Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vocht keldervloer: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht keldervloer-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Ranst
We hebben problemen met opstijgend vocht op de keldervloer. Dit is al jaren aan de hand bij fel regenweer. Gebouw van 1975 en keldervloer deels in tegels en deels in beton.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Assebroek
Probleem in een volwaardige kelder. Vanaf deze kelder zijn er ook kruipkelders onder de woning. We dachten dat de kelder waterdicht was maar vanmorgen merkte ik dat er water op deze vloer is. Dit is een betonnen vloer die behandeld is geweest. Woning van 1963.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Brakel
Dit is mijn privťwoning. We hebben hier reeds enkele jaren problemen met water in keldervloer. Er komt ook schimmel op alles wat we in de kelder stockeren. Dit is een gebouw van bijna 100 jaar oud.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Kapellen
We hebben vooral een probleem met vocht op de keldervloer . Om de zoveel dagen komt er een plas op de keldervloer die op een paar dagen een beetje groeit. Deze keldervloer is beton. Woning van 1956.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Oud-Turnhout
We hebben problemen in een kelder. Momenteel weten w e iet vanwaar het water afkomstig is. We zijn schimmel op de muur langs twee zijde van de kelder. Dit tot een hoogte van 1m. Ook de keldervloer is tegen de boord met de muur nat, middenin de kelder is de vloer droog. Kelder bestaat uit 4 comparanten. Deze muren zijn de gevelmuren. Kelder is nu drie jaar oud en deze bestaat uit beton.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Mol
We hebben problemen in kelder van zo'n 30m≤ , twee kleders bij elkaar. Zowel op de keldermuren als de vloer hebben we problemen. Kelder 30 jaar geleden volledige ingesmeerd.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Kruishoutem
Dit is een niet verwarmde kelder met vocht op de keldervloer. Sinds 6 maanden hebben we problemen na werken op het plein. De vloer is in volle steen. Ikzelf ben de huurder van het gebouw maar heb deze opdracht gereken van de huiseigenaar.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Sint Niklaas
Dit is voor een appartementsgebouw. Ik zoek een offerte voor het nakijken en herstellen van een volwaardige kelder. Ik vermoed dat het grootste probleem in de keldermuren zitten maar af en toe merk ik ook vocht op op de kelder vloer.

Vocht keldervloer

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.


Zoektermen:

 ,   ,   , 

Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben erg tevreden over de service. Ik heb goede informatie ontvangen van leveranciers."

C. Warlop

"We zijn tevreden en hopen nog met jullie diensten in de toekomst samen te werken. Bedankt."

E. Focquaert


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.