Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vocht op keldervloer: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht op keldervloer-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Ieper
We hebben vooral last van vocht dat vanaf de keldervloer naar boven komt. Dit is na rioleringswerken van enkele maanden terug begonnen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning te Lummen
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1977 hebben we vochtproblemen. De problemen zijn opstijgend vocht in verschillende muren. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Ranst
We hebben vooral problemen op de keldervloer. Deze is reed geschilleder met water afstotende verf. Reeds maanden problemen.Betonnen keldervloer.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Herk de stad
We hebben problemen in een kelder volledige onder de woning. Deze is volledig gevloerd . Tussen de tegels komt er water door.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Herselt
We hebben problemen in een volwaardige kelder. Vooral op de keldervloer. Dit is ijzergrond waardoor het water via de keldervloer naar boven komt. Nu een betonnen keldervloer die gevloerd is.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Herentals
Dit is een gewone kelder die we gebruiken als praktijkruimte. We hebben altijd al wat problemen gehad met opstijgend grondwater . Dit is sinds enkele jaren al problemen, door een fout van de aannemer.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Tienen
Ik doe deze aanvraag voor de woning van mijn ouders waarvoor ik de regelingen zal treffen voor de afspraken en de offertes. Hier hebben ze problemen met op stijgend grondvocht in zowel de kelder als het gelijkvloers achteraan de gevel. In de kelder is opstijgend vocht de keldervloer. Deze is in aarde. Reeds jaren problemen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Koersel
We hebben in de kelder last van opstijgend grondwater. Dit is een woning waar we een maand inwonen. Vooral de vloer van de kelder is nat. Dit is betonnen keldervloer.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Geraardsbergen
We hebben vooral problemen in de kelder. Oppervlakte is +- 20m≤. We hebben momenteel vooral een probleem vaanf de trap op de keldervloer. Ssdert een paar maand komt er water uit de onderste trap! De muren zijn ook zwaar aangetast! Mijn huis is 60 jaar oud en achter mijn woning is er een helling. Betonnen keldervloer.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Gent
Vooral problemen in een volwaardige kelder. Hier komt vooral via de keldervloer in tegens sinds enkele jaren water binnen. Dit is de woning van mijn zuster.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Opwijk
Dit is een woning die ik verhuur. Recent zijn de ramen in enkel glas vervangen door dubbel glas. Vermoedelijk hebben we daardoor een koudebrug . Problemen voornamelijk op eerste verdieping en zijn zo'n anderhalve maand gelden begonnen. Ook is er in de volwaardige kelder in baksteen die problemen heeft met vocht op de keldervloer. Deze problemen zijn begonnen na verbouwingen, zo is er onder andere de verwarmingsinstallatie veranderd.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Lede
Dit is voor een woning die we verhuren maar momenteel leeg staat. We hebben hier reeds jaren last van vocht in de kelder maar na de bouw naast de woning is er opvallend meer water binnen gekomen, van continu 2-3cm op de keldervloer. Dit is een streek met veel ondergrondse bronnen, mogelijk is bij de bouw van de woning naast ons een van deze bronnen geraakt. Volwaardige kelder vermoedelijk in beton.

Vocht op keldervloer

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben aangenaam verrast over de diensten van Bobex. Er is een goede controle op de betrouwbaa..."

"Zeer snel leveranciers aangeboden gekregen. Telefoon gekregen ivm bijkomende informatie die nie..."

E. Christiaens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.