Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vervangen dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesVervangen dak-dakwerken

Ontvang nu meerdere offertes: DakwerkenOfferte aanvragen-dakwerken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Roeselare
Het gaat over een nieuw opgetrokken achterbouw met drie lichtstraten in bestaande uit beton. Daar zouden we een plat dak (isolatie en epdm) willen. Ten tweede gaathet over een garage waar we ook een plat dak willen. Het bestaat uit osb-platen (epdm, geen isolatie). De werken zouden voor eind maart, begin april 2017. Alvast bedankt!
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Gent
Ik zoek een offerte voor dakisolatie van van een woning van 110 jaar. We zoeken nu een offerte voor het vervangen van het dak en isolatie. Onderdak is deels aanwezig. Ongeveer 95m≤.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Aaerselaar
Plaatsing van dakkapel aan straatkant ter vervanging van een velux, en isoleren van dak; Achteraan ook vervanging van velux, eventueel nieuwe dakpannen ,want de woning is reeds 40jaar oud.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Antwerpen
vervangen plat dak; nieuwe roofing met isolatie eronder, 3 dakranden met boeiplanken. opp ongeveer 7m by 8m. verder drietal lichstraten plaatsen. 1 met constructie maken (4 by 2) en 2 lichtstraten gewoon leggen en aansluiten (contructie is aanwezig maar moet nieuwe platen op) verder aantal afvoeren maken van de daken en lichtstraat en op een tweede plat dak de randen aanwerken ook nog 4 veluxramen plaatsen in schuin dak
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in sint amandsberg
Plaatsen van een nieuw dak en isoleren. De woning is 19 jaar geleden gekocht en gebouwd in 1978. Eventueel ook het dakgebinte te vervangen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Beervelde
Omschrijving opdracht: graag had ik afspraak bekomen ivm een dakrenovatie te Destelbergen - verwijderen huidig dak en onderdak, vervangen onderdak, plaatsen dakisolatie en plaatsen van nieuwe dakpannen Het huidige dak is van de jaren 70.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in De Panne
Dit is een appartementsgebouw van de jaren 60. Momenteel nog een roofing dak. We wensen isoleren en te vervangen. +200m≤.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Gent
Ik zoek een offerte voor zowel het plaatsen van isolatie als dakwerken. Geen onderdak voorzien. Dak bestaande uit dakpannen met daaronder asbest. Ik wens nieuwe dakpannen te gebruiken. Dakconstructie is ook langs een kant doorbogen
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Lochristi
Vervanging huidig imitatie leien dak Het is dringend, aangezien ik met een lek zit
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Ruisbroek
Ik wens dakwerken voor mijn privewoning. Men moet dakpannen vervangen en ook isoleren (ook nieuw dakraam), hellend dak met dakpannen en dakkapel. Bouwjaar 1956, opp. rond de 40m≤. Voor rond september/oktober.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Ekeren
Dit is een roofing dak van ongeveer 10-11 jaar geleden vernieuwd.. Het gebouw zelf is van 1981. Oppervlakte van +-150m≤. Graag een prijs voor het enkel isoleren van de roofing of eventueel ook volledig vervangen van roofing dak.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Hasselt
Ik ben mede-eigenaar van dit appartementsgebouw van de jarern 60. De ander eigenaars zijn uiteraard op de hoogte van deze aanvraag. Het huidige dak bestaat uit asbest leien . We wensen die te vervangen door sandwichpanelen. Het houten gebinte is nog in goede staat . Geen onderdak voorzien . Ongeveer 248m≤.
Dakwerken
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Kapellen
We hebben recent een woning gekocht met rieten dak. Dit zal vervangen moeten worden met dakpannen. Ook onderdak en balken moeten vervangen worden. +- 80m≤. Woning is 30 jaar oud.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Bocholt
Dit zijn twee aansluitende woningen waarvan ik beide eigenaar ben. Ik wens het pannendak volledige te vervangen moeten worden. Isolatie en onderdak zijn voorzien. Oppervlakte van 270m≤.
Dakwerken
Antwerpen
dakwerken voor een woning in Kapellen
Nu is er een zadeldak in dakpannen. Er is onderdak en isolatie voorzien , deze moet vervangen worden. Graag wens de ik opties voor een nieuw dak te bekijken. +- 80m≤ , 40 per dak helft. Er staat enkel een schouw in.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Borgloon
Ik wens mijn dak te vervangen en te isoleren. Momenteel heb ik een pannendak zonder dakisolatie of onderdak. Bedoeling is later kamers onder het dak te plaatsen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Mol
Momenteel hebben we een schaliŽn dak zonder onderdak. We wensen nu een dakpannen dak te plaatsen. Met onderdak en isolatie. 6x9 grondoppervlakte. Momenteel is 1 schoorsteen dat weg moet.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Kaulille
Ik zoek een offerte voor een oude woning vanaf de buitenkant isoleren en dakbekleding. Huidige dakbekleding zijn dakpannen. Onderdak is niet voorzien. +- 110m≤ met twee dakkapellen. Ik weet niet of deze gaan blijven of vervangen worden door dakvensters.
Dakwerken
Antwerpen
Offerte dakwerken voor een woning in Boom
Ik zoek een offerte voor het isoleren en vervangen. onderdak is reeds voorzien.de huidige dakbekleding zijn dakpannen , eventueel wens ik ook de andere mogelijkheden bekijken. Huis van 1931 en vorig kaar aangekocht. +- 60m≤.

Vervangen dak

  • Hoe groot het dak ?
  • Plat dak ? Hellend ?
  • Herstellen of nieuwdak ?


Offerte aanvragen-dakwerken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Over het algemeen ben ik redelijk tevreden over de dienstverlening van Bobex, misschien tot een..."

T. Quataert

"Bobex is een handige tool voor mensen op zoek naar bekwame ondernemingen zonder zelf te moeten ..."

R. Breyssens De Brael


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.