Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vocht gedeelde gevelmuur: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht gedeelde gevelmuur-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Deurne
We hebben een vochtprobleem vanaf de gevel. Dit is een woning met crepi. Problemen zijn vooral aan de onderkant van de gedeelde gevelmuur. Dit over de hele oppervlakte. De problemen zijn voor het eerst zes jaar geleden opgemerkt.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Berchem
We hebben problemen op een stuk muur in het gelijkvloers en in de kelder. De eerste problemen zijn enkele weken gelden opgemerkt. Problemen in een gedeelde gevelmuur tot 1.5m hoog. Woning van 1911 en gerenoveerd in 2007.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Aalst
We hebben vooral problemen in een keuken in een muur waar geen leidingen in zitten. Dit is onderaan een gedeelde gevelmuur. Dit is een oudere woning van de jaren 20.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Stabroek
Dit zijn problemen op een gedeelde gevelmuur en een binnekant van een gevelmuur. Aan de onderkant van de woning. Dit is recent gekochte muren.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Zeebrugge
We hebben enkel problemen op het gelijkvloers op een gedeelde gevelmuur. De woning naast mij is bewoond. We merken vooral vochtprobleem aan de onderkant van de muur.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Essen
We hebben vooral een probleem met een gedeelde gevelmuur. Ook op een zeer klein stuk binnenmuur in de hoek. Dit is een achter aanbouw. Vooral aan de onderkant aan de plinten en 20cm van het behang zijn er grote problemen. Deze problemen zijn enkele maanden merkbaar maar sinds kort wel duidelijk erger geworden.

Vocht gedeelde gevelmuur

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.


Zoektermen:

 , 

Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Eerlijk en vlot. Mooie manier van werken."

R. Reekmans

"Ik was eerst een beetje bang dat jullie opdringerig gingen zijn, en veel contact zouden zoeken...."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.