Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vervangen condensatieketel: Ontvang snel meerdere gratis offertesVervangen condensatieketel-condensatieketel

Ontvang nu meerdere offertes: CondensatieketelOfferte aanvragen-condensatieketel

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
condensatieketel voor een woning in Nazareth
Ik wens een betsaande verwarmingsketel te vervangen door een condensatieketel. De huidige verwarmingsketel is stookolie. Die ketel is 37 jaar. Woning is reeds bijgeÔsoleerd.
Condensatieketel
Limburg
Condensatieketel voor een gezinswoning in genk
Graag een snelle reactie. We hebben net een nieuwe woning betrokken waarvan de huidige ketel lekt. Ik zou deze willen laten vervangen door een condensatieketel. Graag een offerte over de installatie hiervan en verdere informatie over de voor en nadelen.
Condensatieketel
Antwerpen
Condensatieketel voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik overweeg om over te stappen op aardgas. We verwarmen nu het huis op mazout, alsook het warm water. Verbruik op dit moment is ongeveer 3000 liter per jaar. Verwarming bestaat uit 4 aparte systemen aangesloten op de ketel.(beneden living + badkamer apart, bovenverdiep slaapkamers en badkamer apart) Graag offerte voor plaatsen van een gasketel HR Top en verwijderen oude mazoutketel.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Vervangen van oude condensatieketel, Vlaams Brabant
Graag een gedetailleerde prijsofferte voor het vervangen van een oude condensatieketel mazout door een nieuwe ketel. Alvast bedankt voor de snelle reactie.

Vervangen condensatieketel

Besparen op brandstofkosten met een efficiënte verwarmingsketel. Met een beperkte investering kunt u al snel een gigantisch rendement verkrijgen. Het grote voordeel van een condensatieketel is zijn hoge rendement.

Het verschil met een gewone stookketel...
Een traditionele verwarmingsketel op aardgas of mazout verwarmt het water. De rookgassen die door de verbranding van deze brandstoffen vrijkomen worden gewoon naar buiten gebracht via de schoorsteen. In deze gassen zit nog veel warmte. Daarom is de afvoerpijp van zo'n verwarmingsketel vaak ook bijzonder warm.

Een condensatieketel werkt een pak efficiënter. De gassen die vrijkomen bij de verbranding van de brandstof worden in een condensatieketel afgekoeld. Met eenzelfde hoeveelheid gas kan een condensatieketel dus veel meer water verwarmen. Dit zorgt voor een enorme besparing op uw aardgasfactuur.

Overal mogelijk...
Over een condensatieketel bestaan vele misvattingen. Vaak wordt gedacht dat condensatieketels enkel mogelijk zijn voor wie vloerverwarming heeft. Dit is echter onjuist, een condensatieketel is ook bij gewone centrale verwarming mogelijk.
Bespaar daarom op uw energiefactuur. Vergelijk offertes voor de plaatsing van Aardgasketels en ontdek hoe u kan besparen op uw aardgasfactuur met een condensatieketel.

Vergelijk toestellen en prijzen...
Vul dit formulier in en vergelijk prijzen en offertes.Offerte aanvragen-condensatieketel
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij waren best tevreden over de aangeboden diensten."

A. Klinck

"Ik ben zeer tevreden over Bobex."

E. Van Wassenhove


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.