Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Vocht in gevelmuren: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht in gevelmuren-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Diksmuide
Dit is een vrijstaande woning van de jaren 90. Nadat we een schilder hebben gecontacteerd hebben we opgemerkt dat er vocht in de gevelmuren zit op de benedenverdieping. Graag had ik met iemand ter plaatsen een afspraak gemaakt om hiervoor een oplossing te bespreken.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Kessel Lo
We hebben problemen sinds zeker 6 maanden op een rijwoning . Vooral op de onderkant van de gevelmuren zowel de gedeelde gevelmuren met de buren als de binnenkant van de twee buitengevels.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Zedelgem
We hebben vooral problemen op het gelijkvloers op de gevelmuren. Dit zijn spouwmuren. Reeds jaren problemen met opstijgend vocht.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Overpelt
We hebben in onze recent aangekochte woning vooral problemen aan de onderkant van de gevelmuren. Mogelijk door opstijgend vocht. We vermoeden dat deze problemen nu reeds enkele jaren aanwezig zijn. Het zijn niet ge´soleerde spouwmuren.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Rekem
We hebben benden op het gelijkvloers problemen op alle gevelmuren. Het is een 3-gevel woning. Vooral onderaan de muren hebben we last met opstijgend vocht. Dit zijn niet ge´soleerde spouwmuren. Graag had ik dit met iemand ter plaatsen bekeken en zo een gerichte offerte verkregen voor een geschikte oplossing.

Vocht in gevelmuren

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.


Zoektermen:

 ,   , 

Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden. Ruime keuze en snelle respons."

J. Burssens

"Ik vind het wel een interessante formule. Zo kan men meer informatie en offertes aanvragen."

R. Van Hoegaerden


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.