Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vrijblijvende offerte: Ontvang snel meerdere gratis offertesVrijblijvende offerte-coca-cola automaat

Ontvang nu meerdere offertes: Coca-Cola automaatOfferte aanvragen-coca-cola automaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterverzachter / Waterontkalker
Waals Brabant
Waterontharder voor een woning
Ik wil een waterverzachter voor mijn woning. Ik woon met 5 personen. Ons verbruik is mij niet bekend. Ik heb last van kalk in het water. We hebben enkel leiding water.
Coca-Cola automaat
Brussel
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Molenbeek
Ik wens een frisdrankautomaat voor een 5-20 personen. Om te laten bijvullen, betalend.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een huis in Maldegem
Ik heb een vrijstaande woning uit 1991 en wil die graag laten isoleren met spouw. Het gaat om in totaal 3 gevels waarvan de oppervlakte opgemeten zou moeten worden. De gevels zijn niet bewerkt en verder schat ik de spouwdikte rond de 6cm.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Camerabewaking voor een woning in Deinze
Ik zal tegen het einde van 2014 een woning aankopen in Spanje waar we lange tijden zullen blijven. Ik zoek nu een camerasysteem dat me in staat stelt af en toe te kijken of alles hier goed gaat. De is een systeem voor een vrijstaande woning voornamelijk gericht naar buitenbewaking. Eventueel 1 of 2 camera's binnen. Ik ben altijd telefonisch bereikbaar voor een afspraak ter plaatsen.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Bavikshove
Graag had ik een vrijblijvende offerte en advies verkregen voor een degelijk alarmsysteem al dan niet met camerabewaking. We wonen in koppelbouw. Dits systeem zal vooral dienen voor binnenbewaking en moet bij voorkeur volledig draadloos zijn. Ik ben op dit nummer bereikbaar voor de afspraak ter plaatse te regelen.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Booischot
Ik heb geen idee van welke types alarmsystemen nu zijn aangeraden en daarom had ik graag van uw leveranciers vrijblijvende offertes en advies ontvangen. Het gaat op een open bebouwing, met twee deuren, een graragepoort en twee grote ramen.
Beveiligingssysteem
West-Vlaanderen
Beveiligingssysteem voor een woning in oostende
Ik woon op een halfopen bebouwing met twee verdieping en een zolder. Ik heb een garagepoort , een deur en 3 schuiframen. Graag had ik uw advies ontvangen over welk beveiligingssysteem het meeste aangeraden is voor deze woning. Verder had ik ook een vrijblijvende offerte ontvangen voor de installatie en de levering. Momenteel is er geen bedrading aanwezig.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Sint-Niklaas
Het betreft een beveiliging voor een woning type open bebouwing. In het totaal zijn er 3 deuren, waarvan de achterdeuren volledig in glas zijn, en 7 ramen verdeeld over twee verdiepingen. Ik vraag graag uw advies over het meest geschikt typ alarmen detectoren . ik werk normaal gezien van thuis en ben dus makkelijk bereikbaar voor een afspraak tijden de dag. ik wens de installatie voor januari geplaatst te hebben.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Wilrijk
Ik had graag een offerte gehad voor het plaatsen van een alarm installatie, liefst een met een centrale met code en sirene. U kunt me ook bereiken tijdens de kantooruren, maar voor afspraak ben ik enkel bereikbaar na 18u of in het weekend. Graag een snelle reactie.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Cola automaat voor een bedrijf in Sint-Pieters-Leeuw
Deze automaat zal zowel door onze personeelsleden als door onze klanten gebruikt worden, dus zowel intern als extern gebruik. Ik heb momenteel 9 medewerkers en per week hebben we een kleine 100 bezoekers. Graag hiervoor een vrijblijvende offerte.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Herentals
We zijn actief in de industriŽle reiniging. Afspraak ter plaatse is mogelijk na contact. U kunt mij tijdens der kantooruren op dit nummer bereiken.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor een bedijf in Oostakker
Momenteel hebben we een drankencentrale die de kantine bevoorraadt. Ik zou naast deze kantine echter een automaat willen plaatsen voor de avond en ochtendploeg.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een nieuw bedrijf in Sint-Pauwels
We zijn een beginnende bedrijf dat momenteel nog op zoek is naar een magazijn, zodra we dit gevonden hebben zouden we deze willen beveiligen. We wensen ten laatste tegen januari 2013 te starten. Dit kan natuurlijk ook altijd vroeger zijn.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor het gemeentebestuur in Geraargdbergen
We hebben verschillende locaties waar het interessant zou kunnen zijn om een automaat te plaatsen. Ik denk vooral aan de jeugddienst en de bibliotheek. We zouden hier graag de kleiner modellen willen plaatsen. Is het mogelijk in de offerte ook een schatting op te maken van het energieverbruik op jaar of maandbasis. Dank u
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een notarisenkantoor in Antwerpen
Op dit moment hebben we een lokale brouwer die de drank komt leveren. We zouden graag willen nakijken of we naast deze brouwer ook voordelig zou zijn een automaat te plaatsen voor de klanten. Graag een vrijblijvende offerte.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Cola automaart voor een garage in Zaventem
We gebruiken momenteel een brouwer die dranken komt leveren. de directie zou echter willen nagaan of het vanaf volgend jaar niet goedkoper is om gewoon een automaat te plaatsen. Om dit te onderzoeken hadden we graag een vrijblijvende offerte ontvangen.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Ternat
Graag een offerte van een coca-cola automaat. We zullen meer dan 100 personen hebben die dagelijks gebruik maken van de frisdrankenautomaat. We hebben er nog geen staan. Wat kost dat?
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een centrum in schoten
Nieuw woon en zorgcentrum. We hebben enkel een cafetaria die door de bierhandel wordt bevoorraadt. we zouden graag in onze personeelsruimte een cola automaat plaatsen voor intern gebruik. Wegens plaatsgebrek gaat mijn voorkeur uit naar de kleinere automaat.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor plantencentrum in Lochristi
We hebben een planten decoratie centrum. Momenteel maken wij gebruik van een lokale brouwer om onze drank aan te kopen en deze dan aan te klanten aan te bieden. Ik zou nu willen kijken of het goedkoper en praktischer is om gewoon een automaat te plaatsen.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor een garage in Oudenaarde
We zouden deze drankautomaat in de wachtkamer willen plaatsen zodat onze klanten een drankje kunnen nemen indien zij dit wensen. Voor het personeel maken we gebruik van een lokale brouwer.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Automaat voor aan ziekenhuis
Wij baten een cafetaria uit in een ziekenhuis en hadden graag wat meer informatie ontvangen voor een oplossing buiten de openingsuren. Dagelijks zouden meer dan 100 mensen hiervan gebruik maken. Bedankt voor uw prijsofferte.

Vrijblijvende offerte

Welke opties heb ik bij de keuze van een Coca-Cola automaat?

Een coca cola automaat kopen of huren kan je op verschillende manieren doen. De werking van zo'n machine kent iedereen wel. Een mens heeft al eens nood aan een pauze en een verfrissend blikje cola, fanta of sprite kan dan veel deugd doen. Je steekt dan gewoon een euro of twee in de automaat en geniet snel van een heerlijk blikje cola.

Een drankautomaat zorgt ervoor dat frisdrank altijd en overal bereikbaar is. Bovendien kan je in de automaat ook altijd ruimte vrijmaken voor een blikje minute maid fruitsap of flesjes water. Met een frisdrankautomaat met een ruim assortiment geef je iedere werknemer of consument een ruime keuze.

Kopen of huren van een frisdrankautomaat?

Maar hoe vind je nu zo'n Coca-Cola automaat? Wil je er een kopen of huren? Het verschil tussen kopen en huren van een automaat zit hem natuurlijk in de prijs. Alles hangt af van wat de bedoeling juist is van de automaat. Wilt u gewoon een automaat om alle werknemers de mogelijkheid te geven een verfrissend blikje cola te kopen of is het echt de bedoeling winst te maken aan de verkoop van de frisdranken?

Wanneer je een automaat koopt zit je natuurlijk met een ander systeem. Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en het bijvullen van de machine. In de meeste gevallen is dit echter niet aan te raden. Moest je toch op zoek zijn naar een automaat die te koop staat, vul dan onderstaande vragenlijst in en ontvang snel offertes voor het kopen van een Coca-Cola automaat.

Full Service Coca-Cola automaat

Een andere optie is de Full Service optie. In dit geval zorgt Coca-Cola voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en verzamelen van de munten,... Met Full Service verliest u dus geen tijd aan de machine.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een Coca-Cola automaat? Vul dan onderstaande vragenlijst in en ontdek de verschillende mogelijkheden.Offerte aanvragen-coca-cola automaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Werkt vrij goed. Wij werden vlug gecontacteerd door de bedrijven en kregen snel hun offerte."

E. Van Bogaert

"Ben zeker tevreden over de Bobex resultaten. Ik heb enkele leveranciers kunnen contacteren en g..."

H. Bergmans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.