Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voertuigen localiseren: Ontvang snel meerdere gratis offertesVoertuigen localiseren-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Geel
We hebben een totaal wagenpark van een vrachtwagen, twee bestelwagens en 4 bedrijfswagens. Voor de vrachtwagen en de bestelwagens zoek ik een systeem dat o.a aan geo-lokalisatie kan doen om hiermee het vervoer te optimaliseren. De personenwagens zouden dan moeten worden uitgerust van een systeem voor de rapportering en opvolging van de buitendienst. Hoeveel voertuigen we van deze systemen laten voorzien hangt af van de kostprijs.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Overpelt
Ik wens een tracking systeem voor 9 voertuigen, vrachtwagens met trailers. Dit zal onder anderen dienen voor het opvolgen van de ritten, het controleren van de rij en rusttijden en een beter transport te garanderen door te voertuigen te lokaliseren. Ik wens graag ene offerte voor installatie van dergelijk systeem.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
offerte voor track and trace systeem voor een bedrijf in Heusen destelbergen
Ik zou bij wijze van test 1 wagen willen aansluiten aan dit systeem. Later kunnen ook de overige wagens nog aangesloten worden. Ik zou vooral hiermee de buitendienst beter willen opvolgen.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Oostkamp
Ons wagenpark bestaat uit twee zware bestelwagens en twee lichte vrachtwagens. Ik zou deze allemaal willen uitrusten met een systeem om de werknemers beter op te volgen, zien waar ze zijn, hoelang ze hebben gereden, waar stilgestaan, .... enz.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalistie voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
Ik heb 2 vrachtewagens en 3 bedrijfswagens die met dergelijk systeem moeten worden uitgerust. De bedoeling is om de voertuigen te kunnen controleren, reistijd en kosten besparen en efficiënter beheren.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalistaie van kraanwagens voor een bouwbedrijf in West-Vlaanderen
2 Kraanwagens. We gebruiken deze vaak op zeer grote werven en zoeken daarom een systeem om ze permanent te kunnen controleren. Dit houdt in zowel tijdens de dag om de juiste plaatsing te vergemakkelijken; maar ook snachts om bvb diefstal te voorkomen.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Graag een offerte van track en trace voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van track en trace. We willen graag het systeem voor 100à150 voertuigen. Bedankt voor de offerte.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Track en trace voor een bedrijf in Kontich.
Ik wil graag een offerte ontvangen van track en trace voor 3 voertuigen. Alvast bedankt voor de offerte.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Track en trace systeem voor 2 voertuigen
Ik ben op zoek naar een track en trace systeem voor 2 voertuigen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Anti-theft voor een particulieer in Aaigem.
Graag een offerte van een anti-diefstal voor 1 voertuig, ik wil graag ook de mogelijkheden weten van het voertuig te laten lokaliseren. Het gaat om 1 voertuig
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Anti diefstal van 1 wagen
Ik wens mijn voertuig te laten lokaliseren als hij gestolen zou worden.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Volgen bestelwagens werknemers met track en tracing
Graag systeem, voorstelling, en offerte voor tracking voor van 2 voertuigen, bestelwagens.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie 37 vrachtwagens
Wij zijn op zoek naar een systeem waarbij wij onze voertuigen kunnen volgen. Deze moeten we live kunnen volgen, alsook de historiek kunnen raadplegen. Het gaat in totaal om 37 vrachtwagens.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Volgen locatie snelheid en route bestelwagens met track en trace systeem
Trackingsysteem die locatie, gemiddelde snelheden, en uurregistratie weergeeft, om onze (hoofdzakelijk) bestelwagens te volgen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Prijsinformatie track and trace system vrachtwagens
Wij zijn geïnteresseerd in prijsinformatie voor de aankoop van een track and trace systeem. De bedoeling is voornamelijk om bij diefstal vrachtwagens te kunnen traceren.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Tracking verhuur machines
Tracking systeem om de machines die wij verhuren te beveiligen en te kunnen volgen ten allen tijde. Graag offertes voor een tracking systeem.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Track en trace voertuigregistratie offertes vergelijken leveranciers, offerte track en trace systeem
Ik heb al gehoord van een dergelijk systeem, ik ontvang graag meer informatie en een vrijblijvende offerte voor het volgen van onze 9 vrachtwagens.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Lokaliseren van onze voertuigen
Graag een prijsofferte + informatieaanvraag omtrent het volgen van onze wagens. Ons bedrijf telt momenteel 35 voertuigen. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Uitvoeren controle op bedrijfswagens
De juiste kilometerafstand van en naar de werven en de controle van bedrijfswagens na de werkuren. Aantal lichte vrachtwagens: 45. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Offerte volgen voertuigen systeem track en trace lokalisatie vrachtwagens
Ik ben mede-eigenaar in een transportbedrijf, het lijkt ons interessant de vrachtwagens op te volgen, ik wil echt kunnen zien op elk moment wie zich waar bevindt. Graag info en een offerte voor een dergelijk systeem. Het gaat om 9 vrachtwagens.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie privé-voertuigen
Graag een gedetailleerde offerte alsook gedetailleerde informatie omtrent het aanschaffen van een track & trace systeem, dit voor een 11-tal privé voertuigen. Alvast bedankt voor de samenwerking.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie
Graag had ik de nodige inlichtingen willen hebben voor een track en trace systeem, dit voor een 2-tal bestelwagens en 1 vrachtwagen. Bedankt voor uw medewerking.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Informatie werking en prijs voertuiglocalisatie
Een mogelijkheid tot betere controle van de routes via een voertuigvolgsysteem. Ik ontvang in eerste instantie graag uw informatie hoe dit allemaal werkt en wat het net inhoudt, met prijsindicatie graag. Indien akkoord testen we graag op een kleiner aantal voertuigen, later uitbreidbaar naar allemaal. (in totaal zijn er enkele tientallen)
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Contact en offerte voertuiglocalisatie en ritregistratie systeem
Ik ben bezig met het aankopen en installeren van een tijdsregistratie systeem. Ik wens dit eventueel ook door te trekken en te koppelen aan ritregistratie met een track en trace systeem. Anders graag afzonderlijk volgen van verplaatsingen werknemers. Graag contact en offerte track en trace systeem. Het gaat om een 7 a 8 personenwagens en bestelwagens.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerte voor een tracking systeem van wagen voor privé-gebruik
Graag ontvang ik een prijsopgave alsook meer informatie wat betreft het systeem voor het lokaliseren van voertuigen. We hebben net een nieuwe wagen aangekocht en zouden graag weten wat een track & trace systeem inhoud. Met dank.

Voertuigen localiseren

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer gemakkelijk en praktisch systeem."

J. Verlinden

"Goed initiatief! Werkt vlot."

I. Mertens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.