Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Zonne-energiesysteem prijsofferte: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonne-energiesysteem prijsofferte-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Lanaken
We zijn eigenaar van een rijwoning van 1954. Onze gevel is een 8,5m. We zoeken zonnepanelen voor ons dakpannen dak. We hebben een stroomverbruik van 3500 kilowatt per jaar met ons 2. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Zoersel
Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 90 zoeken wij zonnepanelen. We hebben een hellend dak met dakpannen en verbruiken met 4 personen stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak ? Dank u.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Kaprijke
Geachte, Als eigenaar van een 3gevel woning van de jaren 80 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Wij wonen hier met 3 personen en we verbruiken een 230€ per maand aan enkel stroom. De panelen moeten op een plat dak komen met enkele lichtkoepels. Kan u mij contacteren voor een plaatsbezoek en offerte bijgevolg. Mvg, Liza.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Overpelt gezocht
Ik ben eigenaar van vrijstaande woning van 2005. Met een plat dak van zeker 70m². 120€ aan gas en stroom. Ik woon hier alleen en zoek nu offertes voor zonnepanelen. Kan u mij contacteren voor een eventueel bezoek.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Perk
Beste, Het betreft een hellend dak met dakpannen (+/- 100m², 1dakvenster, zuidelijk gericht dak). Ons elektriciteitsverbruik bedraagt +/- 7500 kW op jaarbasis en wij zijn eigenaar. Kan u ons contacteren met een mooie offerte voor zonnepanelen. Een plaatsbezoek kan.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen in Opglabbeek
We zoeken enkele offertes om zonnepanelen op ons dak te plaatsen. De woning is van 2013, het is een vrijstaande woning van. Wij verbruiken ongeveer 4000 kilowatt per jaar. We hebben 2 kinderen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Maaseik
Het gaat om een nieuwbouw woning waarvan de ruwbouw compleet zal zijn tegen november 2013. De plannen zijn reeds af en eventueel beschikbaar na telefonisch contact. Het gaat over een woning met meerdere hellend vlakken maar ik wens enkel de zuidgevel 24m², zonnepanelen te laten plaatsen. Deze oppervlakte is volledig beschikbaar en er zijn ook geen directe schaduwplekken. We zullen in deze woning met 4 mensen, 2 volwassenen, wonen. De bekleding zal uit natuurlei bestaan.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Erembodegem
IK wens graag een prijsopgave voor de instalatie van een zonne-energiesysteem op ons bedrijfsgebouw. Ik heb een licht hellend dal waarvan de grootte tussen de 3000 en de 4000m2 zal liggen. Ons jaarlijks energieverbruik is 1.2 megawatt. gelieve mij telefonisch te contacteren om ter plaatse een afspraak vast te leggen. Ikzelf ben verantwoordelijk voor de gebouwen en zal deze prijsoffertes voor leggen aan de directie . Deze zullen dan een leverancier kiezen om hiermee verder te gaan.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een landbouwbedrijf in Gistel
Ik wens deze panelen te plassen 2013. We houden een landbouwbedrijf open maar zullen deze panelen ook gebruiken voor privégebruik. Het dak bestaat uit golfplaten en is ongeveer 40x20m groot, licht hellend naar het zuiden. Er zitten wel enkele doodschijnplaten in dus de beschikbare oppervlakte is misschien wat kleiner. Vorig jaar hadden we een verbruik van 10627 kw. Graag een gerichte offerte met verdere informatie over de installatie , dank u.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Boechhout
Ik ben momenteel bezig met de bouw van een nieuwe woning en wens graag uw advies voor welke voorzorgen ik zou moeten nemen voor het plaatsen van zonnepanelen. Vervolgens wens ik deze dan ook door u te laten zetten. De woning zal een zadeldak hebben waarvan de zijkant , 140-150m2, naar de zuidkant zal gericht zijn. Hier komen wel enkele veluxen in.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Tisselt
Graag om te plaatsen in de lente van 2013. We hebben een plat dak van 3x5 m, gemaakt in rubber EPDM laag. We verbruiken vrij veel energie, hebben een warmtepomp en wonen in totaal met 4 mensen in het huis.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Halle
Ik heb een overlegdak met metalen dakpannen. Is het mogelijk om hier zonnepanelen op te plaatsen. Het is Naar het zuiden gericht met een oppervlakte van ongeveer 100m2 en goed geïsoleerd. Wij wonen hier met twee mensen in.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in West-Vlaanderen
Wij zoeken een zonneboiler voor ons warm water. Voor de tweede opitie ,combinatie warm water en verwarming, mag eventueel een aparte offerte worden opgemaakt. We hebben een hellend dak met twee volledig zuivere vlakken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een praktijk/woning in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van zonnepanelen. Ik heb een hellend dak van 80m². Maar daar zit de velux nog op. Denk dat een afspraak wel nodig is. Vriendelijk bedankt voor het contact.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor bandecentrale in Limburg, instalatie op de grond
Ik begin een bandencentrale en heb hiernaast een wie van ongeveer 4 hectare waar ik zonnepanelen zou willen instaleren. De installatie zou moeten gebeuren op de grond. Op dit moment heb ik nog geen btw nummer. Indien mogelijk zou ik de instalatie nog dit jaar rond willen hebben.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een garage in Antwerpen
Via via heb ik te horen gekregen dat het mogelijk is om je dak te laten verhuren en zonnepanelen te plaatsen. We hebben net een vernieuwd hellend dak van 12mx50m. Beschikbare oppervlakte is meer dan 500m². Graag vrijblijvende informatie over de zonnepanelen en de mogelijkheden daarvan.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een garage in Halle
Graag een offerte zonnepanelen voor onze garage in Halle. Het plat dak bevat 48m² beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Zonnepanelen
Antwerpen
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning in Deurne
Graag een offerte zonnepanelen voor mijn woning in Deurne. Het maximaal beschikbaar oppervlakte om de zonnepanelen te plaatsen zal rond de 20m² zijn.
Zonnepanelen
Antwerpen
Offerteaanvraag zonnepanelen voor woning in Arendonk
Graag een offerte zonnepanelen voor mijn woning in Arendonk. Het hellend dak is ongeveer 7mx6m. Het beschikbare oppervlakte zal iets meer dan 35m² zijn om de zonnepanelen te kunnen plaatsen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor platte daken in Beveren-Waas.
Graag had ik een offerte willen ontvangen van zonnepanelen. Het gaat om 2 half hellend platte daken. Het 1ste dak is 10mx5m en het 2de dak is 12mx4.5m.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor woning in Turnhout.
Graag wil ik de prijzen weten van het plaatsen van zonnepanelen. Beschikbare oppervlakte zal ongeveer 6m bij 4m zijn. Het gaat om een hellend dak dat zuid gesricht staat.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Deurne.
Graag een offerte voor zonnepanelen voor mijn woning in Deurne. Het hellend dak bevat circa 40m² beschikbare oppervlakte.
Zonnepanelen
Limburg
Offerteaanvraag zonnepanelen voor privéwoning.
Ik wens een offerte te ontcangen voor een woning in Hoeselt. Er is circa 190m² beschikbare oppervlakte aanwezig.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen en zonneboilers voor klant in Vlaams Brabant
Wij zijn net klaar met de afbetaling van ons huis en wensen hierin verder te investeren. We wensen eerst offertes met elkaar te vergelijken, maar is daarna zeker geïnteresseerd in installatie. Mijn voorkeur gaat uit naar zonnepanelen met ronde buizen, aangezien deze een hoger rendement zouden hebben, en we zijn verder ook ook geïnteresseerd in zonneboilers.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte PV zonnepanelen, Oost-Vlaanderen
Graag wat informatie alsook een prijsofferte voor het plaatsen van PV zonnepanelen. Wij verwachten binnenkort onze afrekening, vanaf dan kan ik u ook meedelen hoeveel we ongeveer verbruiken op jaarbasis. Alvast bedankt.

Zonne-energiesysteem prijsofferte

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima en vlot. Goede opvolging van binnenkomende offertes via Bobex en nadien omtrent selecti..."

"Na het invullen van de aanvraag voor IT-services op bobex.be kwamen al vlug reacties van levera..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.