Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Webdesigner: Ontvang snel meerdere gratis offertesWebdesigner-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Webdesign (website design)
Vlaams Brabant
webdesign voor een bedrijf in asse
Dit is voor een bedrijf waar we binnenkort met een nieuwe tak van start gaan. Het aanbieden van zalen voor seminaries. Ik ben hiervoor op zoek naar iemand die een degelijke en overzichtelijke website kan maken waarmee we naar potentiŽle klanten kunnen trekken. Animatie is zeker nodig. Eigen beheer of beheer van de webdesigner zelf mag allebei worden voorgesteld, belangrijk is wel dat de website makkelijk en efficiŽnt kan wordne aangepast. Geen specifieke eisen que software, hierbij reken ik op uw professioneel advies. We zouden graag ten laatste tegen september van start gaan met deze site.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo voor website
Wij zijn op zoek naar iemand die een logo kan ontwikkelen voor onze website. Het bedrijf biedt online verlanglijsten aan. Deze dienst wordt gratis aangeboden en moet een groot publiek bereiken, zowel jong als oud. Iedere surfer krijgt de mogelijkheid om een verlanglijst aan te leggen, weliswaar in een beveiligde omgeving. Ook wordt een link geplaatst naar de onderneming waar men dit kan aankopen. Dit biedt ruime mogelijkheden, zoals adverteren en dergelijke. Er wordt van de leveranciers verwacht dat een concrete offerte wordt aangeboden die de kost van het ontwerp van een logo weergeeft. Bobex kwaliteitscontrole, op 19/11/2008: De klant wenst een modern logo. Een pictoraal naamlogo geniet de voorkeur. Het logo liefst niet in zwart/wit. De kostprijs van het logo is het elementaire punt op de offerte voor de klant.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij zijn heel tevreden over de Bobex diensten."

E. Van Wassenhove

"Handige website."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.