte voor het plaatsen zonnepalen op een woning van de jaren 60. Het dak wordt vernieuwd met nieuwe dakpannen. Zadeldak waarvan de achterkant zuidelijk gericht.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Kappellen
Ik wens de panelen te plaatsen op een losstaande garage van +- 100m≤. Hier staan wel bomen rond maar de zuidkant is open . Roofing dak. Woning van 91. +- 8000kw verbruik. Zonnepanelen los van het netwerk.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op plat dak
De klant wenst fotovoltaÔsche panelen plaatsen op zijn plat dak te Lochristi op een dak van ruim 100m2. Het is een gezinswoning (4 personen). Er is enkel 1 koepel op het dak er zijn geen schaduw zones. De klant is best te bereiken na 17u.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Neerpelt
Ik heb al zonnepanelen liggen voor 4000Kwh. Ik wil er voor 2500Kwh extra bijleggen. Totaal 6500Kwh uiteindelijk. Er ligt een goede 10ŗ11m≤ vrij om deze erbij te plaatsen. Graag afspraak.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen offerteaanvraag voor een textielzaak.
Ik heb al een aantal offertes ontvangen van een aantal zonnepanelen leveranciers. Die gaven aan dat het mogelijk is om 48 tot 52 zonnepanelen te plaatsen op het platte dak. Graag wens ik meerdere offertes aan te vragen om zo een prijsvergelijking te maken. Alvast bedankt.
Zonnepanelen
Antwerpen
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning in Antwerpen.
Graag wil ik een offerte zonnepanelen ontvangen voor een opbrengstwoning in Antwerpen. Hoeveel stroom moet ik verbruiken om in aanmerking te komen voor zonnepanelen? Er zal 80m≤ beschikbare oppervlakte aanwezig zijn op het platte dak.
Zonnepanelen
Limburg
Offerteaanvraag voor complete zonnepaneelinstallatie, Limburg
Graag een offerte van een complete zonnepaneelinstallatie, inclusief overzicht van de subsidies en kosten. Wij betalen maandelijks zo'n 100 euro aan elektriciteit en komen ongeveer toe op het einde van het jaar. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Structuur en installatiemogelijkheden, Oost-Vlaanderen
We hebben op het gelijk vloer een zaak boven een appartement, we hadden willen bekijken met de oppervlakte die we hebben wat we kunnen winnen. Graag hadden we geweten waar we de zonnepanelen kunnen plaatsen, hoeveel het ons zou kosten en wat we hierbij zouden uitsparen op termijn. Bedankt.

Zonnepanelen plaatsen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden over reacties en efficiency van het platform."

J. Panken

"Lekker eenvoudig en minder werk voor mij."

T. De Brabandere


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.