Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Zoldervloer isoleren: Ontvang snel meerdere gratis offertesZoldervloer isoleren-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Bazel
Graag een prijsvergelijking tussen de zoldervloer en dakisolatie van een hellend dak. Er is een volwaardige zolder waar we kunnen rechtstaan. Goede 5x10m. De woning is van de jaren 60. Ik ben niet zeker of er onderdak volledig is voorzien.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
zoldervloerisolatie voor een woning in Destelbergen
Ik heb een Frans dak waarvan ik de zoldervloer wens te isoleren. Dit is een zolder die 8m breeds is en 12 m lang. Isolatie onder bestaande houtplaat. 12cm isolatie
Isolatie
Antwerpen
zoldervloerisolatie voor een woning in Geel
De zoldervloer isoleren. Deze zoldervloer bestaat uit welfsels zen er kan over rechtgestaan worden op de zolder. 134mē. Graag had ik deze maand nog de zolder geïsoleerd.
Dakisolatie
Antwerpen
zoldervloerisolatie voor een woning in Turnhout
Ik wens de vloer van een kruipruimte te isoleren. Deze is tot 1.50m hoog. Vloer uit beton of welfsels. Geen idee van de oppervlakte ik schat 30-40mē.
Isolatie
Antwerpen
zoldervloerisolatie voor een woning in Meerhout
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een volwaardige zolder. Dit is van een bungalowwoning met piramide dak. De zolder heeft een betonnen vloer en wordt enkele gebruik voor opslag . 140mē oppervlakte.
Dakisolatie
Limburg
zoldervloerisolatie voor een woning in Overpelt
We wensen een zoldervloer te isoleren . Omdat deze kamer niet gaat gebruikt gaat worden wensen we de zoldervloer te isoleren. Betonvloer met oppervlakte van +- 96mē
Isolatie
Limburg
Dakisolatie in Maasmechelen gezocht
Dakisolatie voor een hellend dak. We hebben een 8 a 9m gevel. Dit is een rijwoning van 1954. De zolder is toegankelijk. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Isolatie
Limburg
zoldervloerisolatie voor een woning in Kermt
Ik zoek een offerte voor de zoldervloer. Ik wens na de isolatie deze ruimte zal later nog gebruikt worden als opslag. De oppervlakte is 130mē.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Diepenbeek
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een volwaardige zolder. Ik wens graag zowel de opties voor vloerisolatie of hellend dak isolatie. Kamer gaat enkel gebruikt worden voor opslag. Er is een onderdak voorzien en een betonnen vloer. Oppervlakte is nooit nagemeten zowel voor de zolder als het dak.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Gent
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 2000 zoeken wij spouwmuurisolatie. De diepte van de spouw is 5cm. De gevels zijn geschilderd met speciale gevelverf. We zoeken enkele offertes om onze spouwen te isoleren.
Isolatie
Vlaams Brabant
Vloerisolatie te Keerbergen
Offerte voor het isoleren van een zoldervloer. De grootte is ongeveer 70 mē. Het huis is gebouwd in 1969.
Isolatie
Limburg
vloerisolatie voor een woning in Zelem
Ik wens een zoldervloer te isoleren. Na de isolatie wordt deze niet gebruikt. Dit is een betonnen vloer waarop de elektrische buizen liggen. +- 150mē.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Vorselaar
Wij willen onze zoldervloer isoleren. Deze zoldervloer is ongeveer 80 mē. Hij is gebouwd in 1968.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Zoldervloerisolatie voor een woning in Brakel
Ik zoek een offerte voor isolatie van een betonnen zoldervloer. Geen idee van de oppervlakte maar ik schat 100-120mē Woning van 35 jaar oud. Voorkeur voor pur . Zolder zal na de isolatie niet meer worden gebruikt.
Isolatie
Antwerpen
Zoldervloerisolatie voor een woning in Herentals
Ik zoek voor een offerte voor het isoleren van de zoldervloer. Momenteel betonplaat. Er liggen ook reeds leidingen op.
Dakisolatie
Antwerpen
Zoldervloerisolatie voor in de regio Westerlo
Ik wens de zoldervloer van mijn prive willen laten isoleren. Zolder met luik, opp. +80mē, huis van 1978.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Zwevegem
Ik wens een hellend dak te isoleren via een nokzolder en gedeelte een bovenverdieping onder het dak. Ik wens zowel de opties te bekijken voor zolderisolatie als zoldervloer isolatie.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Zoldervloerisolatie voor een woning in Bierbeek
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een kruipzolder. Hier ligt momenteel geen vloer maar eerder een vals plafond. Geen idee van de oppervlakte.
Isolatie
Limburg
vloerisolatie voor een woning in Alken
Ik zoek een offerte voor zoldervrloerisolatie. Deze zal worden gebruikt voor opslag. Momenteel een houten vloer. Woning van 2.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Zoldervloerisolatie voor een woning in Groot bijgaarden
Ik zoek een offerte voor zoldervloerisolatie. Houtskeletbouw met reeds bepleisterde dakpannen. Dus he is zeer moeilijk voor de dakpannen te isoleren. Daarom wens ik de vloer te isoleren , eventueel met pur schuim. +- 96 mē. Zolder zal niet meer gebruikt worden.
Vloerisolatie
Antwerpen
Zoldervloerisolatie voor een woning in Malle
80mē zoldervloer te isoleren. Dit is een betonnen vloer van een rommelzolder waar u in het midden kunt rechtstaan. De zolder zal enkel gebruikt worden voor opslag.

Zoldervloer isoleren

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden, nog niet beslist met wie ik ga samenwerken, het gaat wel 1 van de 4 worden."

B. Van Zundert

"We zijn tevreden en hopen nog met jullie diensten in de toekomst samen te werken. Bedankt."

E. Focquaert


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.