Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Vrijstaande woning: Ontvang snel meerdere gratis offertesVrijstaande woning-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zoersel
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1980, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +60mē. Liefst knauf glaswol.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een Kuringen
We hebben een vrijstaande woning met gevels van 12,20m op 13m. We zoeken enkele offertes om onze muren te isoleren via de spouw. We vermoeden dat er zeker 4cm is. Onze bakstenen zijn naakt. Kan u mij bellen
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Gits
Ik zou de spouw van mijn prive(bijbouw) willen laten isoleren. Vrijstaande bijbouw, diepte spouw 5-6cm, gevels niet bewerkt, opp. +60mē. Huis zelf is van 1930, bijbouw van 1995.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Sint-Joris-Winge
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960 ergens, diepte spouw onbekend, opp. +150mē, gevels niet bewerkt.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Herentals
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1978, diepte spouw 5cm , gevels niet bewerkt, opp. 120mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zoersel
Ik wil de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1971, diepte spouw 5-6cm, gevels niet bewerkt, opp. rond 100mē. Graag parels te gebruiken.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Kinrooi
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1990, diepte spouw 6cm, gevels niet bewerkt, opp. rond de 100mē.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Averbode
Ik wens de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1958, diepte spouw onbekend, spouw is er wel. Gevels geschilderd, opp. +120mē.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Tessenderlo
Ik wens de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1988, diepte spouw 6,5cm, gevels niet bewerkt, opp. +180mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Schilde
Wij hebben een vrijstaande woning van het bouwjaar 1962 en willen graag de spouwmuren laten isoleren. Het gaat om alle 4 de gevels van in totaal een oppervlakte +/- 250m2. De gevels zijn geverfd maar weten niet of het damp doorlatend is.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Kampenhout
We wensen spouwisolatie voor onze woning, vrijstaande. Bouwjaar is 1963. Gevels zijn geschilderd, er zou een 130mē vrij zijn voor deze werken. Diepte spouw is een 5cm. Graag snel een bezoek en offerte hiervoor.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Offerte voor spouwmuurisolatie in Halle
Ik ben eigenaar, het is een vrijstaand gebouw, oude boerderij, die zeker 150 jaar oud is, , ze is al herbouwd, en gedeeltelijk geïsoleerd, maar niet volledig (ongeveer voor de helft). Er is een spouwmuur, dikte spouw is ongeveer 7 8 cm. De muren zijn niet bewerkt. Geen bepaalde voorkeur voor materiaal.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Ekeren
Beste, Wij zijn eigenaar van een halfopen bebouwing van 1964. Nu zoeken wij enkele offertes om te kunnen vergelijken tussen spouwmuurisolatie bedrijven. Onze voorgevel is 6m en de zijgevel 9m. Deze muren zijn aan de buitenkant in gewoon naakte baksteen. Kan u mij contacteren voor een afspraak. Alvast bedankt Met vriendelijke groeten, Ludo
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Gooik
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie voor onze vrijstaande woning (wij zijn eigenaars) dat in 1972 werd gebouwd. Onze buitengevel is onbewerkt en de oppervlakte van de spouwmuur bedraagt ongeveer 185mē. De diepte van de spouw schatten wij op 5cm.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Zandhoven
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning (bouwjaar 1970) waarvan wij eigenaar zijn. Onze buitengevel is onbewerkt, en de totale oppervlakte van de spouwmuur kennen wij niet. De diepte van de spouw kennen wij ook niet.

Vrijstaande woning

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer goede service. Dank voor de hulp!"

S. Van De Put

"Tevreden, want ik kreeg een oplossing voor het probleem. Nu natuurlijk nog wachten op de uitvoe..."

W. De Moor


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.