Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Vrijstaande woning: Ontvang snel meerdere gratis offertesVrijstaande woning-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Izegem
Ik wil de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1982, diepte spouw 5-6cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. +150mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Kerksken
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1975, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Lille
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1970, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Koningshooikt
Ik zou de spouw van onze prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1976, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150mē.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Meeuwen-Gruitrode
Ik zou de spouw van de prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1987, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Wichelen
Ik zou de spouw van mijjn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing(nu vrijstaand maar met wachtgevel) van 1953, diepte spouw onbekend, spouw is er, gevels niet bewerkt, opp. +150mē.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Heusden-Zolder
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaan dhuis van 1960, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 150mē.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Ieper
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1964, diepte spouw onbekend, 2 gevels geschilderd, opp. +80mē?
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Heusden-Zolder
Ik wens de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1951, diepte spouw 6-7cm, gevels niet bewerkt, opp. +200mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Oostakker
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1970 ergens, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150mē.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Zutendaal
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1940 ergens, diepte spouw 4-5 cm, gevels niet bewerkt, opp. 175mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Meldert
We wensen de spouw van onze prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1981, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Overpelt
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. vrijstaand huis van 1954, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Peer
Ik zou de spouw van onze prive laten isoleren. Vrijstaand huis van rond 1975, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 160mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Brasschaat
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960 ergens, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Houthalen
Ik wens spouw van een woning die ik verhuur laten isoleren. Vrijstaand huis van 1953, diepte spouw onbekend, spouw is er wel, gevels niet bewerkt, opp. 200-250mē.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Diepenbeek
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1976, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 150-200mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zoersel
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1980, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +60mē. Liefst knauf glaswol.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een Kuringen
We hebben een vrijstaande woning met gevels van 12,20m op 13m. We zoeken enkele offertes om onze muren te isoleren via de spouw. We vermoeden dat er zeker 4cm is. Onze bakstenen zijn naakt. Kan u mij bellen
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Gits
Ik zou de spouw van mijn prive(bijbouw) willen laten isoleren. Vrijstaande bijbouw, diepte spouw 5-6cm, gevels niet bewerkt, opp. +60mē. Huis zelf is van 1930, bijbouw van 1995.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Sint-Joris-Winge
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960 ergens, diepte spouw onbekend, opp. +150mē, gevels niet bewerkt.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Herentals
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1978, diepte spouw 5cm , gevels niet bewerkt, opp. 120mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zoersel
Ik wil de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1971, diepte spouw 5-6cm, gevels niet bewerkt, opp. rond 100mē. Graag parels te gebruiken.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Kinrooi
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1990, diepte spouw 6cm, gevels niet bewerkt, opp. rond de 100mē.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Averbode
Ik wens de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1958, diepte spouw onbekend, spouw is er wel. Gevels geschilderd, opp. +120mē.

Vrijstaande woning

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden over Bobex, want we werden door verschillende leveranciers gecontacteerd."

E. Jongeneelen

"Nog gecontacteerd geweest door Isosun - Isomax en Ecocoon. Heb zelf meegegeven dat ik hen na ni..."

B. Groessens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.