Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Zonnepanelen offerteaanvraag: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonnepanelen offerteaanvraag-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Lanaken
We zijn eigenaar van een rijwoning van 1954. Onze gevel is een 8,5m. We zoeken zonnepanelen voor ons dakpannen dak. We hebben een stroomverbruik van 3500 kilowatt per jaar met ons 2. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Offerte voor zonnepanelen te Gent
Als eigenaar van een rijwoning met een 7 m gevel zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Wij betalen 200€ aan gas en stroom per maand. Wij wonen hier met 2 personen. We hebben een plat dak met epdm afwerking. Dit dak is zeker 70ēm. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Kerksken
Beste, Ik zoek offertes voor zonnepanelen. Ik ben eigenaar van de rijwoning van de jaren 60. De gevel is 10m. Nieuw dakpannen dak is net aanwezig. We betalen 180€ per maand aan gas en stroom. We zijn voorlopig met 2 personen. Kan u mij contacteren voor een plaatsbezoek. Met vriendelijke groeten, Steven
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Lot
We hebben een hellend dak en een plat dak, van +- 150 mē, we zouden hier op zonnepanelen willen laten plaatsen. Graag had ik hier voor een offerte gewenst.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen gezocht te Lochristi
We zijn eigenaar van deze woning. We hebben wel geen idee van het stroomverbruik. Doch wensen wij op deze halfopen bebouwing zonnepanelen te overwegen. Kan u ons bijgevolg contacteren voor een mooie offerte ? Dank u.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Aarschot
We zijn eigenaar van een dakpannen dak van 50m2 Dit ligt op het oosten gericht. Kan u ons contacteren voor het uitwerken van een mooie offerte. Dank u.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Lovendegem
Ik zal mijn dak eerst isoleren en vervolgens denk ik eraan op zonnepanelen te plaatsen. Ik heb momenteel een plat roofing dak met een vrije ruimte van ongeveer 100mē. De roofing zal binnenkort vervangen worden door epdm. Plaatsing van de panelen kan ten vroegste binnen 4 a 6 maanden. Afspraak ter plaatsen voor een gerichte offerte op te maken is nu echter al mogelijk.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Londerzeel
Graag een offerte voor een zonnepaneleninstantie. Ik heb een zuid tot zuidoostelijk gericht dak met gewone dakpannen als bekleding. Ruw geschat is de beschikbare oppervlakte tussen de 20 en de 25mē. Hier staat wel nog een velux in van +- 1mē. Omdat ik hier minder dan een jaar woon kan ik enkel het verbruik geven van mijn vorige woning. Dit was van 2009-2010 ;2172 kw. Ik ben echter van plan met deze panelen ook water te verwarmen en in de winter eventueel elektrisch bij te verwarmen. Is het mogelijk om hierover wat meer informatie te geven alsook over de winst die ik zal maken om mijn energierekening.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Elke-Nazareth
We zouden graag willen nakijken welke mogelijkheden er bestaan om ons bedrijf op groene stroom te laten draaien. Hiervoor wensen we graag een offerte voor de installatie van zonnepanelen. Ik heb een dak van ongeveer 1500m2 maar door de schaduwplekken zal de beschikbare opp tussen de 1000-1200m2 liggen. We zijn actief in de aanmaak van verwarmingstoestellen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een architect in Gentbrugge
Het platte dak is in totaal 170 m2 gericht naar het zuiden. We hebben ook nog een hellend dak van een kleine 100m2 maar we wensen hier voorlopig geen panelen op te plaatsen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning Oost-Vlaanderen.
Ik begin in decmber/januarie aan grote verbouwingswerken. Het dak is niet naar het zuiden gericht maar ik heb wel een groot stuk weiland. Dit stuk land ligt zeer dicht bij mijn huis en is bijna volledig open.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een dak met veluxramen, Antwerpen
Ik heb enkele veluxramen in mijn dak zitten, 2 grote en 1 kleine. Daarom dat ik even zou willen nakijken of het rendabel is voor mij om zonnepanelen te laten plaatsen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Antwerpen.
We wonen nu 1 jaar in ons nieuwbouw woning. Het plat dak beschikt over 20mē-50mē oppervlakte. Graag een offerte van zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Sint-Katherina-Lombeek
Ik heb een nieuw woning aangekocht, daar zou ik graag zonnepanelen willen plaatsen. Er is plaats genoeg voor 12 zonnepanelen. Graag een offerte.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van zonnepanelen. Beschikbare oppervlakte ligt tussen de 20mē-100mē. Bedankt voor de offerte!
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Limburg.
Graag een offerte van zonnepanelen. Het dak is hellend en heeft een beschikbare oppervlakte van ongeveer 50mē. Jaarlijks verbruiken we 6000Kwh aan stroom. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Vlaams-Brabant.
Op het hellend is naar schatting 70mē beschikbaar om zonnepanelen te plaatsen. Om de 3 maanden betalen we €600,- aan elektriciteit. Graag een offerte van zonnepanelen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van zonnepanelen en zonneboiler. Het hellend dak is 8op4m, daartussen zit een schouw en dan is er weer 2op8m ruimte voor zonnepanelen. We verwarmen met elektriciteit en jaarlijks verbruiken we 4500KWh.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Fotovoltaïsche panelen voor klant uit Oost-Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar een installateur van fotovoltaïsche zonnepanelen. Bedankt voor uw offerteopgave. Wij wensen deze spoedig te laten installeren.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor tandartspraktijk te Antwerpen
Wij zijn op zoek naar meer informatie voor het installeren van zonnepanelen. Wij zijn nu klant bij Nuon en betalen maandelijks 172 euro voor onze elektriciteitsfactuur en 120 euro voor aardgas. Bedankt voor uw offerte.
Zonnepanelen
Limburg
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning regio Hasselt.
We zijn bijna klaar met de verbouwingen en zouden graag nu al een offerte willen ontvangen van zonnepanelen. Beschikbare oppervlakte is 50ā60mē.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een garage in Antwerpen
Via via heb ik te horen gekregen dat het mogelijk is om je dak te laten verhuren en zonnepanelen te plaatsen. We hebben net een vernieuwd hellend dak van 12mx50m. Beschikbare oppervlakte is meer dan 500mē. Graag vrijblijvende informatie over de zonnepanelen en de mogelijkheden daarvan.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen na vernieuwing dak
Vernieuwen bestaand dak voor een rijhuis, 5m breed. Hierna zouden we er eventueel zonnepanelen willen op laten installeren. Bedankt voor uw offerteopgave.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor particulier uit Antwerpen
Graag uw offerte en eventuele installatie voordat de subsidies gaan dalen vanaf 1 augustus.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte installeren zonnepanelen
Wij wensen voor 1 augustus zonnepanelen te laten installeren. Bedankt om spoedig met ons contact op te nemen.

Zonnepanelen offerteaanvraag

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden. Ik kreeg snel een eerste telefoontje en heb een afspraak gemaakt. Dank voor de hulp."

A. Fobe

"Interessante dienstverlening, want dankzij Bobex bespaar je veel tijd. Zo moest ik niets van op..."

C. Luyckx


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.